FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO Începe „Operațiunea Maribor” » Elvir Koljic crede într-o minune la Craiova: „Ne vom califica!”

Articol de , - Publicat luni, 29 iulie 2024 10:53 / Actualizat luni, 29 iulie 2024 12:03

Elvir Koljic (29 de ani) a deblocat tabela în derby-ul de duminică din Superligă cu CFR Cluj, scor 0-2. Lovitură excelentă de cap, după ce s-a înălțat spectaculos de lângă Kresic.

Atacantul bosniac a reușit să marcheze din nou pentru Universitatea după aproape două luni de pauză. Ultimul său gol fiind marcat pe 18 mai, în duelul de acasă cu Sepsi, 3-2.

Elvir Koljic: „Am venit pentru cele trei puncte”

De-atunci a mai jucat doar trei meciuri în Superligă și unul în cupele europene.

„E un plus pentru noi că am câștigat pentru că eram dezamăgiți după meciul cu Maribor. Am venit pentru cele trei puncte și suntem foarte bucuroși. Mai avem multe meciuri de jucat, o luăm pas cu pas. Normal că mă bucur când marchez, orice atacant își dorește asta. Eu îmi doresc în primul rând să fiu sănătos pentru că avem o echipă bună. Voi mai marca!”, a spus Koljic la finalul jocului.

Cu cinci goluri împotriva clujenilor, Elvir spune că „sunt abonat la goluri împotriva CFR-ului”, dar „au mai fost și meciuri în care am pierdut, eu îmi doresc mai mult să câștigăm decât să marchez eu”.

Elvir Koljic crede în calificarea cu Maribor

Pentru Universitatea Craiova urmează acum returul cu Maribor. Oltenii trebuie să întoarcă meciul de la 0-2.

Credem în calificare! Avem o echipă valoroasă, bună. S-a întâmplat să luăm cartonașul roșu și ne-a fost greu în zece oameni. Cred că și noi, dar și CFR ne vom califica! Apoi urmează Ajax, dar ne gândim mai întâi la meciul cu Maribor, care are jucători extraordinari. Avem șanse pentru că jucăm acasă”, a mai declarat atacantul.

Houri, criză de nervi la schimbare

Lyes Houri a fost schimbat de Costel Gâlcă în minutul 56 al meciului din Gruia. A ieșit în „talente” de pe teren și a mărit pasul la schimbare aproape de linia de aut, acolo unde-l aștepta Alexandru Mitriță.

+45 FOTO

Francezul a dat mâna pe repede înainte cu „principalul” echipei și cu cei de pe banca de rezerve, apoi a luat o sticlă de apă și-a trântit-o de pămâmt. Secunzii Universității au intervenit imediat, încercând să-l calmeze pe Houri, care gesticula nervos pe bancă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (6)
deal1
deal1  •  29 Iulie 2024, 17:12

Visează. Doar dacă aranjează sa joace și ei o ora cu om în plus, altfel e PA, PA

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  29 Iulie 2024, 16:06
Postat de ultrasStiinta pe 29 Iulie 2024, 14:02

Singur recunoști ca ești foarte simplu. Pe cei simplii îi ignorăm!

Asa sa faci, atata tot ca nu faci si te oftici... Stii ce fac eu acum? Rad de tine sau cum se zice pe la voi, pe la tara, rasei de tine...

mirker
mirker  •  29 Iulie 2024, 14:27

bateti doar daca vine la centru barsan! altfel egal! si o sa declarati in cor ca sunteti profesionisti, ca ati fost obositi dupa meciul cu CFR ...glume din alea de la ciuperca! cunoastem placa nu va mai obositi cu declaratii de prost gust!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close