FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

GALERIE FOTO Imagini scandaloase » Dorinel Munteanu și-a luat de guler jucătorul în meciul cu Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 20 septembrie 2024, 21:37 / Actualizat vineri, 20 septembrie 2024 23:33

Oțelul - Dinamo. Dorinel Munteanu, antrenorul echipei gălățene, a făcut un gest scandalos în minutul 33.

Fostul mare fotbalist român e unul dintre cei mai recalcitranți antrenori din Superliga. Agitat la fiecare meci, la fiecare fază, Dorinel Munteanu are momente când își pierde controlul.

Dacă de obicei țipă din toată ființa la arbitri și la jucătorii lui, în meciul cu Dinamo a mers mai departe și a făcut un gest scandalos. Munteanu și-a luat de guler un jucător care greșise o minge în tușă, la mijlocul terenului.

GALERIE FOTO. Dorinel Munteanu l-a luat de guler pe David Maftei

+9 FOTO

David Maftei (20 de ani), fundașul dreapta al Oțelului, a avut ghinionul să piardă o minge în fața băncilor de rezervă. Lângă el s-a aflat Dorinel Munteanu, care nu s-a dat înapoi de la nimic și l-a tras lângă el pe internaționalul U20, pe care l-a luat de guler.

Dorinel Munteanu a făcut gesturi nervoase la adresa tânărului fotbalist de la Oțelul, iar acesta părea speriat de antrenorul său.

Jocul s-a reluat cu aruncare de la margine a dinamoviștilor, iar David Maftei a încercat să joace de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Dorinel Munteanu a rămas nervos pe tot parcursul primei reprize, a țipat în repetate rânduri la elevii lui.

Meciul cu Dinamo a fost al patrulea pentru David Maftei în acest sezon în Superliga. El mai jucase cu Hermannstadt, Petrolul și Sepsi. Cu echipa covăsneană, la victoria cu 2-0 a Oțelului, a reușit un assist.

David Maftei e un produs al Academiei Gheorghe Hagi, fiind împrumutat de Farul la Oțelul. În sezonul trecut a jucat tot sub formă de împrumut, dar la Steaua, în Liga 2.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistul luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistul luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (10)
GhostMan64
GhostMan64  •  20 Septembrie 2024, 23:22

Deranjeaza Otelul, e prea sus, Naum face crize la tv, ne spune cum molesteaza pe toata lumea Dorinel, si la antrenamente si in cantonamente si in somn :D Asa a fost si in 2011, incepe presiunea, suntem prea sus, si au decis unii ca nu meritam, ca nu avem voie, punctele sunt asa, un criteriu nerelevant. Legat de Dorinel, ca sa citez din clasici "Nu suntem la sah".

Mariann_77
Mariann_77  •  20 Septembrie 2024, 22:57

Vinovata este conducerea care ii permite astfel de iesiri,Dorinel nu este la prima abatere,macar sa-i angajeze un psiholog.

Danpinalty
Danpinalty  •  20 Septembrie 2024, 22:39

ce poti sa-i ceri lui Dorinel, nu? la pomul laudat nici mere nu face, nu?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează