FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Laszlo Dioszegi l-a criticat pe Gigi Becali în presa din Ungaria: „Ne-a dat doar 40% din banii pe Ștefănescu, iar acum nu mai răspunde la telefon!”

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2024, 15:54 / Actualizat joi, 19 septembrie 2024 16:01

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit pentru presa din Ungaria despre transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB, acuzându-l pe Gigi Becali că a plătit doar 40% din suma stabilită de cele două cluburi.

Potrivit lui Dioszegi, Gigi Becali nu-i mai răspunde acum la telefon și a spus că nu va mai avea încredere în vreun jucător după ce Ștefănescu a ales să plece la FCSB.

Laszlo Dioszegi îl critică pe Gigi Becali în presa din Ungaria: „Ne-au dat doar 40% din banii pe Ștefănescu, iar acum nu mai răspund la telefon!”

„N-aș mai avea încredere acum în el. Anul trecut, după lungi negocieri, i-am prelungit contractul cu doi ani, deși era clar că se vede la un alt club. Ne spusese că își dorește un transfer în străinătate și că nu se pune absolut deloc problema să ajungă la FCSB, am avut încredere în ce a zis.

Apoi, FCSB i-a oferit mai mulți bani și a vrut imediat să plece. După ceva vreme, antrenorul Bernd Storck mi-a spus că jucătorul nu mai e cu mintea la antrenamente, așa că m-am gândit că cel mai bine e să-l vindem. Am învățat să nu mai am încredere în jucători.

M-a durut această situație. Am crezut că are onoare și că va merge în străinătate, nu la FCSB. Au fost cluburi din liga a doua din Germania și Franța interesate de el, dar au decis că nu se apără foarte bine, așa că nu-l vor cumpăra. La FCSB se spune că nu joacă prea bine, îi va fi greu să intre în echipă.

Aș vrea să adaug că în loc de 1.310.000 de euro plus TVA, ceea ce înseamnă aproximativ 1,6 milioane de euro, FCSB ne-a transferat doar 700.000 de euro, iar acum nu prea ne mai răspund la telefon.

Suma integrală trebuia să o primim pe 10 iulie, dar până acum am primit doar 40%. Sunt convins că vom primi și restul sumei până pe 15 octombrie pentru că UEFA va verifica cluburile participante în competițiile europene. Dar nu este normal să primim banii picătură cu picătură, iar eu să fiu nevoit să cerșesc”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit csafoki.hu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (15)
antishtoia
antishtoia  •  19 Septembrie 2024, 18:51
Postat de mereugigist pe 19 Septembrie 2024, 17:39

Fcsbistule , ce treabă are transferul lui Ștefănescu cu cel al lui Coman? Sunt cumva condiționate , contractual , cele 2 transferuri? Sunt 2 transferuri independente.. Eu dacă îi vând lui Habibi un șurub pe care nu mi - l plătește și cumpăr o piuliță de la tine pe care nu ți - o achit integral la termenul stabilit prin contract și nici nu îți mai răspund la telefon , ce legătură ai tu cu șurubul pe care l - am vândut lui Habibi și pe care nu am primit nimic ? E vina ta că nu îmi dă banii pe șurub? Tu îți vrei banii , în mod normal și foarte corect , pe piulița pe care mi - ai vândut - o și ai tot dreptul să te plângi că sunt rău platnic. Dacă nu mă plâng de banii neprimiți pe șurubul vândut de mine e problema mea și asta nu că și tu ești obligat să nu te plângi de faptul că nu ți - am plătit conform contractului contravaloarea piuliței. Sunt contracte diferite și fiecare are clauzele lui. Ai înțeles , fcsbistule?

La ei daca spune "razboinicul" ca este asa, asa este. Nu au timp sa gadeasca. Bine, nici nu ar avea cu ce. Neuronul lor are defecte de fabricatie. Daca "iluminatul" spuneceva, la ei totul este interconectat; un transfer se leaga cu altul, desi sunt doua actiuni diferite, jignirea este persiflare - asa cum sustine site-ul de fata, Dunezeu este luai de nenea asta pe persoana fizica... Totul se invarte in jurul lui. Ce treaba are soarele cu pamantul, "el ciobandante" dicteaza. De scris mai putin, nu exista penite la palat. Ele sunt la ziar ca sa ne zapaceasca pe noi.

Vp344Jm
Vp344Jm  •  19 Septembrie 2024, 18:02

Da-l ba in judecata! *** Vrei sa-ti plangem de mila? Sau care-i faza? Ori iti place sa apari si tu in ziare intr-un subiect despre becali ca poate asa mai citeste lumea si despre tine. O tineti langa danga cu banii!!! Tov stanciu... Fa dom'le un serial de 415 episoade!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mereugigist
mereugigist  •  19 Septembrie 2024, 17:41
Postat de elgabri pe 19 Septembrie 2024, 16:53

Nu se poate asa ceva, nea Gigi e om bun drept credincios si de "omenie" !!

Mai ales de omenie ținând cont de situația din clasament.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează