FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Laszlo Dioszegi se disculpă și face dezvăluiri incredibile » Amenințarea primită de la Ștefănescu, dacă nu e lăsat la FCSB

Laszlo Dioszegi
Laszlo Dioszegi

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2024 20:11 / Actualizat joi, 13 iunie 2024 21:50

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a lămurit situația transferului lui Marius Ștefănescu (25 de ani) la FCSB. În urmă cu doar câteva luni, acesta afirma răspicat că MVP-ul covăsnenilor (14 goluri și cinci pase decisive în stagiunea precedentă) nu va ajunge niciodată în angrenajul roș-albaștrilor.

Totodată, Dan Șucu, patronul giuleștenilor, a lansat un atac incredibil în luna aprilie, susținut și de Victor Angelescu, celălalt acționar al Rapidului, susținând faptul că Ștefănescu a încasat un „galben” intenționat înaintea unui meci cu FCSB, tocmai pentru a nu evolua în partida cu bucureștenii.

Laszlo Pinocchio » Dioszegi și-a vândut onoarea pentru „peste un milion”. De la „ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi” la „100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB”
SEPSI
Laszlo Pinocchio » Dioszegi și-a vândut onoarea pentru „peste un milion”. De la „ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi” la „100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB”

Laszlo Dioszegi: „Ștefănescu mi-a spus că preferă să se lase dacă nu îl las să meargă la FCSB”

Laszlo Dioszegi, „boss”-ul formației din Covasna, s-a disculpat în privința afirmațiilor din urmă cu două luni. Acesta își dădea cuvântul că Ștefănescu nu va ajunge la FCSB. Acum dă vina pe fotbalist și spune că a fost forțat să îl cedeze.

„Vă dați seama ce nopți și ce zile am avut în ultima perioadă... știm de un an că Marius Ștefănescu vrea să plece din angrenajul nostru, că și-ar dori să evolueze pentru o echipă mai mare”, a spus acesta la Fotbal Club, emisiune realizată de Digi Sport.

„Am așteptat oferte din partea mai multor echipe, însă nu s-a concretizat nimic. Trebuia să apăr clubul, dar și jucătorul. Prioritățile noastre sunt clubul, echipa de fotbal și jucătorii, în această ordine. Pot spune un singur lucru: poate m-am înșelat și nu ar fi trebuit să iau apărarea jucătorului.

Nu trebuia să dau o declarație de genul celei din urmă cu câteva luni. Dacă jucătorul vrea să plece, va pleca prin orice mijloc posibil. Inclusiv Bernd Storck ne-a implorat să îl lăsăm să plece, știind că gândul lui nu este la Sepsi.

Ștefănescu mi-a spus clar că dacă nu îl lăsăm să plece la FCSB, se lasă de fotbal”, a completat acesta, lansând o acuzație directă la adresa viitorului fotbalist al campioanei.

Patronul lui Sepsi, sfat pentru Marius Ștefănescu: „Banii nu sunt totul”

Dioszegi regretă declarațiile anterioare și afirmă că această mutare i-a lăsat un gust amar, fiind dezamăgit de Ștefănescu. Alături de echipa din Covasna, fotbalistul originar din Caracal a câștigat patru distincții: două Cupe ale României și două Supercupe.

Totodată, Ștefănescu a fost votat de două ori „Fotbalistul lunii” în ancheta Gazetei Sporturilor: mai și iunie 2022.

Vreau să îi transmit că banii nu sunt cel mai important lucru, sunt alte lucruri mai importante. Singura ofertă concretă a fost cea de la FCSB! A fost vorba de onoarea mea, de cuvântul meu în acest transfer.

Nu cred că mă poate acuza nimeni că am mințit vreodată. Îi urez baftă, datorită lui am avut niște rezultate bune. Unde sunt bani mai mulți, acolo e normal să își dorească să meargă”, a concluzionat finanțatorul lui Sepsi.

1,6milioane de euro este cota de piață a lui Ștefănescu, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (74)
atthur
atthur  •  15 Iunie 2024, 22:52
Postat de c0ncret pe 15 Iunie 2024, 16:37

Mongoloidule, in ce limba scrii? Inteleg ca trenul are mai multe clase ca tine, dar chiar si asa... sa te bata romana in halul asta... tu nu vezi ca orice om inteligent te injura si te trimite acolo unde e iti este locul, la recycle bin? Existi doar ca sa se faca misto de tine!

Iar tu exiști doar să se vadă cât ești de ***...!!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

traian_v
traian_v  •  15 Iunie 2024, 20:12
Postat de Mondo pe 14 Iunie 2024, 05:32

Sint unii *** pe aici care il acuza pe Sucu. Pina la urma Sucu a avut dreptate, Stefanescu nu juca impotriva FCSBului, probabil ca asa a procedat Becali cu toti pe care i-a transferat. Intradevar FRF si LPF se pot sesiza si asta ete un fel de blat. Poate mai pleaca Becali la bibloteca pt citiva ani. Poarta Alba are loc pt el.

Asa e, Sucu a zis bine, si a intgeles multa lume. Surprinzator, Sucu s-a prins foarte repede cum merg afacerile in mediul (nesanatos) al fotbalului romanesc.

traian_v
traian_v  •  15 Iunie 2024, 16:50
Postat de Nagyvagany pe 14 Iunie 2024, 07:35

A uma putin in apararea lui Stefanescu. Cele mai multe cartonase galbene a luat din cauza ca nu si-a tinut gura, si protesteaza aiurea. In ultima etapa din sezonul regulat, impotriva Petrolului putea sa taca din gura, asa este. Mai ales ca echipa era deja calificata in play-off, si mai erau 1-2 minute pana la fluierul final (el a facut un gest nesportiv catre suporteri Petrolului) Echipa a fost agresat ca ultrasii echipei gazde, atat verbal cat si fizic. Ti eti minte ca lui Oroian l-au spart capul cu ceva obie t aru cat din tribune, da?

Nici vorba. I-a trebuit galben (al 4-lea) ca sa nu joace meciul urmator. Ploiesti i-a lasat sa dea gol in minutul 93, apoi se stia ca locul 6 joaca cu locul 1 (playoff), asa ca a fost musai ca Stefanescu sa ia galbenul... Daca eram arbitru, si de-al naibii nu ii dadeam ;) Dar probabil si arbitrii stiau filmul.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează