FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”

Ioan Varga nu mai are milă de jucătorii lui CFR Cluj
Ioan Varga nu mai are milă de jucătorii lui CFR Cluj

Articol de - Publicat luni, 30 septembrie 2024, 13:24 / Actualizat luni, 30 septembrie 2024 13:44

Ioan Varga (53 de ani), finanțatorul de la CFR Cluj, a pus piciorul în prag. Anunță pentru GSP.ro ce măsuri extraordinare va impune la club și le-a dat un ultimatum jucătorilor, fiind nemulțumit de atitudinea arătată.

Nu a fost deloc o dimineață liniștită la CFR Cluj, echipă eliminată din preliminariile Conference League și clasată pe locul 6 (16 puncte în 10 meciuri). Încă de la prima oră a dimineții a avut loc o ședință, despre care a vorbit și președintele Cristi Balaj, la GSP Live. Ulterior, Ioan Varga a dat și el detalii despre ce s-a discutat azi la echipă, la două zile după 1-3 cu UTA Arad.

Ioan Varga nu mai are milă de jucătorii lui CFR Cluj: „La următoarea greșeală ne strângem mâna!”

Omul de afaceri a dezvăluit pentru GSP.ro că va lua măsuri dure. Nu vrea să-i mai vadă pe jucători fără atitudine și îi amenință cu rezilierea contractelor.

„I-am băgat în ședință pe toți și le-am zis care au fost lucrurile care m-au nemulțumit. Jucătorii au fost de acord că sunt vinovați și urmează să-și schimbe atitudinea. Dacă nu o fac, ne strângem mâna! Indiferent de costuri. Nu mă interesează! Îi dau afară! Nu mai accept rabat.

Situația din clasament nu e chiar atât de rea, dar eu nu sunt mulțumit. Dacă îi lași de capul lor, te trezești că după aceea nu mai ai ce recupera. Toți jucătorii sunt plătiți la zi, au salariile și bonusurile la zi. Clubul mai are datorii doar la mine acum. Așa că... Le dai bani și își bat joc de tine?! Le e tot una dacă fac egal sau pierd? Nu e normal!

Asta m-a durut cel mai tare. Eu accept să pierdem, că e fotbal, dar trebuie să-ți dai viața pe teren. Vreau să-mi arăți că ai muncit, că ți-ai dorit. Nu vreau să văd că ești mulțumit cu rezultatul de egalitate. Asta m-a nemulțumit cel mai tare, atitudinea. Asta a fost discuția. A fost un ultim avertisment. La următoarea greșeală, ne strângem mâna, calculăm ce avem de dat, dacă avem de dat. Indiferent de cine e, de cum îl cheamă! Vreau să reînvie spiritul lui CFR, iar jucătorii vreau să-și dea viața pe teren”, a spus Ioan Varga pentru Gazeta Sporturilor.

Ioan Varga: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”

Patronul lui CFR Cluj a anunțat și că vrea să-i monitorizeze pe jucători și să vadă dacă aceștia pierd nopțile și dacă se odihnesc corespunzător.

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”
CFR Cluj – UTA Arad // FOTO: Imago

„Și am vorbit și despre viața extrasportivă. Le-am dat tuturor un ultimatum. Inclusiv antrenorilor. Tuturor. Nu vreau să mă trezesc că pierd nopțile sau că la antrenamente nu au energia necesară. Vor fi controale periodice. Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă au dormit sau nu. Orice. Exact ca afară”, a adăugat Varga.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ședință de URGENȚĂ la CFR Cluj » Nelu Varga a intrat în vestiar: „Ne strângem mâna frumos și gata!”
Superliga
Ședință de URGENȚĂ la CFR Cluj » Nelu Varga a intrat în vestiar: „Ne strângem mâna frumos și gata!”
Gigi Becali și-a mai găsit un dușman: „A făcut factură pe numele lui, dar nu are licență. Fac eu pușcărie pentru el?”
Superliga
Gigi Becali și-a mai găsit un dușman: „A făcut factură pe numele lui, dar nu are licență. Fac eu pușcărie pentru el?”
Verdict surprinzător dat de Ionel Ganea: „Pe ea o văd favorită la titlu! Joacă foarte bine”
Superliga
Verdict surprinzător dat de Ionel Ganea: „Pe ea o văd favorită la titlu! Joacă foarte bine”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (7)
cristishady
cristishady  •  30 Septembrie 2024, 15:04

Incet incet, gigificarea campionatului romanesc devine completa.

Kim.n1
Kim.n1  •  30 Septembrie 2024, 14:16
Postat de Mayas pe 30 Septembrie 2024, 13:47

pai louis munteanu sigur o sa mai piarda noptile,chiar il dai afara dupa ce ai dat apraope 4 milioane de euro pe el? sa te vedem bai varga. dar pariez ce vrei tu ca nu o sa faci asa ceva.

Probabil il va da afara prin vanzarea lui la un pret ceva mai mic pentru a recupera o parte din investitie si jucatorul tras pe linie moarta. Cu siguranta nu ii va desface contractul sa il lase liber.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  30 Septembrie 2024, 14:10

Amice, sigur nu face asta pt ca CFR Cluj va câștiga campionatul .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează