FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Jucătorii Stelei cred în titlu însă au temeri cu privire la turul cu Stromsgodset: "Ne dezavantajează!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 iulie 2014 23:10

Marcator al unui gol în victoria cu Oldham, scor 4-1, Robert Vîlceanu se arată încrezător în privinţa viitorului sezon din Liga 1, însă are cîteva temeri pentru meciul tur cu Stromsgodset, asta pentru că partida se va juca pe teren sintetic. 

"Mă bucur că am marcat, îmi dă mai multă încredere şi moral. Nu ştiu cît moral ne dă victoria, vedem în Supercupă.  Am forţat victoria şi am căutat un joc bun, fiindcă nu am avut rezultate foarte bune în meciurile de pregătire.

Îl cunosc de mai mult timp pe Costel Gâlcă. Chiar îmi place, e unul dintre antrenorii mei preferaţi. L-am avut la loturile de juniori o perioadă de o jumătate de an.  Mi se pare un antrenor foarte bun, îi place să comunice cu jucătorii. Nu contează pentru domnul Gâlcă faptul că eu am 17 ani şi Luci - 34 (n.r. Lucian Sînmărtean). Luci mă ajută, îmi dă sfaturi şi mă învaţă.

Sînt foarte încrezător în privinţa titlului, cred că putem să îl luăm şi în sezonul ăsta. Eu zic că noi suntem principalii favoriţi. Rezultatele din meciurile amicale sînt înşelătoare, vom vedea în campionat ce va fi. Vor fi alte rezultate, alt joc şi altă determinare.

Nu am apucat să văd nimic din jocurile celor de la Stromsgodset, încă nu i-am urmărit. O să fie diferit cu ei, nu sîntem obişnuiţi să jucăm sau să ne antrenăm pe sintetic. Vă daţi seama că ne dezavantajează. Sperăm să facem o figură bună", a spus Robert Vîlceanu conform DigiSport.

Steaua va juca primul meci din turul 2 preliminar pe 16 iulie, în deplasare la Drammen. Partida contra celor de la Stromsgodset va începe la ora 20:30.

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (6)
roadster1988
roadster1988  •  06 Iulie 2014, 07:24

un interviu imaginar care nu spune nimic.presa de 2 bani.

agentul0007
agentul0007  •  06 Iulie 2014, 01:19
Postat de luciansj pe 05 Iulie 2014, 23:25

Sa fim realisti. Nu o sa castigam campionatul. Locurile 2-5 eventual. La ce jucatori au plecat si ce au cumparat... UCL ? Nici o sansa.

mare dreptate ai, bravo.

agentul0007
agentul0007  •  06 Iulie 2014, 01:18
Postat de dan1771 pe 05 Iulie 2014, 23:42

sa nu le dam nici o sansa. se vor baza pe mingi lungi si faze fixe asa ca trebuie sa fim atenti. cind avem mingea sa lasam jocul sa curga cu schimbari de directie si pase. sa fim primii la minge si sa luptam pentru fiecare minge. si cred ca Vilceanu e noul Ronaldinho. bafta Steaua.

acum visezi ? cum sa zici asa ceva de valceanu ,asta o sa plece pe afara si o sa faca tusa ca toti ceilalti care au reusit sa plece pe afara

Vezi toate comentariile (6)
Comentează