FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu e convins, după ce a văzut FCSB - UTA: „E o investiție bună”

Ilie Dumitrescu, foto: Cristi Preda
Ilie Dumitrescu, foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2024 09:06 / Actualizat luni, 02 septembrie 2024 10:19

Ilie Dumitrescu, fostul internațional, a comentat situația lui Marius Ștefănescu. Extrema dreapta de la FCSB a ieșit din nou la pauză, de data aceasta în meciul cu UTA, scor 2-0.

Ștefănescu a fost transferat de la Sepsi cu 1,3 milioane de euro, dar a ajuns „clientul” lui Becali în ultima lună. Patronul de la FCSB l-a criticat constant și l-a schimbat la pauză în 5 partide.

De când a fost transferat de la Sepsi, Ștefănescu a jucat 14 meciuri pentru FCSB, a dat două goluri și a oferit un assist. Ilie Dumitrescu e de părere că Marius se va adapta în cele din urmă și va deveni un om important la echipa roș-albastră, însă are nevoie de timp.

Ilie Dumitrescu: „Ștefănescu e o investiție bună”

„Cred că are nevoie de mai mult timp. E clar că presiunea e diferită, nici nu se compară ceea ce trăiește în momentul de față la FCSB și cum era tratat la Sepsi. E o investiție, din punctul meu de vedere. S-a plătit o sumă importantă, trebuie să-i dai mai multă încredere.

Ideea e că aici, la un club ca FCSB, e și competiție pe post. Nu ești doar tu. Există această concurență, dar la un moment își va intra și el în rol. E o investiție bună, va ajuta echipa”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Ștefănescu are concurență pe post la FCSB, în banca dreaptă mai pot juca William Baeten, David Miculescu, dar și Alexandru Băluță și Luis Phelipe.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (11)
unurtr
unurtr  •  02 Septembrie 2024, 14:16
Postat de viorelgh1 pe 02 Septembrie 2024, 11:11

Parerea mea personala ar fi ca Stefanescu sa ceara sa plece , Stefanescu este printre cei mai buni jucatori de la Steaua ,chiar ma gindeam dupa ce l-au schimbat ,cine va executa vre-o lovitura de la 20- 25m sa o bage sub bara ,Lixandru !!! Are cine sa-l cumpere pe Stefanescu chiar si cu 150 mil euro si ar face o afacere Becali ,Rapid s-au CFR ,garantez ca in 2 luni Petrescu ar scoate din el cea mai buna extrema dreapta din Romania , loveste atit cu stingul cit si cu dreptul ,nu trebuie sa accepte jicnirile lui Becali si indiferenta lui MM s-au Mihai ,cum sa-l schimbi cind ai nevoie sa-l integrezi !!! De cind a iesit Becali sa-i jicneasca eu nu am mai venit la stadion

Nu îl acceptă nici CFR-ul și cu atât mai mult Rapidul nu o să-l accepte după ce a făcut tot circul anul acesta, când mai întâi plângea că lumea e rea când îl acuza că nu vrea intenționat să joace împotriva FCSB-ului și spunea că nu va dori niciodată la FCSB ca apoi să plângă că se lasă de fotbal dacă nu este lăsat la FCSB. Dacă pleca normal, nu zicea nimeni nimic, dar atâta circ... Și-a stricat rău imaginea cu acel circ.

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  02 Septembrie 2024, 12:43

...jiji ca si I.D. este un strateg profund ...

Karol_C
Karol_C  •  02 Septembrie 2024, 12:17

Domnule pixelplus... Buna ziua, tonul raspunsului venit de la dvs ma obliga, nu in fiecare zi se intampla sa discut cu cineva, aici, atat de civilizat. Asadar, prima data l-am vazut pe domnul Ilie Dumitrescu undeva prin 1988, sper sa nu gresesc, se terminase "imprumutul"(detasarea fortata) la Scornicesti si pentru ca a demonstrat inca de atunci calitati de fotbalist a fost readus in Ghencea. El si Dan Petrescu, pustii teribili ai Stelei, urmau sa faca jonctiunea cu echipa mare, echipa unde au crescut, echipa de legenda care devenise intre timp. Se auzea de Ilie ca are o tehnica impecabila, ca da goluri cu o lejeritate dezarmanta, ca "aduce" cu idolul nostru, Marcel Raducanu. Tin minte ca au fost niste meciuri amicale, de pregatire, pe "23 August" . Atunci l-a vazut lumea pentru prima data pe Ilie, a si marcat, simtea perfect poarta, avea miscari de felina in iarba, te fermeca. Imi era frica sa nu si-l doreasca "dictatorul" in continuare la Scornicesti. Nu va imaginati cat de tehnic era si Bursucul, atunci. Avea un stil de a dribla din alergare, isi punea adversarii intalniti in cale in ...fund, in plina viteza. Deasemenea era foarte muncitor, oricand apt pentru sacrificiul extrem. Cand terenul era moale, dupa ploaie, Dan era singurul care iesea cu noroiul de o palma pe el, nu trecea nimeni, parca era sortit sa ajunga la o echipa mare a Angliei. Am sa ma opresc aici, numai bine va doresc, multa sanatate.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează