FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță revine la Dinamo! Ce rol va avea milionarul la gruparea „câinilor roșii”

Ionuț Negoiță, în interviul acordat recent Gazetei / Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)
Ionuț Negoiță, în interviul acordat recent Gazetei / Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2024 15:41 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2024 20:40

Omul de afaceri Ionuț Negoiță, 50 de ani, și-a dat acordul pentru a se întoarce la Dinamo! După patru ani de când a cedat pachetul majoritar de acțiuni al grupării. Conform informațiilor GSP, numele uneia dintre companiile sale, HILS, va apărea pe spatele tricourilor, sub nume, iar businessman-ul va plăti peste 300.000 de euro în contul grupării.

Ionuț Negoiță revine după patru ani la Dinamo! GSP.ro a informat încă de acum două zile despre faptul că oficialii grupării din centrul Capitalei l-au contactat pe businessman pentru a-l atrage în proiectul clubului, iar apropiații milionarului au confirmat astăzi că mutarea se va oficializa în curând.

UPDATE. Dinamo a anunțat oficial parteneriatul cu firma lui Ionuț Negoiță

Dinamo a anunțat pe rețelele de socializare parteneriatul cu firma lui Ionuț Negoiță.

„Dinamo 1948 construiește strategic cu HILS Development! Începând cu sezonul 2024-2025, HILS Development, dezvoltator imobiliar cu capital integral românesc și una dintre cele mai importante companii de profil de pe piața internă, devine partenerul clubului Dinamo 1948 București.

În acest context, Romeo Bănică, director de marketing al clubului nostru, a declarat:

Reconsolidarea onestă și temeinică a clubului Dinamo se reflectă inclusiv în calitatea partenerilor noștri. HILS Development este o companie românească de dezvoltare imobiliară rezidențială cu o anvergură semnificativă și cu o foarte solidă reputație, iar acest parteneriat reprezintǎ un câștig real pentru Dinamo 1948.

Denumirea noului nostru sponsor va apărea pe tricourile de joc, devenind parte a poveștii de succes pe care, alături de echipă și suporteri, ne dorim să o scriem în actualul sezon.

Reconstrucția prestigiului unui brand de legendă al fotbalului românesc este în plină desfășurare, iar parteneriatul cu un constructor de talia HILS Development are inclusiv o incontestabilă valoare simbolică: construim temeinic, profesionist și responsabil.

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acordul dintre Dinamo 1948 și HILS Development. Salut implicarea domnului Ionut Negoiță în consolidarea echipei sale de suflet. Mai multe detalii despre parteneriat vor fi comunicate în cadrul unui eveniment organizat săptămâna viitoare”, a transmis Dinamo.

Dinamo ia peste 300.000 de euro din contractul de sponsorizare cu Ionuț Negoiță

„Discuțiile sunt în fază avansată, există probabilitatea foarte mare de a se parafa acordul zilele acestea. Este o reapropiere a lui Ionuț Negoiță de Dinamo. Cei de la club au încercat și în iarnă-primăvară să-l aducă drept sponsor. Apoi au fost discuții extinse, să fie și ceva mai mult de sponsor.

În cele din urmă, Ionuț Negoiță va reveni ca sponsor, atât, la Dinamo. Numele uneia dintre companii, HILS, va apărea pe tricouri, mai jos de numărul fotbalistului.

Sunt fel și fel de pachete de sponsorizare, probabil, va fi accesat unul de peste 300.000 de euro. Cu bonusuri de performanță, în funcție de anumiți parametri, pot fi mai mulți bani”, au transmis apropiații lui Ionuț Negoiță pentru GSP.ro.

260de milioane de euro este averea estimată a lui Ionuț Negoiță în acest moment, conform forbes.ro

120de milioane de euro era averea lui Ionuț Negoiță atunci când a părăsit-o pe Dinamo, în vara lui 2020

Ionuț Negoiță revine la Dinamo! Ce rol va avea milionarul la gruparea „câinilor roșii”
Ionuț Negoiță, în interviul acordat recent Gazetei / Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)

Ionuț Negoiță s-a extins în imobiliare. Care este situația lui din afara fotbalului

Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, este plasat în topul Forbes pe locul 21 al celor mai bogați români. Omul de afaceri a dorit să iasă din fotbal vreme de mai mulți ani, dar abia în vara lui 2020 a reușit să cedeze pachetul majoritar de acțiuni de la club.

