FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Imagini de la „Arcul de Triumf” după ciclonul Ashley. Ce va urma la stadion

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2024 22:13 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 22:15

Reprezentanții de la stadionul „Arcul de Triumf” au lucrat duminică seară la evacuarea apei de la arenă, după primele ploi din Capitală. Au început munca imediat după meciul Dinamo - FC Botoșani (2-2)

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis încă duminică dimineață, 29 septembrie, mai multe avertizări meteo cod roșu, cod portocaliu și galben de ploi torențiale, valabile până luni, în aproape toată țara.

Ciclonul Ashley afectează o mare parte din România, inclusiv Capitala. Ploile torențiale și vântul puternic au afectat 35 de localități din 16 județe, plus București, unde s-a intervenit pentru evacuarea apei și degajarea copacilor căzuți, au transmis IGSU și DSU în urmă cu un ceas.

S-a muncit la „Arcul de Triumf” și după ploile abundente din Capitală

Reprezentanții de la „Arcul de Triumf” din Capitală, locația care a devenit acasă pentru Dinamo, până la construirea noii arene a roș-albilor, au informat în această seară despre lucrările care au fost acolo în ultimele ore, în ultimele zile.

Vineri seară, Dinamo a jucat acolo meciul de campionat cu FC Botoșani, scor 2-2. Sâmbătă, a urmat un important duel din Rugby Europe Super Cap. „S-a muncit până la ora 4:00 dimineața, imediat după partida de fotbal”, au transmis oficialii de la „Arc” pentru Gazeta Sporturilor.

Imagini de la „Arcul de Triumf” după ciclonul Ashley. Ce va urma la stadion

„În plină noapte terenul a fost trasat pentru meciul dintre Lupi și Brussels Devils, buturile au fost montate și totul a fost pregătit în cel mai mic detaliu.

În seara aceasta, ca la orice oră din zi sau noapte, echipa CSN Arcul de Triumf este la datorie. Munca noastră pe timp de ploaie și în condiții meteo nefavorabile este esențială pentru a menține stadionul în stare optimă.

În timpul ploilor puternice, ne asigurăm că drenajul funcționează corect, astfel încât terenul să rămână practicabil. Verificăm constant starea gazonului, intervenim rapid pentru a preveni deteriorarea, iar echipamentele și facilitățile sunt inspectate și întreținute pentru a garanta siguranța spectatorilor și a sportivilor”, au transmis cei de la Arcul de Triumf într-o postare pe Facebook.

Ce evenimente urmează la „Arcul de Triumf”

Următorul meci pe teren propriu al „câinilor” este Derby de România, cu FCSB, imediat după pauza competițională. Doar că Dinamo vrea să organizeze acest duel pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

Momentan, în calendarul evenimentelor de pe stadionul „Arcul de Triumf” următorul meci de fotbal e pe 25 octombrie, o partidă a echipei naționalei de fotbal feminin.

Până la acea dată mai sunt meciuri de oină, primul pe 5 octombrie, sâmbăta viitoare, dar și de rugby.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, victorie-pansament cu Sepsi, într-un meci în care Becali și-a permis să înceapă cu a doua echipă. Pe ce loc au urcat roș-albaștrii
Superliga
FCSB, victorie-pansament cu Sepsi, într-un meci în care Becali și-a permis să înceapă cu a doua echipă. Pe ce loc au urcat roș-albaștrii
George Pușcaș, „pe val” în Turcia! Câte goluri a înscris astăzi
Stranieri
George Pușcaș, „pe val” în Turcia! Câte goluri a înscris astăzi
Adversara celor de la FCSB în Europa League conducea cu 3-0 în minutul 12, însă apoi a urmat NEBUNIA!
Campionate
Adversara celor de la FCSB în Europa League conducea cu 3-0 în minutul 12, însă apoi a urmat NEBUNIA!

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (1)
cirus11
cirus11  •  30 Septembrie 2024, 00:07

Abia a fost o ploicica, va dati seama daca ploua serios?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează