FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ioan Varga l-a desființat pe Dan Petrescu pentru tactica din derby-ul cu FCSB: „Nu înțeleg de ce am băgat atâția fundași! Trebuia să le dăm 4”

Ioan Varga +13   FOTO
Ioan Varga

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2024 11:22 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 15:02

Ioan Varga, patronul CFR-ului, a oferit prima reacție după ce ardelenii au remizat cu FCSB, scor 2-2, în derby-ul etapei 9 din Superliga. Acesta i-a transmis un mesaj dur lui Dan Petrescu (56 de ani), antrenorul echipei. Patronul vicecampioanei nu și-a putut explica motivul pentru care ardelenii au făcut un joc atât de defensiv în ultimele 30 de minute.

CFR Cluj a scăpat victoria printre degete cu FCSB. Ardelenii au condus cu 2-0, însă au fost egalați pe final. Deși a recunoscut faptul că este mulțumit de jocul prestat, Ioan Varga este de părere că CFR putea să le dea 3-4 goluri celor de la FCSB.

Ioan Varga, prima reacție după CFR - FCSB 2-2: „E singurul lucru care m-a dezamăgit”

Finanțatorul clujenilor pune presiune pe Dan Petrescu și a adăugat că acesta are jucători cu care să facă performanță. Echipa nu trebuia să se apere în ultimele minute. Varga a simțit că CFR putea marca în continuare.

+8 FOTO

„Una peste alta, sunt mulțumit de joc. Am arătat multă calitate, mai ales în prima repriză. Sunt puțin supărat că ne-am retras prea mult în partea a doua. Nu am înțeles de ce am băgat atâția fundași. Nu înțeleg de ce am făcut un joc atât de defensiv.

Eu cred că trebuia să mergem peste ei și să le dăm 3-4 goluri. Așa am simțit. Puteam să-i batem la scor aseară. E singurul lucru care m-a dezamăgit. În partea a doua a jocului am fost defensivi. Ne-a mers foarte bine pe atac. Nu mai știau de ei. Băieții noștri i-au bulversat.

Sunt mulțumit de joc, e una dintre partidele bune. Iată că Dan Petrescu are la dispoziție jucători cu care să facă performanță”, a declarat Ioan Varga, pentru Fanatik.

Clujenii au deschis scorul în minutul 36, prin Louis Munteanu (22 de ani). Același Munteanu a realizat „dubla” în minutul 50. FCSB a revenit și a punctat de 2 ori, prin Alexandru Băluță (59) și Joyskim Dawa (87).

CFR se află pe locul 5 în acest moment în Superliga, cu 14 puncte după 8 etape. De cealaltă parte, FCSB este pe 12, cu 9 puncte după 8 meciuri.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (23)
nick7
nick7  •  17 Septembrie 2024, 06:17

Măi Varga dacă tot îl blamezi pe măscăriciul de Petrescu de ce îl tot pui antrenor?? Realizezi că faci concurs cu Mititelu?? Cât e scorul Petrescu - Napoli? 10-4, 11-6???

dobrin
dobrin  •  16 Septembrie 2024, 22:57

S-a facut si asta antrenor, nu ne ajungeau Becali cu Mititelu...

demolarii
demolarii  •  16 Septembrie 2024, 16:43

Sezonul trecut la fel a gandit I Varga . L-a inlocuit pe Mandorlin cu Mutu. Rezultatul? 4-0 de la Corvinul si un Cfr taras in play-off. Fara acea inspiratie de a-l pune pe Mutu antrenor, Fcsb nu castiga titlu......

Vezi toate comentariile (23)
Comentează