Alegerea a fost de rău augur pentru Dinamo și pentru fani: controlul a fost preluat de Pablo Cortacero și managementul spaniol! Au urmat ani teribili pentru „câini”.

Ionuț Negoiță a transmis de mai multe ori în ultimii ani că este dispus să o mai sprijine pe Dinamo doar ca sponsor și că s-ar putea gândi la ideea revenirii în acționariat numai după construcția noii arene.

În primăvară, omul de afaceri a devenit unul dintre sponsorii lui FC Voluntari, recent retrogradată în eșalonul secund. Pe lângă implicarea tot mai mare în domeniul imobiliar, Negoiță și-a deschis și o clinică medicală, mai ales că soția, Adina, lucrează în domeniu.

„Sunt în afaceri de 26 de ani, iar în imobiliare de 19. Pe care le-am făcut inclusiv în perioada în care eram patron la Dinamo, doar că ajunsesem să nu mă mai concentrez pe business. Am revenit în lumea afacerilor în ultimii patru ani, m-am concentrat în domeniul rezidențial.

Este unul bun, profitabil, este cerere mare și a funcționat bine. Am resetat povestea mea personală și rezultatele mi-au dovedit că am făcut bine. Am ajuns unul dintre cei mai mari dezvoltatori de pe piață”, afirma în primăvară Negoiță pentru Gazeta Sporturilor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Tragedie în Ucraina » Hotelul în care erau cazați jucătorii lui Șahtior, distrus de un atac rusesc
Campionate
Tragedie în Ucraina » Hotelul în care erau cazați jucătorii lui Șahtior, distrus de un atac rusesc
Rrahmani = Champions League! Fostul atacant de la Rapid a debutat cu gol pentru Sparta Praga
Liga Campionilor
Rrahmani = Champions League! Fostul atacant de la Rapid a debutat cu gol pentru Sparta Praga
Florin Prunea l-a luat la pumni pe Claudiu Răducanu: „Și acum mi se mișcă un dinte” » Detaliile unui scandal-monstru și mărturiile celor implicați: „Pumnul lui a trecut prin fața mea și s-a oprit în a lui”
Superliga
Florin Prunea l-a luat la pumni pe Claudiu Răducanu: „Și acum mi se mișcă un dinte” » Detaliile unui scandal-monstru și mărturiile celor implicați: „Pumnul lui a trecut prin fața mea și s-a oprit în a lui”

Cea mai nouă arenă din București a fost omologată » Pe 31 august va găzdui primul meci

FOTO Cum s-a urcat îmbrăcată în taxi cea mai sexy vedetă din România: „Am uitat să îmi iau ceva de schimb, dar șoferul a fost fericit”


Comentarii (22)
valentindragobete
valentindragobete  •  18 Iulie 2024, 08:01
Postat de lefter_popescu pe 17 Iulie 2024, 23:04

Amice, hai recunoaște...n-ai găsit alta rima mai deșteaptă !

Hai recunoaște că ești "isteț" și mai plângi puțin !

lefter_popescu
lefter_popescu  •  17 Iulie 2024, 23:06
Postat de rocky3 pe 17 Iulie 2024, 18:15

N-are cum! Gigi are studii superioare la Poarta Albă! Plus că deține recordul mondial de a scrie 4 cărți fără a citi vreuna în viață!

Amice, Gigi Valiza, la pension, " a scris " 5 cărți fără sa știe sa citească:))

lefter_popescu
lefter_popescu  •  17 Iulie 2024, 23:04
Postat de valentindragobete pe 17 Iulie 2024, 17:36

Să se mire "isteții" lefteroși, d-aia !

Amice, hai recunoaște...n-ai găsit alta rima mai deșteaptă !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează