FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

VIDEO L-a luat tare de la prezentare! Iftime despre Ciobotariu: „N-a venit să caute un loc de muncă, ci doar să facă performanță”

Articol de - Publicat vineri, 26 iulie 2024 14:59 / Actualizat vineri, 26 iulie 2024 15:16

Liviu Ciobotariu (53 de ani) este noul antrenor al celor de la FC Botoșani, așa cum a anunțat GSP. Acesta a fost prezentat oficial la echipa moldavă și acum se pregătește de primul meci de la revenire, deplasarea de duminică, de la Constanța, cu Farul.

„Important este că o să vin alături de domnul Iftime. Nu este o misiune ușoară și știu lucrul ăsta. Îmi doresc ca FC Botoșani să revină la ceea ce a fost înainte. De câte ori veneam ca adversar la Botoșani, era foarte greu să câștig. Se juca un fotbal foarte bun, era o echipă foarte bună”, a spus Liviu Ciobotariu la prezentarea oficială.

Tehnicianul a precizat pașii obligatorii care sunt de făcut: „Sunt multe lucruri de pus la punct, nu este o misiune ușoară, dar mi-am asumat asta. Nu este o scuză, am ales și sunt conștient că o să fie foarte mult de lucru, dar am experiența necesară pentru a regla aceste aspecte”.

Valeriu Iftime: „O imensă garanție pentru cei care iubesc fotbalul”

Patronul Valeriu Iftime a luat și el cuvântul: „Cred că e prima dată când vin la o instalare de antrenor, după 4-5 ani. Sunt aici ca să mă asigur că a venit Liviu la Botoșani, pentru că nu credeam acest lucru. Îmi dă o stare de încredere”.

Liviu știe că are o treabă grea de făcut și că n-a venit la Botoșani să caute un loc de muncă, ci doar ca să facă performanță. Există o chimie între noi și lucrurile vor funcționa”.

L-a luat tare de la prezentare! Iftime despre Ciobotariu: „N-a venit să caute un loc de muncă, ci doar să facă performanță”

Iftime a punctat și la capitolul imagine după ce-a fost criticat în oraș. „Mi s-a reproșat în ultima perioadă că am lăsat fotbalul. Nu l-am lăsat! Este important pentru imaginea Botoșaniului, ține inimile deschise și aduce bucurie oamenilor.

Fotbalul este mai important decât orice alt proiect. Venirea lui Liviu la Botoșani e o imensă garanție pentru cei care iubesc fotbalul. E un proiect ca să nu ne târâim la coada clasamentului”, a explicat omul de afaceri.

Moment amuzant între Valeriu Iftime și Liviu Ciobotariu

  • Iftime: Cine m-a bătut cu 7-0? Erai la Sepsi?
  • Ciobotariu: Cu 5-2!
  • Iftime: Și-a fost bine? Ha, ha, ha!
  • Ciobotariu: A fost, a fost...
  • Iftime: Asta e!

Liviu Ciobotariu: „Vreau un restart în primul rând pentru jucători”

Despre meciul cu Farul, Ciobotariu a spus că „timpul nu a fost aliatul meu, ne așteaptă o deplasare grea”.

„Întâlnim o echipă creată de Gică Hagi, un antrenor care a implementat un stil de joc al Farului pe teren propriu. Însă aștept din partea băieților o reacție. De fiecare dată când se schimbă antrenorul, jucătorii au reacție pozitivă și vor să demonstreze că merită să joace pentru această echipă”, a spus Ciobotariu.

Țigănașu și Benzar sunt accidentați și nu vor juca la Constanța. „Mergem să scoatem un rezultat pozitiv și să arătăm că suntem o echipă care merită să joace în prima ligă. Este foarte important un rezultat pozitiv pentru moralul echipei, mai ales că venim după două rezultate negative. Vreau un restart în primul rând pentru jucători”, a mai declarat noul „principal” al Botoșaniului.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (3)
22cea
22cea  •  26 Iulie 2024, 17:23
Postat de VanBasten2000 pe 26 Iulie 2024, 16:05

Retrogradare placuta!

De mana cu republicanii din Ploiesti :)))

VanBasten2000
VanBasten2000  •  26 Iulie 2024, 16:05

Retrogradare placuta!

Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE
Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE  •  26 Iulie 2024, 15:49

Cel mai slab lot din Divizia A, zero transferuri, vandut capitanul pt 0 lei. Dar antrenorul era problema.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează