FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță, absent de la conferința „câinilor”! Replica lui Andrei Nicolescu: „Daca vrei să te iubească lumea, vinde înghețată foarte bună și ieftină"

Ionuț Negoiță, fostul acționar al lui Dinamo
Ionuț Negoiță, fostul acționar al lui Dinamo

Articol de , - Publicat luni, 22 iulie 2024 20:30 / Actualizat luni, 22 iulie 2024 23:24

Dinamo a oficializat astăzi parteneriatul de imagine cu HILS Development, una dintre companiile lui Ionuț Negoiță. Așa cum GSP.ro a informat în exclusivitate, săptămâna trecută, relația se va concretiza printr-un contract de sponsorizare.

Fostul patron al grupării dinamoviste va fi doar sponsor al clubului alb-roșu. Suma de 300.000 de euro va intra în conturile grupării din centrul Capitalei.

Suporterii formației nu au primit cu multă simpatie revenirea lui Ionuț Negoiță la Dinamo, l-au apostrofat pe fostul patron și la ultimul meci de campionat, cu Petrolul (4-1). Fanii „câinilor” îl acuză pe omul de afaceri pentru lipsa de investiții în perioada în care a fost patronul lui Dinamo și, apoi, cedarea pachetului de acțiuni, în vara 2020, către Pablo Cortacero și managementul spaniol.

Dinamo a oficializat parteneriatul cu HILS, compania lui Ionuț Negoiță

„Este o bucurie să mă aflu aici. Cred că Dinamo începe să devină un club care să inspire încredere. Acest parteneriat înseamnă încredere, un brand din sport se asociază cu unul din business. Dinamo are un istoric de a crea comunități și valori prin comunitate, de aceea ne aflăm alături de partenerii noștri, inspirăm același tip de țeluri pentru comunitate.

Este un pas în plus față de ce a putut Dinamo să ofere anul trecut partenerilor săi. Dinamo se stabilizează și inspiră mult mai multă încredere. Ne reclădim pe principii solide începând din acest an", a spus Andrei Nicolescu în deschiderea conferinței de presă de astăzi.

Există o vorbă pe care am preluat-o. Dacă vrei să fii plăcut de toată lumea și toți să te laude, atunci vinde înghețată bună și foarte ieftină. Altfel, nu poți să fii la unison cu toată lumea. Trebuie să luăm ca atare părerea suporterilor. Nu este părerea tuturor fanilor, ci o parte a unei păreri. Trecutul face parte dintr-o istorie pe care n-o mai putem controla. Contează cum putem evolua împreună pentru viitor

- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

Ionuț Negoiță, absent de la conferința de presă

Ionuț Negoiță nu a fost prezent la evenimentul de azi, deși a fost anunțat inițial, iar reprezentanții companiei sale l-au scuzat, spunând că programul încărcat din această perioadă nu i-a permis să participe. Reprezentanții HILS Development au transmis că omul de afaceri a dorit să facă acest parteneriat de imagine doar din calitatea de sponsor, nu țintește să devină și acționar al grupării.

„Atâta timp cât oamenii care vor să contruiască un Dinamo puternic pot să asume principiile expuse public, își doresc acest lucru, suntem deschiși să discutăm cu oricine. Momentul de acum este unul de parteneriat comercial, care propune o viziune comună, subiectul Ionuț Negoiță în acționariat este unul abordat de mai multe ori.

Există un răspuns de la domnul Negoiță, dat și acum, prin mine, ca reprezentant al clubului. Orice speculație ar trebui să iasă din această discuție, nu își are rostul.

Dacă vreodată, orice om de afaceri puternic, care poate ajută dezvoltarea clubului Dinamo, este dispus să intre în acționariat, noi suntem deschiși la orice discuție. Nu interpretați asta ca și cum, acum, există vreo discuție principială sau de altă natură referitoare la acest subiect", a mai transmis Andrei Nicolescu.

2017este anul în care Dinamo a cucerit Cupa Ligii, singurul trofeu din palmaresul lui Ionuț Negoiță la acest club. În acel an, echipa a încheiat campionatul pe locul 3, cu Cosmin Contra antrenor

Legat de baza de la Săftica, am discutat pentru „repatrierea” acelui teren. Dar nu s-a schimbat nimic. Acest parteneriat nu are nimic în legătură sau în comun cu discuția referitoare la posibilitatea de a „repatria” partea din Săftica către clubul Dinamo

- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (2)
Dan19861986
Dan19861986  •  24 Iulie 2024, 17:10

Nico asta vorbeste mult si prost . Nu e o problema ca pana la urma nu toti au harul asta al exprimarii orale doar ca Nico are impresia ca il are si defapt nu el saracu are talente de frizer de vanzator de inghetata si de infipt morcovi in portbagaj in special in portbagajul lui Burca ii place lu Nico

The.Silence.Of.The.Lambs
The.Silence.Of.The.Lambs  •  24 Iulie 2024, 09:58

Până la urmă Negoiță aduce bani. Oricine aduce bani e binevenit! Trecutul nu mai poate fi schimbat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează