FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Kyros Vassaras, primele declarații după Rapid - FCSB: „Doresc să am un drept la replică la ce a scris Dan Udrea”

Kyros Vassaras
Kyros Vassaras

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 15:38 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 16:23

După editorialul lui Dan Udrea, redactorul șef-adjunct al Gazetei Sporturilor, Kyros Vassaras (57 de ani), președintele CCA, a trimis pe redacția Gazetei un mail, în care a scris că vrea să-și exprime dreptul la replică. 

Avem nevoie de un Corrado Cattani în fotbalul și arbitrajul românesc
editorial
Avem nevoie de un Corrado Cattani în fotbalul și arbitrajul românesc

Kyros Vassaras, reacție după editorialul lui Dan Udrea din GSP: „Este important ca arbitrii noștri să fie activi și să acumuleze mai multă experiență”

„Doresc să am un drept la replică și la editorialul domnului Dan Udrea, publicat pe site-ul www.gsp.ro astăzi, cu titlul: «Avem nevoie de un Corrado Cattani în fotbalul și arbitrajul românesc».

Este important ca arbitrii noștri să fie activi și să acumuleze mai multă experiență atunci când nu sunt delegați în competițiile interne. Am respins și anul acesta invitații de la alte federații europene și din afara Europei.

Ovidiu Hațegan a fost delegat la un meci din Arabia Saudită în baza colaborării pe care CCA o are cu Federația Saudită de Fotbal.

Delegarea arbitrului român a fost programată cu mai mult timp înainte de această rundă din Superliga. Totuși, arbitrul a fost desemnat și în această etapă, anterior călătoriei sale în Arabia Saudită, și este din nou disponibil pentru următoarea rundă.

Arbitrii români au arbitrat foarte bine meciuri din competiții de top la nivel Mondial datorită muncii pe care o facem, fără nicio legătură cu cele menționate în editorialul respectiv.

Președintele Răzvan Burleanu are tot respectul UEFA și FIFA, acolo unde este văzut foarte bine și apreciat, și nu are nevoie de protecția nimănui”, a scris elenul, în mailul trimis Gazetei Sporturilor. 

Rapid - FCSB, influențat de erori de arbitraj 

La meciul dintre Rapid și FCSB, încheiat cu victoria giuleștenilor, scor 1-0, arbitru a fost Horațiu Feșnic, iar în camera VAR a fost Rareș Vidican, un „cavaler al fluierului” fără mare experiență la nivelul primei divizii. 

Între timp, Istvan Kovacs și Andrei Chivulete au condus derby-ul din Kuweit, dintre Kazma și Al Kuwait. Primul a condus de la centru partida, în timp ce al doilea s-a aflat în camera VAR. Toate detaliile, aici. 

Citește și: 

Delegare halucinantă permisă de Kyros Vassaras » Istvan Kovacs și Andrei Chivulete erau în Kuweit când Horațiu Feșnic distrugea Rapid - FCSB!

„«Roșu» la ambele faze!” » Adrian Porumboiu, despre scandalul de arbitraj de la Rapid - FCSB: „N-are nicio scuză!” + Ce spune Ion Crăciunescu

Citește și:

„Tunul” verii în Superliga: 4,5 milioane de euro pentru cei doi jucători! Acord cu clubul care îl dorește pe Edi Iordănescu
Superliga
„Tunul” verii în Superliga: 4,5 milioane de euro pentru cei doi jucători! Acord cu clubul care îl dorește pe Edi Iordănescu
Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”
Campionate
Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”
Florin Niță n-a mai suportat! A spus tot adevărul despre oferta lui Gaziantep: „Este foarte departe”
Nationala
Florin Niță n-a mai suportat! A spus tot adevărul despre oferta lui Gaziantep: „Este foarte departe”

Reacție de milioane la muzeul Maybach din Bavaria, la vederea imaginilor cu Gigi Becali reparându-și limuzina cu ranga

O echipă de fotbal poartă un nume inspirat de „opera” lui Stalin, unul dintre cei mai mari criminali ai umanității! Clubul e lider în campionatul țării care a făcut istorie la Euro 2024


Comentarii (59)
UdreaUnpicaltfel
UdreaUnpicaltfel  •  25 Aprilie 2023, 10:51

Sa-ti fie rusine Udrea , subiectivismul nu-si are locul in presa .

UdreaUnpicaltfel
UdreaUnpicaltfel  •  25 Aprilie 2023, 10:48

Avem nevoie de Catani in presa si televiziunile din Romania mai degraba , prea mult subiectivism , pana la urma au fost faulturi , CFR ce sa mai zica dupa meciul cu Farul ? La Edjouma cand a desfigurat jucatorul de la Voluntari nu a fost nici 1% din tot tamtam ul asta , subiectivismul domnule Udrea , mai bine Catani asta sa vina la dvs in redactie , la TV uitati ce comentatori avem , la Rapid - FCSB aveai impresia ca joaca Elvetia -Romania , aici iar ne trebuie un Catani domnule Udrea , in arbitraj ne trebuia un Catani dar in anii 94-99 sau iar in era Becali-Borcea , nu va lasa subiectivismul domnule Udrea sa fiti obiectiv , cine stie poate poate o sa vina si Catani , macar rusine daca ati avea , educatia ….

Misu1950
Misu1950  •  25 Aprilie 2023, 09:50

Neobrazare mai mare doar la Burleanu am mai vazut! Acesti doi tupeisti nu au cum sa duca fotbalul de la noi decat de la locul 40 in jos!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează