FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

UPDATE // FOTO + VIDEO Imagini de la aniversarea de 101 de ani a Rapidului » Momente tari surprinse de GSP: show la microfon, dedicații de la „Bocciu” și Miță Iosif + Rapidiștii au sărit în piscină

Cu imnul clubului pe fundal, fanii Rapidului s-au dezbrăcat și au intrat în piscină +15   FOTO
Cu imnul clubului pe fundal, fanii Rapidului s-au dezbrăcat și au intrat în piscină

Articol de , - Publicat marti, 25 iunie 2024 16:34 / Actualizat marti, 25 iunie 2024 19:59

Pe 25 iunie rapidiștii au sărbătorit 101 de la înființarea clubului. Marți, Liviu Ungurean, liderul galeriei, a organizat o petrecere la care au luat parte membrii din facțiunile de ultrași, dar și o suită de glorii giuleștene. Reporterii GSP au luat parte la eveniment, iar mai jos sunt cele mai tari momente surprinse azi.

Petrecerea a fost oraganizată de Liviu Ungurean la Hanul Vlăsia, din Tărtășești, o comună aflată în proximitatea Bucureștiului. Hanul este deținut de Nicolae Cristescu, fostul finanțator al clubului giuleștean.

S-a trăit, s-a simțit și s-a cântat în spiritul Rapidului în ziua specială pentru întreaga suflare alb-vișinie. Rapidiștii, peste 400 la număr, au lăsat în spate sezonul dezamăgitor și au celebrat în familie 101 ani de la înființarea clubului iubit.

UPDATE: Cu imnul clubului pe fundal, fanii Rapidului s-au dezbrăcat și au intrat în piscină

Suporterii au renunțat la haine și au intrat în piscină pentru o scurtă repriză de „bălăceală”. A apelat la același gest și fostul patron Nicolae Cristescu, cel care, fără să renunțe la costum și cravată s-a aruncat la rândull său în piscină. În apă îl așteptau 10-15 suporteri, care fredonau cu patos imnul clubului.

Reporterul GSP s-a „infiltrat” în mijlocul suporterilor care fredonau imnul Rapidului. Aceștia au apelat la recuzita obișnuită și au venit inclusiv cu tobele la piscină. Astfel, „Samba de Giulești” a fost, pentru o zi „Samba de Tărtășești”, localitatea aleasă de liderii galeriei giuleștenilor pentru a celebra această zi specială.

UPDATE: Legendele clubului au ținut discursuri. Robert Niță: „Să ne revedem și la anul aici, când vom fi campioni”

Au urmat momente speciale, cu damf de istorie, în care legendele invitate la eveniment au rememorat diverse amintiri din perioadele petrecute în Giulești.

Ion Manu, fost jucător important din istoria clubului, a luat microfonul și a ținut un discurs despre modul în care ideea de Rapid s-a perpetuat de-a lungul anilor. După Ion Manu, a venit rândul lui Robert Niță să țină un discurs:

„Mă bucur să vă văd aici, chiar dacă e o perioadă agitată. Știu că sunteți dezamăgiți, dar să nu uitați să fiți alături de echipă în sezonul care vine, pentru spiritul și tradiția ei. Vreau să ne vedem aici și la anul și să cântăm «Campionii, campionii, ole, ole, ole»”.

UPDATE: Viorel Moldovan, confesiuni în fața reporterului GSP

Viorel Moldovan, noul președinte al Rapidului, a dialogat cu reporterul GSP Marius Mărgărit, vorbind despre starea de spirit pe care echipa o are în acest moment, precum și despre obiectivele din noul sezon:

Nu putem unii fără ceilalți, e nevoie de toată lumea pentru a trage în aceeași direcție. Vom vedea ce va fi în sezonul care urmează, obiectivele noastre se știu, important e să le realizăm. (...) Este și ziua lui Neil Lennon, e în aceeași zi cu clubul. E bine, s-a acomodat, e pe treabă”, a spus Moldovan, care a vorbit și despre parcursul naționalei de la EURO:

„Eu cred că ne vom califica, zic să ne facem treaba cât mai bine și să câștigăm bine. Sunt atâtea discuții vizavi de acest joc. Poate că un rezultat de egalitate ajută ambele echipe, dar trebuie să intri și să joci să câștigi. Trebuie să jucăm la victorie, sunt sigur că va fi bine”.

UPDATE: Atmosferă și voie bună la petrecerea Rapidului

Gloriile, suporterii și oamenii din anturajul Rapidului au creat o atmosferă de gală, la evenimentul la care au luat parte aproximativ 400-450 de suporteri de-ai giuleștenilor. Unii au fost exuberanți, au sărit în piscină, de unde au cântat cu fularele alb-vișinii legate la gât.

Eliberat recent din închisoare, Liviu Ungurean a fost sufletul petrecerii, a ținut discursuri la microfon și a dat tonul celebrelor cântece de galerie rapidiste. Miță Iosif, antrenorul care a promovt-o pe Rapid în 2021, l-a acompaniat.

Imagini de la aniversarea de 101 de ani a Rapidului » Momente tari surprinse de GSP: show la microfon, dedicații de la „Bocciu” și Miță Iosif + Rapidiștii au sărit în piscină
Miță Iosif, lângă Bocciu, a fost invitat la rândul său la petrecerea Rapidului / FOTO: Marius Mărgărit (GSP)

GALERIE FOTO. Imagini de la aniversarea de 101 de ani a Rapidului

Imagini de la aniversarea de 101 de ani a Rapidului / foto: Marius Mărgărit
Imagini de la aniversarea de 101 de ani a Rapidului / foto: Marius Mărgărit
Imagini de la aniversarea de 101 de ani a Rapidului / foto: Marius Mărgărit
Imagini de la aniversarea de 101 de ani a Rapidului / foto: Marius Mărgărit
+11 FOTO

La petrecere participă mai mulți suporteri ai Rapidului, președintele Viorel Voldovan, dar și foști jucători importanți precum Daniel Pancu, Miță Iosif, Florin Motroc, Mugur Bolohan și Vali Bădoi. Aceștia se distrează la piscina hanului, ascultând fără încetare cântecele preferate.

Tot astăzi, 25 iunie, este și ziua lui Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului, care împlinește 53 de ani.

RAPID 101 » Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a organizat o petrecere la Hanul Vlăsia din Tărtășești 

Prezent la eveniment, fostul atacant Daniel Pancu a oferit un interviu pentru GSP.ro. Este convins că Rapidul va reuși mai mult în următorul sezon.

VIDEO. Daniel Pancu, la petrecerea Rapidului: „Eu sunt sigur că anul ăsta va fi mai bine”

„Rapidul nu e bătrân, e în floarea vârstei. E o vârstă frumoasă. Sperăm să prindem cât mai multe de astfel de aniversări. Sperăm să ajungem la 200, chiar dacă este imposibil. E o senzație minunată să revezi suporterii.

Cu mulți dintre ei am crescut, am copilărit, inclusiv cu Liviu Ungurean, Gigi Corsicanu, sunt aceeași generație cu mine. Întotdeauna e o mare plăcere să îi văd.

Eu sunt sigur că anul ăsta va fi mai bine pentru Rapid, așa simt. Sper să nu mă înșel, cu toate că e prea devreme pentru un pronostic”, a spus Daniel Pancu, despre Rapid.

Apoi, Pancu a vorbit și despre naționala României. Este convins că elevii lui Edi Iordănescu vor trece de grupă. Nu bagă mâna în foc că România și Slovacia vor juca ultimul meci la egal.

„Sunt absolut convins că vom trece mai departe în optimi. E o experiență extraordinară pentru jucători, o binecuvântare pentru oricare din ei. Știți foarte bine care e nivelul cluburilor de la care vin, dar calitatea lor de bază este inima cu care joacă și modul în care se ajută între ei pe teren.

Toată lumea vorbește de 3 zile de un egal în meciul cu Slovacia, e o greșeală să se vorbească. Un rezultat de egalitate le convine ambelor echipe, recunosc că am trăit astfel de meciuri în cariera mea, s-au și terminat la egalitate, dar nu ține decât de jucător.

Dacă el simte în teren că egalul ajută, iar adversarul gândește în același mod, s-ar putea să asistăm și la un astfel de joc. Cu toate că nu m-aș arunca înainte de joc să spun că se va termina egal”, a mai spus Pancu.

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Euro 2024
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (10)
Normal
Normal  •  26 Iunie 2024, 15:43

Ultrasii colivari, paguba Rapidului !

tomitan
tomitan  •  25 Iunie 2024, 22:59

Ha!ha!Cu șorțul de bucatar plin de pete de grasime de la mici si fleici acest mason de Dâmbovița incă rămâne pe baricade in Giulesti. Cu fleica si cu șprițul o să iasă campioni si o sa ia si UCL ul. Două intrebari : 1.Unde este bufonul Giuleștino? S-a suparat si-a strans catrafusele si acum incearca sa devina bufon de Emir prin Golf? 2.Unde este "El Patron"? Nu ma refer la patronul de micilor si spritului de la Hanul Vlasiei ci la cel de care atarna soarta clubului.Cum ? Nu a onorat invitatia? Oare de ce?Are alergie la carnea tocată? Precis i se trage de la faza cu halitul parizerului in parcare.

aquadig
aquadig  •  25 Iunie 2024, 21:46

...imbracati in sacou cu sclipici.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează