FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Lupescu, după suspendarea primită de Dinamo: „Sunt de acord că trebuie toleranță 0, dar..” + Indicii despre numele noului stadion

Ionuț Lupescu, legenda lui Dinamo
Ionuț Lupescu, legenda lui Dinamo

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2024 08:29 / Actualizat joi, 28 martie 2024 11:47

Ionuț Lupescu (55 de ani), legenda dinamovistă, a oferit prima reacție după ce „câinii” au primit 4 etape de suspendare și nu vor mai evolua pe teren propriu cu spectatori până la finalul sezonului. „Kaiserul” a oferit și un indiciu important în legătură cu denumirea noului stadion al lui Dinamo.

După incidentele de la meciul cu UTA Arad, Dinamo a fost aspru sancționată de Comisia de Disciplină, iar Lupescu consideră faptul că s-a luat o decizie proastă și neinspirată. A dat exemplul perioadei în care a fost la UEFA, iar cazuri similare s-au judecat în spiritul fotbalului.

Acum a dat cărțile pe față! Hagi a venit supărat pe Iordănescu de la meciul naționalei: „Mai bine nu răspundeam, dar hai să o zic!”
CRITICI
Acum a dat cărțile pe față! Hagi a venit supărat pe Iordănescu de la meciul naționalei: „Mai bine nu răspundeam, dar hai să o zic!”

Ionuț Lupescu nu înțelege suspendarea primită de Dinamo: „O spune unul care a fost 5 ani la UEFA”

„Au luat o decizie proastă (n.r. - 4 etape). O spune unul care a fost 5 ani în Comitetul de Disciplină UEFA. Sunt de acord că trebuie toleranță 0 pentru asemenea acte, dar când mai sunt 4 etape din play-out, toată lumea în România ar trebui să încerce să aducă mai mulți spectatori pe stadioane.

Cluburile vor să facă bani din orice și cred că se puteau găsi și alte soluții, închizi numai o parte din peluză, interzici accesul oaspeților la meciurile din deplasare. Se pot găsi alte pedepse pentru a nu influența un play-out, e vorba de 4 meciuri.

Ori s-au grăbit, ori nu i-a interesat, ori n-au judecat așa cum a trebuit. Trebuie să iei și aceste aspecte în considerare când iei o decizie, mai ales pe final de campionat. Puteau să judece în spiritul fotbalului”, a spus Ionuț Lupescu, pentru ProSport.

Ionuț Lupescu, despre numele noului stadion Dinamo: „Va fi important să găsim sponsori”

+14 FOTO

Fostul mare jucător a oferit și un indiciu în legătură cu numele viitorului stadion Dinamo. Deși au circulat mai multe variante în aceste zile, după ce a fost adoptată Hotărârea de Guvern, Lupescu a menționat faptul că, pe modelul stadioanelor europene, și cel al lui Dinamo va primi denumirea unui sponsor important.

„Fiind în Parcul Sportiv Dinamo acest stadion costă și când stă. Va fi foarte important să găsim sponsori care vor dori să aibă numele arenei. Așa se întâmplă în lume, în economia mondială, trebuie să găsim surse de venit pentru mentenanță și pentru club. Vom găsi destule firme care vor dori să poarte numele arenei.

Orice altă discuție nu-și are rostul”, a explicat Lupescu, pentru sursa citată.

VIDEO. Ionel Dănciulescu, clar după ce Dinamo va juca 4 meciuri fără fani pe teren propriu: „Decizia mi se pare puțin cam dură, echipa va avea de suferit”

Citește și alte știri:

Mihai Stoica o compătimește pe rivala Dinamo după ce i-a fost suspendat terenul: „Mai bine juca în alt oraș”
DINAMO
Mihai Stoica o compătimește pe rivala Dinamo după ce i-a fost suspendat terenul: „Mai bine juca în alt oraș”
Marius Șumudică l-a „curentat” pe Edward Iordănescu » Fotbalistul cerut în primul „11” + „Hagi nu poate să joace extremă”
Polemică
Marius Șumudică l-a „curentat” pe Edward Iordănescu » Fotbalistul cerut în primul „11” + „Hagi nu poate să joace extremă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
berlicot
berlicot  •  28 Martie 2024, 17:13

"interzici accesul oaspeților la meciurile din deplasare". Ce legatura are suporterul echipei X care sustine echipa favorita in deplasare cu faptul ca 20-30 de dinamovisti se matolesc si se bat ca chiorii? Deseori si intre ei. Bine ca n-a castigat Lupescu la FRF. Ar fi trebuit sa ramana la UEFA, unde standardele sunt evident foarte joase.

Adrian2500
Adrian2500  •  28 Martie 2024, 16:22

Nu domnule Lupescu. Esti camsmecher. Adică toleranța zero, dar de data asta ne iertati si abia de maine toleranța zero. V-ați facut-o cu mana voastră. Voi cluburile permiteți intrarea huliganilor pr stadioane. Iar prin declarațiile pe care le faceti, doar le dati apa la moara! Meritati tot ce vi se intampla. Toate cluburile faceti parte din aceeași horă.

eugenrc
eugenrc  •  28 Martie 2024, 14:17

Daca derapajele ar fi avut loc pentru prima oara avea sens mesajul domnului Lucescu. In opinia mea recidivistilor le trebuiesc marite progresiv sanctiunile pana inteleg despre ce este vorba. Din pacate fanii nu vor sa priceapa ca stadionul nu e ring de box si nici poligon de tras cu artificii, petarde si torte. Echipele de fotbal pot fi sustinute si altfel.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează