FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Alt sezon cu probleme: Jovan Markovic, candidat „la cuțit”!

Jovan Markovic, stânga, a jucat în total doar 90 de minute la Hermannstadt în 4 etape / Foto: Facebook Hermannstadt
Jovan Markovic, stânga, a jucat în total doar 90 de minute la Hermannstadt în 4 etape / Foto: Facebook Hermannstadt

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2024 14:36 / Actualizat vineri, 16 august 2024 15:03

Jovan Markovic a plecat de la Universitatea Craiova la Hermannstadt ca să joace mai des, dar o problemă mai veche la menisc îl trimite pe masa de operație.

După rezolvarea împrumutului de la Universitatea Craiova, Jovan Markovic a apucat să bifeze două apariții la Hermannstadt. O repriză la 1-3 cu U Cluj și o alta la 1-1 cu Unirea Slobozia. Meci în care s-a accidentat și a trebuit să fie înlocuit la pauză.

Marius Măldărășanu: „E o problemă mai veche la menisc”

„A făcut o alunecare, meciul trecut, și-a prins piciorul sub el și e o problemă mai veche la menisc... Are niște lichid. Din păcate, meciul ăsta nu va fi lângă noi.

Îmi pare rău, pentru că deja acumulase 45 de minute într-un meci, 45 într-altul, adică lucrurile erau bine și pentru el. Acum, va trebui să ia o scurtă pauză. Să sperăm că-l avem etapa viitoare”, afirma antrenorul Marius Măldărășanu la sfârșitul lui iulie, înaintea partidei cu Oțelul Galați (0-1).

Jovan Markovic venea după un sezon modest la Universitatea Craiova

Dar problema mai veche a lui Markovic este serioasă. El n-a revenit nici în etapa a 5-a, contra Botoșaniului, nu va juca nici luni, la Constanța, împotriva Farului. Mai rău, se pune problema unei intervenții chirurgicale la menisc, ceea ce înseamnă alte săptămâni pe tușă.

Jovan venea după un sezon 2023-2024 modest la Universitatea Craiova. Cu doar 7 goluri și 5 assist-uri în 43 de meciuri bifate în toate competițiile.

Nici în perioada de pregătire estivală n-a strălucit, și ca să nu lustruiască banca de rezerve în Bănie, a optat pentru un împrumut de un sezon la Sibiu.

Mihai Rotaru: „Jovan Markovic a avut o cădere din toate punctele de vedere”

„Markovic este un talent, gândiți-vă că sub comanda lui Mirel Rădoi, la echipa națională, a fost două meciuri titular. După, a urmat o perioadă în care nu a avut continuitate și reușite.

A avut o cădere din toate punctele de vedere. El e dornic de performanță, să arate că s-a pariat pe el. A demonstrat că are calitate. Acum trebuie să aibă constanță și calitate, bineînțeles”, a comentat patronul Mihai Rotaru, citat de fanatik.ro, împrumutul lui Markovic la Hermannstadt.

Match Quiz Rapid - Dinamo

Ce așteptări ai de la derby-ul bucureștean? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Helmut Duckadam a ajuns azi la spital și a intrat în operație pe cord deschis
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a ajuns azi la spital și a intrat în operație pe cord deschis
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  16 August 2024, 15:56

Zice GSP: "Jovan venea după un sezon 2023-2024 modest la Universitatea Craiova. Cu doar 7 goluri și 5 assist-uri în 43 de meciuri bifate în toate competițiile." - în 1910 minute de joc, adaug eu. Asta în timp ce Miculescu, are 6 goluri și 1 assist în 41 de meciuri, în 1617 minute de joc, iar Tavi Popescu 3 goluri si 3 assisturi în 39 de meciuri, în 2459 minute!! Rușine lui Markovic, care cu un an înainte marcase 13 goluri TOATE DIN ACȚIUNE, pe vremea când valora 1,3 milioane Transfermarkt! (Uitasem: Markovic 1,0 milioane Transfermakt, Miculescu 0,9 milioane, Tavi 2,3 milioane). Dacă cifrele vă plictisesc, apela[i la Andrei Vochin, "ambasador onorific" al Transfermarkt în România.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează