FOTBAL  »  Superliga  »  BUZĂU - U CLUJ

Ioan Ovidiu Sabău propune un jucător la echipa națională: „Arată foarte bine” » Mircea Lucescu și-a trimis secunzii la meci

Ioan Ovidiu Sabău, foto: Imago Images
Ioan Ovidiu Sabău, foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 26 august 2024 21:48 / Actualizat luni, 26 august 2024 23:34

Gloria Buzău - U Cluj 0-2. Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani), tehnicianul „studenților”, a oferit prima reacție după ce U Cluj a ajuns pe primul loc în România. Fericit, dar în același timp realist, Sabău nu se entuziasmează prea tare și a avut un discurs realist după acest succes. Antrenorul a vorbit despre Alexandru Chipciu (35 de ani), fotbalist pe care l-a propus la echipa națională după evoluția din acest meci.

U Cluj este surpriza campionatului până în acest moment. Ardelenii sunt pe primul loc, cu 15 puncte după primele 7 etape. Sabău și-a felicitat jucătorii după acest succes și a avut un mesaj pentru Mircea Lucescu (79 de ani), selecționerul României. Antrenorii secunzi ai naționalei au fost trimiși de Lucescu la meciul Gloria Buzău - U Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău, lobby pentru convocarea lui Chipciu la națională: „Este o variantă”

„Am tratat cu seriozitate adversarul, cu respect. În a doua repriză am avut câteva momente când am intrat într-o stare de lipsă de concentrare. Am greșit multe mingi, în loc să avem răbdare.

Vreau să-mi felicit jucătorii, ne-am concentrat și nu am fost plini de noi. Împreună suntem foarte puternici. Să vedem dacă vom reuși să menținem starea asta, sper să rămânem concentrați. Să fim modești în continuare, să considerăm că de fiecare dată trebuie să o luăm de la capăt.

Vreau să-l felicit pe Alex (n.r. - Chipciu). A fost cam cel mai bun meci al lui de câteva etape. Astăzi a fost impecabil, și-a câștigat toate duelurile pe parte defensivă. Am tot respectul pentru toți jucătorii. Suntem o echipă frumoasă, care are identitate, încredere. Jucăm bine și rămâne ca eu să gestionez acest succes foarte bine.

Clar (n.r. - Chipciu o variantă pentru echipa națională). Ar fi o variantă foarte bună, acum domnul Lucescu va decide. Se uită, îl vede, Alex clar arată foarte bine”, a declarat Sabău, la Prima Sport.

Am fost urmărit de secunzii naționalei cam multă vreme, mă și cunosc cu ei. Postul de fundaș stânga a fost unul deficitar. Pentru mine ar fi o bucurie foarte mare, ar fi emoționant, chiar și la vârsta asta.

- Alex Chipciu, fundaș U Cluj

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Superliga
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (9)
danglumetu
danglumetu  •  27 August 2024, 12:04
Postat de parpalache pe 27 August 2024, 08:25

Stai cuminte„frate”Sabau!Dupa ce numai un noroc chior a facut ca Edy sa nu-l ia pe Chiricheș la europene,acum vrei sa bagi in fața un alt„fost”?Ca daca-l ia pe Chipciu,vine altul și-l propune și pe Nistor!Și atunci chiar ca ma uit la alte„sporturi”ca wresling de ex.!

sabau propune, noi contestam, lucescu alege!

patrutreitrei
patrutreitrei  •  27 August 2024, 11:38

Dacă avem un selecționer octogenar, nu înseamnă, că trebuie făcut o națională de old boys. Altfel, mai sunt destui bunici în activitate cu selecții la activ.

donqhote
donqhote  •  27 August 2024, 09:19

minciuna gogonata marca GSP. Nu Sabau il propune pe Chipciu la Nationala, ci reporterul care intreaba "credeti ca Alex este o solutie pentru..."?.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează