FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Ilie Dumitrescu i-a tăiat elanul lui Gigi Becali: „Diferența e mare”

Ilie Dumitrescu, foto: Instagram @ilie_dumitrescu +13   FOTO
Ilie Dumitrescu, foto: Instagram @ilie_dumitrescu

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2024 09:50 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 13:25

Ilie Dumitrescu (55 de ani), fostul mare internațional, a comentat remiza dintre CFR Cluj și FCSB, scor 2-2, în etapa 9 din Superliga. A explicat faptul că trupa lui Elias Charalambous (43 de ani) va avea o misiune extrem de complicată în acest sezon, ținând cont de diferența față de primul loc.

FCSB este pe locul 12 în acest moment, cu 9 puncte, la 9 de liderul Universitatea Cluj. Campioana României are însă un meci în minus. Chiar și în acest context, Ilie Dumitrescu lasă de înțeles faptul că FCSB are șanse mici de a se apropia de primul loc, în ciuda declarațiilor patronului Gigi Becali (66 de ani).

Vor urma meciuri complicate în cupele europene, iar oboseala își va spune cuvântul la un moment dat, crede fostul internațional.

Ilie Dumitrescu, după CFR Cluj - FCSB: „N-ai cum”

Ilie Dumitrescu este de părere că roș-albaștrii vor schimba câțiva jucători la fiecare meci și va lipsi omogenitatea față de sezonul trecut, atunci când au reușit să câștige campionatul după 9 ani.

„Trebuie să ne gândim ce s-a întâmplat în sezonul trecut. Au început extraordinar și au terminat pe primul loc. Este greu de recuperat diferența asta de puncte. Este foarte greu. Diferența este mare de puncte, tu vei fi angrenat și în Europa League, unde ai nevoie de o pregătire foarte bună din punct de vedere fizic.

O să schimbe 3-4 jucători (n.r.- de la meci la meci), n-ai cum să joci cu aceiași jucători. Diferența este foarte mare între ceea ce s-a întâmplat în sezonul trecut și ceea ce se întâmplă acum. Anul trecut a fost omogenitate, s-a mers pe aceeași formulă.

+8 FOTO

Vârfurile au fost clar Olaru și Florinel Coman. De la meci la meci, echipa asta a ajuns să aibă o exprimare consistentă”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea Digi Sport Special.

Pentru FCSB urmează duelul de pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, programat sâmbătă, 21 septembrie, de la 21:30. De cealaltă parte, CFR Cluj va merge pe terenul celor de la Hermannstadt. Duelul se dispută tot sâmbătă, de la 18:30.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (1)
ovidiu55
ovidiu55  •  16 Septembrie 2024, 14:00

citat: "FCSB este pe locul 12 în acest moment, cu 9 puncte, la 9 de liderul Universitatea Cluj. Campioana României are însă un meci în minus". clasamentul publicat chiar in articol arata ca ambele echipe au 8 jocuri in acest moment.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează