FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ilie Dumitrescu l-a DESFIINȚAT pe Neil Lennon: „Să îi spună și lui cineva”

Ilie Dumitrescu, foto: Cristi Preda +35   FOTO
Ilie Dumitrescu, foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 12 august 2024 09:59 / Actualizat luni, 12 august 2024 10:06

Ilie Dumitrescu, 55 ani, l-a criticat în termeni extremi de duri pe Neil Lennon, antrenorul Rapidului.

Rapid este singura echipă din Superligă fără victorie în acest start de sezon, bifând remize cu UTA, CFR Cluj, Sepsi și Gloria Buzău, pierzând în derby-ul cu Petrolul, scor 0-1.

Ilie Dumitrescu: „Rapid are o ținută de echipă mică”

Rapid are o ținută de echipă mică. Sunt foarte puține momentele bune de joc, Lennon trebuie să înțeleagă asta. În sezonul trecut, Rapidul a jucat foarte bine până în play-off. În repriza a doua cu Gloria Buzău, giuleștenii nu au mai contat.

La fel s-a întâmplat și cu Petrolul. Să îi spună și lui cineva că nu Rapid nu e echipă mică, sunt alte obiective acolo. A arătat mai bine echipa cu Iosif, când a promovat, iar el nu a avut jucătorii ăștia”, a declarat Ilie Dumitrescu la „Fotbal Club”, emisiunea Digi Sport.

Miță Iosif a fost antrenorul Rapidului între 15 martie 2021 și 2 martie 2022, pregătind trupa în alb și vișiniu timp de 42 meciuri, având o medie de 1.45 puncte pe meci. Cea mai mare performanță o reprezintă promovarea din eșalonul secund.

În contextul în care fanii i-au cerut deja demisia, iar Viorel Moldovan i-a oferit un ultimatum privind sistemul de joc, Lennon a răspuns după 1-1 la Buzău că are nevoie de stabilitate, misiunea sa fiind clară: să construiască, atât cu jucătorii pe care îi are la dispoziție, cât și cu cei tineri, din academie.

Eu sunt aici pe termen lung, acest club are nevoie de stabilitate, vreau să clădesc. Nu vreau să grăbim lucrurile, am fost adus aici să construiesc ceva. Nu poți lua o decizie după cinci etape. Nu este o criză masivă, dar sunteți puțin dramatici în România uneori. Nu plec, ar fi o decizie de amatori”, a spus Lennon la flash-interviu.

+30 FOTO

Ieri, GSP nota că nord-irlandezul a primit deja un ultimatum din partea conducerii: minim 7 puncte cu Dinamo, Poli Iași și Universitatea Craiova. Dacă va pierde derby-ul cu Dinamo din etapa viitoare (duminică, ora 21:00), acesta va părăsi formația giuleșteană.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (22)
grigs1981
grigs1981  •  12 August 2024, 17:31

Ma bucur ca am vazut comentarii,de la sustinatori ai unor echipe"dusmane".care inteleg incercarea RAPIDULUI si "rezistenta"romaneasca in a schimba ceva in fotbalul romanesc.Analistii din televiziuni sunt impotriva aducerii unui suflu nou in antrenorat,din strainatate,pentru ca antrenorii romani sunt prietenii lor...sau chiar colegi,un timp,pe platou.Antrenorii romani nu-s deloc fericiti de concurenta,pentru ca vor ei "painea aia alba",diversi fani,normal ca nu vor ca echipele adverse sa castige...dar fotbalul romanesc pierde!Cum a pierdut si Handbalul si gimnastica si alte sporturi in care am fost buni!Echipe de handbal feminin,dinamo,la masculin,obtin performante meritorii,taocmai pentru ca aduc antrenori straini!Fotbalul este asa de afundat in mocirla incat schimbarea vine greu...la un Sepsi de la care nu se asteapta minunatii,la un dinamo care era in"groapa",cate un italian"adaptat"la fotbalul romanesc,cate un spaniol la inceput de drum...dar nici-un antrenor cu ceva in CV,caruia sa i se dea pe mana timp si un buget de performanta...Lennon nu a fost adus sa batem fcsb,asta face si Mita Iosif...a fost adus pentru a incerca sa intram in Europa si sa nu intram cu un fotbal ca al lui Dan Petrescu,onorabil,dar fara fantezie,fara spectacol.Rapidistii vor spectacol,in Romania si in Europa,dar nu Circul lui Sumi...

atthur
atthur  •  12 August 2024, 15:00
Postat de nautilus pe 12 August 2024, 11:21

Pe prostănacul "atur" dați ignore sau delete, acest gigist clonat nu răspunde penal și are puțina materie cenușie afectată grav de inhalarea argintului de sobă!!! De fapt 95% dintre fcsbiști suferă de aceleași probleme psihice, inclusiv grădinescu și mironică!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Nini
Nini  •  12 August 2024, 14:22

Marele analist,nimicul antrenor are dreptate de data aceasta. El doar de Gigi ii e frica și îl slujește în consecință

Vezi toate comentariile (22)
Comentează