FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIŞOARA - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK TV

Intră colegul de cameră » Se schimbă linia în atacul lui Dinamo, iese Gnohere

Articol de - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 00:00

Essombe a revenit pe teren în ultimul sfert de oră cu Viitorul, este așteptat în primul "11" mîine, pe Bega

Dinamo a mers ceas în Cupa României și în Cupa Ligii, în schimb, în campionat, a avut un traseu sinusoidal. Iar ultimele două eșecuri, cu Craiova și cu Viitorul, au pus presiune pe jucători și pe Mircea Rednic.

Antrenorul intenționează să facă o mutare în atacul roș-albilor, pentru a modifica lucrurile în ofensivă, iar Marcel Essombe ar urma să-i ia locul colegului său de cameră Harlem Gnohere. "Puriul" i-a tot schimbat pe cei doi în atac, de multe ori i-a ieșit.

Essombe a absentat două meciuri oficiale, însă a revenit în echipă pe finalul jocului cu Viitorul. Camerunezul este văzut ca prima opțiune pentru meciul de la Timișoara, de mîine. Aceasta chiar dacă Gnohere a punctat în umilința cu Viitorul (1-5).

Africanul este refăcut din punct de vedere medical, ar fi pregătit să evolueze din start. Essombe n-a mai reușit să puncteze de trei meciuri, de pe 14 octombrie, cînd a punctat în victoria cu CFR Cluj (2-0).

"Mi se pare mai bun Essombe decît Gnohere. E părerea mea. Francezul e mai lent. Dacă Essombe va reuși să lege mai multe meciuri, va da multe goluri. "Bizonul" e bun pe fizic, acolo în careu, dar nu ai cum să faci presing cu el"
Marius Niculae, fost fotbalist Dinamo

9 goluriși două pase de gol a reușit "Bizonul" în 17 meciuri în toate competițiile

4 goluriîn 9 partide sînt în dreptul lui Essombe

Cît costă un bilet la derby

Dinamo a anunțat ieri prețul biletelor la Derby de România cu Steaua, de pe 22 noiembrie, pe Arena Națională, tichetele urmînd a se vinde începînd de astăzi, pentru început pe platforma oficială de ticketing a grupării. Astfel, prețurile sînt: 10-15 lei la peluze, 30-60 de lei la tribuna II Est și tribuna I Vest, 70-120 de lei la VIP și 400-600 de lei la loje.

"Cîini" doar la victorii

Fostul antrenor al "cîinilor", Flavius Stoican, a mărturisit că nu este de acord cu cei care lovesc acum în Dinamo, după două eșecuri în campionat, 0-3 cu Craiova și 1-5 cu Viitorul: "Nu e problema mea ce se întîmplă la club sau la echipă, însă pînă mai ieri, mulți erau încrezători că Dinamo se va lupta la titlu. Acum, au căzut în extrema cealaltă, după aia vor reveni și vor vedea viața în roz, ideea e că unii sînt dinamoviști doar la victorii. Sînt momente grele în viața fiecărei echipe".

În stradă

Fostul căpitan al roș-albilor, Marius Niculae, a dezvăluit la Dolce Sport că a fost printre manifestanții ultimelor seri din Capitală: "Am ieșit și eu în stradă. M-am dus pentru că am vrut să fiu alături de cei care protestau. Și eu am mers în cluburi și putea să i se întîmple oricui ceea ce a fost vineri, la Colectiv. Ceva trebuie să se schimbe în țara asta! Din păcate, a trebuit să apară o tragedie ca să iasă lumea în stradă".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
travka
travka  •  06 Noiembrie 2015, 19:17

poa sa intre si rednic, tot 5 ati luat de la Viitorul

luc11
luc11  •  06 Noiembrie 2015, 18:57

Sunt de acord cu Nicolae, Essombe e mai fotbalist decat Gnoehere...e mai complet ca atacant, capacitate la efort superioara...

983732924972315
Soos Vilmos  •  06 Noiembrie 2015, 12:02

Am inteles din articol ca joaca dinamo, dar nu am putut deduce cu cine . Sau poate joaca ea cu ea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close