FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UNIREA SLOBOZIA

EXCLUSIV 3 informații de la Dinamo de ziua lui Zeljko Kopic: ce așteaptă să afle exact antrenorul croat

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2024 14:47 / Actualizat marti, 10 septembrie 2024 16:12

Zeljko Kopic, 47 de ani astăzi, vrea să știe exact care sunt situațiile medicale ale lui Homawoo (revenit azi la București) și Boateng (mâine), în condițiile în care este clar că nu-i are la dispoziție pe Politic, Abdallah și pe Bordușanu, accidentați pentru etapa cu Unirea Slobozia, de vineri.

Dinamo - Unirea Slobozia este programat vineri, de la ora 21:00, pe stadionul „Arcul de Triumf”. Roș-albii sunt pe loc de play-off, pe 6, înaintea etapei #9. Doar echipele din Cluj Napoca i-au învins pe „câini”, în rest, „haita” a adunat trei victorii și trei remize.

Dinamo este imbatabilă pe teren propriu, acolo unde au fost înfrânte Petrolul (4-1), Gloria Buzău (4-1) și Universitatea Craiova (2-1). Bucureștenii s-au mândrit și cu convocările la echipele naționale, doar că acest detaliu le dă mult de furcă dinamoviștilor.

Josue Homawoo a sosit azi, Kennedy Boateng mâine, amândoi au avut probleme medicale

Zeljko Kopic a împlinit astăzi 47 de ani, iar „câinii roșii” s-au grăbit să-i ureze de bine pe rețelele de socializare. Totuși, tehnicianul croat are motive de îngrijorare. Pe lângă mai vechile probleme medicale, există riscul de a se mai adăuga două, noi.

3 informații de la Dinamo de ziua lui Zeljko Kopic: ce așteaptă să afle exact antrenorul croat
Fotografia publicată de Dinamo pe canalele de socializare cu ocazia aniversării lui Zeljko Kopic

Ambii stoperi, Josue Homawoo și Kennedy Boateng, au fost convocați pentru naționala celor din Togo și s-au ales cu probleme medicale după primul joc al selecționatei africane. Josh a ieșit accidentat în minutul 65, cu capul spart, în duelul cu Liberia (1-1) - formație antrenată de românul Mario Marinică -, Boateng a fost integralist. Apoi, cu Guineea Ecuatorială (2-2), n-a mai jucat nici Homawoo, nici Boateng, nici n-au fost rezerve.

Amândoi au resimțit probleme medicale, astfel că selecționerul Dare Nibombe (fost fotbalist la Politehnica Timișoara și Otopeni, printre altele) nu i-a mai folosit pe fundașii roș-albilor.

„Mâine (n.red miercuri), o să știu mai multe. Da, amândoi jucătorii au resimțit ceva probleme și nu au dorit să riște. O să vedem exact, eu sper să nu fie ceva grav”, a reacționat Zeljko Kopic pentru Gazeta Sporturilor.

7meciuri din cele 8 etape în care a jucat Homawoo au fost bifate ca integralist de către togolez

9partide, opt în campionat, una în Cupă, a adunat Boateng în actuala ediție pentru Dinamo, toate ca integralist

Dennis Politic încă nu poate reveni în tricoul alb-roșu

Dennis Politic, 24 de ani, s-a accidentat în meciul din deplasare cu Poli Iași, din etapa 5, atunci când a fost înlocuit în minutul 31. Căpitanul bucureștenilor încă nu poate fi o soluție pentru Kopic.

Antrenorul croat a transmis că Dinamo nu poate risca folosirea lui Dennis vineri, cu Unirea Slobozia. Chiar dacă Politic a început antrenamentele ușoare.

„Mă simt foarte bine, am început deja alergarea, sper de săptămâna viitoare să încep încet-încet antrenamentele cu echipa. Și eu cred în play-off, am demonstrat până acum că suntem capabili de acest lucru. Sper să continuăm drumul bun pe care suntem.

Este cel mai frustrant să fii accidentat, am mers la toate meciurile care s-au jucat acasă și mă mâncau tălpile să intru în teren! Abia aștept să revin și sunt foarte motivat să o fac bine, să-mi ajut echipa”, a declarat Politic week-end-ul trecut, prezent fiind la un eveniment.

3goluri în 5 meciuri a adunat Politic în actuala ediție, însă o accidentare la bicepsul femural în meciul cu Iași i-a dat bătăi de cap. Nu a mai evoluat în partidele cu Rapid, Craiova și U Cluj

Antonio Bordușanu nu va fi apt de joc pentru etapa de vineri

Antonio Bordușanu s-a accidentat în meciul din Liga Elitelor dintre România U20 și Germania U20, scor 2-3. Tânărul de 20 de ani a fost titular pentru România U20 în meciul de la Arad cu Germania U20, însă a ieșit accidentat de pe teren în minutul 60 al partidei.

Jucătorul are probleme musculare și nu va fi apt de joc pentru meciul cu Unirea Slobozia.

Bordușanu a jucat 5 meciuri pentru „câini” în acest sezon. Nu a marcat și nu a pasat decisiv. În acest moment, soluțiile cele mai importante ale lui Zeljko Kopic pentru regula Under 21 sunt Cătălin Cîrjan, Ahmed Bani și Costin Amzăr.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
ȘOCANT: Aici vrea UEFA să se joace la Euro 2028! Mesaj sumbru la porțile arenei: „Moartea nu este neagră, ci doar bleumarin mai închis”
Campionate
ȘOCANT: Aici vrea UEFA să se joace la Euro 2028! Mesaj sumbru la porțile arenei: „Moartea nu este neagră, ci doar bleumarin mai închis”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Obsesiv! Cuvântul pe care Șumudică l-a rostit de 28 de ori în 6 minute, după prima înfrângere pe banca Rapidului
Superliga
Obsesiv! Cuvântul pe care Șumudică l-a rostit de 28 de ori în 6 minute, după prima înfrângere pe banca Rapidului

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Cum arată echipele probabile și cotele

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (7)
creeperno534
creeperno534  •  10 Septembrie 2024, 22:36

Vor juca Pascalau si Patriche

Barna
Barna  •  10 Septembrie 2024, 22:36

La mulți ani mister! Forza Dinamo București!

Dragos_slc9
Dragos_slc9  •  10 Septembrie 2024, 22:04

Accidentarea celor doi fundași centrali, va fi cireașa de pe tortul lui Mr. Kopic! La mulți ani mister, dar ce ne facem de fundași centrali? Jucăm iar cu Patriche și o umplutură?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează