FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

VIDEO Incredibil! Câți ani au trecut de la ultimul meci în care Panțîru a fost integralist la FCSB » Niciun fotbalist de atunci nu s-a mai regăsit în primul 11 la meciul cu Farul

Ionuț Panțîru, integralist după 3 ani și 4 luni la FCSB
Foto: GSP
Ionuț Panțîru, integralist după 3 ani și 4 luni la FCSB Foto: GSP

Articol de , - Publicat sambata, 10 august 2024 11:24 / Actualizat sambata, 10 august 2024 13:12

Ionuț Panțîru (28 de ani) a jucat aseară în partida cu Farul, câștigată de FCSB cu 3-2, primul meci ca integralist după 3 ani și 4 luni.

Fundașul stânga, măcinat de accidentări în ultimii 4 ani pare că a reușit în sfărșit să treacă peste problemele medicale. După ce a evoluat 45 de minute în returul cu Virtus de la București, Panțîru a fost vineri seară integralist pentru FCSB împotriva trupei lui Gică Hagi.

Integralist după 3 ani și 4 luni

Ultima dată când Ionuț Panțîru juca 90 de minute pentru FCSB se întâmpla pe 22 aprilie 2021. Atunci, FCSB învingea în etapa a 2-a a play-off-ului în deplasare la Academica Clinceni, scor 2-0.

Ambele goluri ale roș-albaștrilor erau marcate de Florin Tănase, iar Panțîru reușea și o pasă de gol la a doua reușită.

Echipă schimbată mult de atunci

La acel meci, cei de la FCSB foloseau un prim 11 în care se regăsesc doar 4 fotbaliști care astăzi ar putea evolua titulari: Valentin Crețu, Adrian Șut, Florin Tănase și Octavian Popescu. Niciunul nu a fost însă titular aseară.

Cum a arătat FCSB cu Academica Clinceni atunci: Andrei Vlad - Valentin Creţu, Denis Haruţ, Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru - Ovidiu Popescu, Adrian Şut, Ovidiu Perianu - Olimpiu Moruţan, Florin Tănase, Octavian Popescu
Antrenor: Anton Petrea.

Cum a arătat FCSB cu Farul: Târnovanu - Antwi, Dawa, Chiricheș, Panțîru - Alhassan, Edjouma - Ștefănescu, Luis Phelipe, Musi - D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous

Ionuț Panțîru: „Vreau să îi mulțumesc lui Gigi Becali. Mi-a asigurat tot ce am avut nevoie”

„E bine că s-a terminat cu bine, am câștigat. Este prima victorie din campionat, sperăm să continuăm pe aceeași cale și în Europa. Mă bucur foarte mult că am revenit, munca care e în spae nu o știe nimeni în afară de mine. Pe această cale vreau să le mulțumesc celor din club că au fost alături de mine.

Îi mulțumesc și domnului Becali care mi-a asigurat tot ce am avut nevoie. Am fost cu banii la zi, mi s-au oferit tratamente, absolut tot a fost decontat. Îi mulțumesc și îi sunt recunoscător. Atâta timp cât vor apela la mine voi juca”, a declarat Panțîru după meci.

Gigi Becali s-a răzgândit în privința lui

Deși înainte de meci Becali anunța că intenționează să-l scoată pe Panțîru din lista de Liga 1 în detrimentul lui Flotin Tănase, prestația fundașului stânga din meciul cu Farul l-au convins să se răzgândească.

„Tănase nu îl mai înlocuiește pe Panțîru. Astăzi a fost cel mai bun de pe teren Panțîru, iar ca atare Tănase va intra în locul lui Antwi. Ce să faci cu Antwi? Ne mai păcălim și noi. Nana-i nana și Baba e... El face și lucruri bune. Putea să facă lucruri bune”, a zis Becali după meci.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (1)
Dino
Dino  •  10 August 2024, 14:13

Nici nu stiam ca Pantiru mai este in echipa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează