FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Insistă să joace » Ilijoski vrea să fie pe teren cu Pandurii, chiar dacă nu este apt în totalitate

Ilijoski l-a costat pe Copos 300.000 de euro, bani pe care i-a plătit la FC Brașov
Ilijoski l-a costat pe Copos 300.000 de euro, bani pe care i-a plătit la FC Brașov

Articol de , - Publicat vineri, 31 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 30 august 2012 20:48

Ilijoski are probleme înaintea partidei cu Pandurii, dar vrea neapărat să evolueze pentru a nu-şi diminua şansele de a-şi recupera suma cu care a fost amendat.

Concurenţa din ofensiva giuleşteană îi dă bătăi de cap lui Ovidiu Sabău. Antrenorul se confruntă cu o situaţie inedită: doi dintre atacanţii săi nu sînt apţi 100%, însă amîndoi insistă să evolueze! Pancone spune că e refăcut după ruptura musculară şi că e gata să intre cu Pandurii, dar tehnicianul nu vrea să treacă peste un principiu important: fotbalistul trebuie să recupereze tot atît timp cît a fost indisponibil!

12 meciuri ă 8.000 euro
Un alt fotbalist cu probleme medicale e Baze Ilijoski. Vîrful macedonean s-a accidentat marţi, la antrenament, iar Sabău n-ar vrea să mizeze pe el mîine. Atacantul vrea neapărat să joace. Motivul? După meciul cu Petrolul, Baze a fost amendat cu 8.000 de euro pentru că l-a înjurat pe Sabău, dar va fi iertat de amendă, dacă bifează 75 la sută din partidele oficiale pînă la finalul anului 2012.

Eliminaţi din UEFA, rapidiştii mai au de jucat 16 partide, 12 în Liga 1 şi 4 în Cupa României. Adică, Ilijoski trebuie să evolueze în 12 meciuri pentru a-şi recupera banii.

"Ilijoski a văzut că nu sînt răzbunător, dar are şanse mici să evolueze sîmbătă, iar Pancu e la 70-80 la sută din potenţial. Totuşi, el şi într-un picior ne-ar putea ajuta. Să vedem, nu ştiu ce va fi" (Ovidiu Sabău, antrenor Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

"Mi-au dedicat victoria"
Ovidiu Sabău a revenit ieri din silenzio stampa şi a vrut să dezmintă zvonurile conform cărora, la meciul cu CFR, fotbaliştii alb-vişinii n-au dat totul în prima repriză pentru a-l convinge să plece. "Nu văd de ce jucătorii ar vrea să mă «lucreze», nu am simţit asta niciodată, deci nu le-am reproşat-o. După meciul cu CFR, fotbaliştii mi-au dedicat victoria, au spus că au jucat pentru mine", a spus antrenorul Rapidului.

Inbox
- Rapidul se va deplasa azi la Tîrgu-Jiu. Nu vor merge cu echipa Rui Duarte, Abrudan, ambii accidentaţi, Bilaşco, în urmă cu pregătirea, Oros, suspendat, şi Renan Silva, fără "carte verde". Sabău a explicat situaţia ultimului: "Ne-am înţeles cu impresarii, dar acum aşteptăm hîrtia".
- Sabău spune că nu-şi va da niciodată demisia de la Rapid: "În primul rînd, n-am banii necesari ca să fac asta. Dacă plec eu, ar trebui să achit o sumă importantă. Apoi, îmi doresc enorm să am rezultate în Giuleşti, simt că trebuie să fac ceva pentru acest club".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  31 August 2012, 16:51
Postat de il_unico_capitano_totti pe 31 August 2012, 15:26

daca il da copos pe teixeira fac icter mecanic

Nu numai icterul tau e mecanic...si spiritul Rapidului a devenit mecanic.In ultimii ani Rapidul se duce in jos,incet si sigur.Nu prea vad nicio scapare:creditorul nu mai are credit,luam jucatori liberi de contract care nu mai au loc in lotul largit a altor echipe,de 30 de ani.Pepiniera nu produce,nu cumparam jucatori tineri,de perspectiva.Iar cel mai important,profesionalismul lipseste cu desavarsire,de la cantonamente pana unde vreti voi.Stadionul sta sa se prabuseasca... Cel mai mult ma enerveaza ca pierdem din 6 in 6 luni cate un jucator important,vor sa plece.In timp ce la Steaua nici cei din lotul largit nu vor sa schimbe echipa.

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  31 August 2012, 15:26

daca il da copos pe teixeira fac icter mecanic

fremenash
fremenash  •  31 August 2012, 09:21

"Ilijoski are probleme înaintea partidei cu Pandurii, dar vrea neapărat să evolueze pentru a nu-şi diminua şansele de a-şi recupera suma cu care a fost amendat." texeira la steaua, ilijoski joaca sa recupereze bani.... urmeaza Copos vinde Giulestiul care nici nu ii apartine. GSP nr1 la inventat stiri inanite de steoaia - Rapid. nu va e rusine ? fac misto sursele voastre de voi si va faceti carma negativa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează