FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Își sapă groapa singuri! 3 greșeli CATASTROFALE făcute de Dinamo în această iarnă

FOTO: Octavian Cocoloș // fcdinamo.ro
FOTO: Octavian Cocoloș // fcdinamo.ro

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2017 13:42

Dinamo a început anul 2017 cu o înfrângere în fața Viitorului, 1-2, și riscă să piardă locul de play-off, fiind în luptă directă cu CFR, Astra și Gaz Metan.

Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă, iar echipa este extrem de contestată de suporteri, care s-au săturat de rezultatele slabe. 

GSP.RO îți prezintă 3 mari greșeli făcute de Dinamo în această iarnă:

1. Și-au vândut toate vedetele

Dinamo a renunțat în această iarnă la Gnohere, Rotariu și Vali Lazăr. Asta după ce în vară au plecat Mevlja și Anton. Chiar dacă francezul nu mai intra în planurile lui Andone, Rotariu și Lazăr erau cei mai buni jucători din lotul "câinilor".

Astfel, față de echipa din prima parte a sezonului, Dinamo a slăbit foarte mult și nu mai are aceeași valoare. Șefii lui Dinamo au greșit când au renunțat la toți cei trei jucători în același timp, fără să găsească mai întâi înlocuitori de aceeași valoare.

2. Transferuri întârziate

Până acum, Dinamo l-a transferat doar pe Thaer Bawab, jucător venit cu doar câteva zile înainte de meciul cu Viitorul. În rest, se vorbește de Bumba, Dielna și încă doi jucători.

Dinamo a făcut o mare eroare că nu a reușit să aducă niciun jucător înainte de stagiul de pregătire din Spania. Astfel, nou-venitul Bawab este în urmă cu pregătirea fizică și încă nu s-a integrat în echipă.
În plus, și jucătorii care vor veni zilele viitoare nu vor fi la cel mai înalt nivel fizic, iar echipa lui Ando va suferi la omogenitate și relații de joc.

3. zero investiții

Dinamo tot încearcă să aducă jucători, dar aceștia trebuie să îndeplinească anumite cerințe. Nu trebuie să fie nici tânăr, nici de mare valoare și nici să aibă cifre impresionante, ci să fie liber de contract. Adi Mutu și întreg staff-ul lui Dinamo caută doar jucători care să vină gratis și care nici să nu aibă pretenții salariale prea mari. Astfel, atât timp cât Dinamo ia doar jucători gratis, șansele ca aceștia să joace la cel mai înalt nivel sunt destul de mici

Deși Dinamo a încasat 1,5 milioane de euro în această iarnă, plus 1 milion în vară, echipa lui Negoiță nu a folosit acești bani pentru a cumpăra jucători importanți. 

Șefii clubului par a crede că o echipă cu pretenții la un loc de cupe europene și la câștigarea unui trofeu se poate face doar cu jucători liberi de contract, dar rezultatele îi contrazic. 

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (39)
480773215411069
Crystian Alexutz  •  05 Februarie 2017, 21:17

Dinamo ca de obicei cea mai proastă echipă la transferuri.Păcat de noi suporterii căci *** de Negoiță își bate joc de palmares si de fani si nu baga nici un ban pentru a avea rezultate bune.In schimb visează la cele trei obiective dar cum dracu sa le câștige cu atâta sărăcie. Mai trebuie cel puțin 5 jucători pentru a îndeplini cele 3 obiective.Sa nu se mai aștepte la suporteri alături de ei si pe stadioane.Conducere este ratată.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  05 Februarie 2017, 15:53
Postat de tzusti_reloaded pe 05 Februarie 2017, 15:44

DA ..DE LA FAINTA METRE.. FUMEIA DE SERVICIU E CEA MAI VINOVATA..CHIAR ASA..O FI DAT O AFARA POKEMON? CRED CA NU :))))))

Cum s-o dea afară? Doar ce a angajat-o. A luat-o de pe băncile facultății și îi suportă statul-palmă-barbă-cot 75 % din dat cu mopul inginerește! :)) Are și rol de molie, roade băncile din vestiar să le șubrezească, poate cad ăia în fundași! :))

chris_bu67
chris_bu67  •  05 Februarie 2017, 22:20
Postat de ortega pe 05 Februarie 2017, 18:10

Știți cum ar zice nea Imi Jenei ? ... Io cret că ... groparii dinamoului sunt în aciastă poză ... sigur căă ... mai puțin *** ăla ... Dar performanța care a reușit aciastă echipă , stiaua , sigur că , va fi greu de egalat ... Io spun că , dinamoul cu pesediștii ăștia are , cum spunem noi , la Oradia , șansa porcului de Crăciun ...

Veșnică pomenire,rapid!odihnește Doamne cu drepții sufletele robilor tăi!Amin!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează