FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ioan Andone a observat o greșeală a lui Cârjan: „Coboară prea mult” » Mesaje emoționante pentru Cornel Dinu și Gigi Mulțescu

Ioan Andone alături de Mircea Lucescu la Dinamo - Slobozia, pe Arc
Ioan Andone alături de Mircea Lucescu la Dinamo - Slobozia, pe Arc

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2024 15:00 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2024 15:02

Ioan Andone a asistat din tribună la victoria suferindă a lui Dinamo, 1-0 cu Slobozia, și vorbește despre plusurile și minusurile unei formații racordate la traseul spre play-off

Pe Arc, la Dinamo – Slobozia 1-0, un colț al tribunei oficiale a fost ocupat, ca de obicei, de fostele glorii ale ”câinilor”. Ioan Andone a urmărit partida de lângă Mircea Lucescu, acolo au mai venit Orac, Movilă, Augustin, Mihăescu sau Dragnea. Succesul roș-albilor a destins atmosfera, dar mitanul secund, cu Dinamo în corzi, a produs un car de emoții. Ando a tras concluziile unei seri încheiate cu trei puncte smulse cu forcepsul.

Ioan Andone: ”Lucrurile sunt foarte în regulă”

”A fost un meci foarte greu, iar Dinamo a câștigat cu șansă. Sincer, dacă s-ar fi încheiat egal sau ar fi pierdut, nu m-ar fi mirat, după cum a jucat Slobozia în repriza a doua. Bravo lui Adi Mihalcea! S-a apărat foarte bine, au câștigat dueluri unu la unu, au stat OK fizic. Dinamo a avut nevoie de șansă pentru a obține victoria”, a punctat fostul internațional.

+1 FOTO

Și a detaliat: ”Dacă ai atâtea probleme în defensivă, cu trei oameni lipsă, Homawoo, Opruț, Boateng, și, totuși, reușești să te aduni și să bați echipa care a învins în deplasare la Constanța, asta înseamnă că ai învățat să câștigi și cu suferință. Chiar discutam în tribună și concluzionam că, per total, lucrurile sunt foarte în regulă acum la Dinamo. E un pas clar înainte inclusiv că echipa adună puncte și în situații mai vitrege. Asta spre deosebire de sezonul trecut, când pierdeam meciuri într-un mod incredibil.

E păcat că o echipă precum Slobozia, care arată foarte bine, nu reușește să aibă suporteri, nici măcar la un meci cu Dinamo. Mă așteptam să văd vreo 500 de oameni într-o galerie
Ioan Andone, pentru gsp.ro

”Simți imediat calitatea în jocul lui Olsen”

Ando trece apoi la o scanare a două nume care au făcut diferența vineri seara. ”Olsen mi se pare un jucător foarte interesant. A fost destul de riscant să joci titular cu un om venit de numai zece zile, dar Kopici nu prea a avut de ales. Cred că Patrick încă nici nu știe numele tuturor colegilor din vestiar, dar se simte calitatea. Se va impune în printre titulari”, crede Andone.

Olsen a creat un moment minunat la golul lui Dinamo. A inventat o pasă genială din banda dreaptă, cu care l-a deschis liber în careu pe Selmani, iar kosovarul a continuat apoi simplu către Cârjan, autorul unicei reușite de pe Arc.

Ioan Andone a observat o greșeală a lui Cârjan: „Coboară prea mult” » Mesaje emoționante pentru Cornel Dinu și Gigi Mulțescu
Cătălin Cîrjan a celebrat cu Kopici și Fl. Petre marcarea golului cu Slobozia

Iar Ando s-a oprit și asupra marcatorului: ”Cârjan poate mai mult. Are un bun control al balonului, stăpânește driblingurile pe spațiu restrâns, scurte, dar mi-ar plăcea să-l văd mai des în ultimii 30 de metri. Coboară prea mult și apoi nu mai are suflu și agresivitate către poartă. Ar trebui să fie mai proaspăt în zonele de finalizare, mai ales că rareori ratează, dacă i se ivește o ocazie favorabilă. Din păcate, a pierdut un an la Rapid, dar crește”.

”Cu Gigi Mulțescu n-am mai reușit să vorbesc de un an”

Ando e convins că Dinamo merge spre play-off: ”Dacă mai ajustezi lotul ăsta în iarnă cu încă unul-doi jucători de calitate, ai perspective de primele șase locuri. Și e îmbucurător că echipa caută să construiască, să dezvolte un planuri ofensive ori defensive, nu lasă lucrurile la întâmplare”.

Și a încheiat cu câteva cuvinte legate de Cornel Dinu și Mulțescu, foștii colegi care trec prin perioade delicate din motive medicale: ”Am mai discutat cu soția lui Gigi, cu Cătălin, fiul lui, și, din păcate, lucrurile nu sunt deloc bune. Cu Gigi nici n-am reușit să vorbesc de un an de zile. Știu că nici nea Cornel nu se simte bine. Le doresc multă, multă sănătate amândurora și sperăm să revină alături de noi. Toate gândurile noastre bune merg spre ei!”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răzvan Oaidă a semnat în Superliga și se bate la titlu! Contract pe doi ani pentru fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid
Superliga
Răzvan Oaidă a semnat în Superliga și se bate la titlu! Contract pe doi ani pentru fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”
Jocurile Olimpice
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”
„Cutremur” la gigantul din Seria A! Și-a dat afară antrenorul după 4 etape: „Decizie în interesul clubului” » Cine e favorit să fie numit în locul lui
Campionate
„Cutremur” la gigantul din Seria A! Și-a dat afară antrenorul după 4 etape: „Decizie în interesul clubului” » Cine e favorit să fie numit în locul lui

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează