FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Laszlo Dioszegi, anunț uluitor: „Sunt șocat, nu mai pot să tac! Fac apel la Gigi Becali”

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a făcut o dezvăluire incredibilă: cei de la FCSB nu au virat încă suma de transfer pentru Marius Ștefănescu +49   FOTO
Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a făcut o dezvăluire incredibilă: cei de la FCSB nu au virat încă suma de transfer pentru Marius Ștefănescu

Articol de - Publicat luni, 19 august 2024 14:24 / Actualizat luni, 19 august 2024 16:12

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a făcut o dezvăluire incredibilă: cei de la FCSB nu au virat încă suma de transfer pentru Marius Ștefănescu, care este în valoare de 1,3 milioane de euro.

Acesta susține că a fost amânat în mai multe rânduri de Gigi Becali și Valeriu Argăseală, declarându-se consternat de situație. „Sunt șocat! Nu mă așteptam să pățim așa ceva cu un club precum FCSB”, a declarat oficialul covăsnenilor.

Laszlo Dioszegi: „Nu vrem să pornim un scandal, nu ne dorim să facem acest lucru”

Fiind chestionat despre situația lui Marius Ștefănescu la FCSB, Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a declarat că extrema roș-albaștrilor încă mai are nevoie de timp pentru a se adapta, fiind ferm convins că evoluțiile sale se vor îmbunătăți considerabil. Apoi, acesta a făcut o dezvăluire incredibilă: covăsnenii nu au primit, cel puțin deocamdată, nimic din suma de transfer pentru Ștefănescu.

„Marius Ștefănescu a izbutit deja să marcheze pentru FCSB, sunt convins că evoluțiile acestuia vor fi din ce în ce mai bune. Orice fotbalist nou necesită timp de adaptare, însă problema legată de el este alta. Nu vrem să pornim un scandal, nu ne-am dorit niciodată să facem asta. Nu mai pot să tac, pur și simplu nu mai pot! Nu mi-am dorit să se ajungă la vâlva care va urma aceste declarații, însă vreau să trag un semnal de alarmă public.

Nu este normal ce se întâmplă. Vreau să spun că sunt surprins, ținând cont că vorbim despre FCSB. A venit momentul să spun adevărul, opinia publică trebuie să fie informată. Nu am încasat nici măcar un leu pentru Ștefănescu până în acest moment, din suma de 1.3 milioane de euro”, a declarat Dioszegi pentru fanatik.

Dioszegi a continuat să ofere detalii în acest caz, susținând că cei de la FCSB au solicitat mai multe amânări ale plății, invocând problemele cu transferul lui Florinel Coman, cei de la Al-Gharafa nevirând încă banii bucureștenilor.

„Am bătut palma pentru 1,3 milioane de euro + TVA, din care suma de 300.000 trebuie să ajungă la un club de juniori din Cluj. Noi am făcut factura pe 1 iulie, așa cum am stabilit cu Gigi Becali și Valeriu Argăseală. Pe data de 10 iulie, ne-au promis că banii vor intra în cont, însă asta nu s-a întâmplat. Pe 9 iulie, domnul Argăseală ne-a rugat să mai așteptăm o săptămână, iar noi am fost de acord.

3contribuții de gol are Ștefănescu pentru FCSB în startul actualei stagiuni: 2 goluri și o pasă decisivă

Apoi, ne-au transmis, la jumătatea lunii iulie, că așteaptă banii pe Florinel Coman și să așteptăm până spre finalul lunii trecute. Am înțeles situația. Pe 2 august, am sunat noi, însă nu am primit răspuns. Attila Hadnagy a discutat prin mesaje cu domnul Becali, am vorbit și eu cu dumnealui, ne-a garantat că ne transferă 500.000 euro până vinerea trecută, iar săptămâna aceasta, încă 500.000 euro, netransmițându-ne clar când vom primi suma integrală.

+44 FOTO

Astăzi, luni, încă nu am încasat vreun ban. Acum, Sepsi trebuie să achite din contul propriu suma de 270.000 euro, care reprezintă TVA-ul. Dacă nu achităm această sumă, vor exista penalități. Nu se poate ca FCSB să ne pună în această situație! Avem și noi salarii de plătit, nu avem bani de TVA, am promis niște sume și jucătorilor noi. Suntem într-o situație imposibilă!”, a mai spus patronul covăsnenilor.

Fac apel la domnul Gigi Becali, știu că e un om de cuvânt, vreau să își respecte promisiunea! Sepsi a contat pe seriozitatea celor de la FCSB și a lui Gigi Becali. Este greșeala noastră, însă asta nu se va mai întâmpla. Așteptăm curând banii, nu vreau probleme, scandal, nu vrem să se ajungă la FRF sau UEFA. Mi-am încălcat cuvântul când l-am dat pe Ștefănescu la FCSB, nedorindu-mi să îi blochez progresul, iar acest lucru nu a fost în regulă pentru imaginea mea publică.

Acum, nici măcar să nu primim banii?! Toată lumea este de părere că suntem plini de bani. Totuși, sunt convins că vor plăti, vom ajunge și la judecată dacă va fi nevoie. Nu ne convine, ne vedem nevoiți să plătim 300.000 euro pentru a nu fi penalizați de ANAF.

Ștefănescu nu se poate întoarce la Sepsi, transferul este definitiv, nu se pune problema de așa ceva. Sunt șocat, nu mă așteptam să pățim așa ceva cu un club precum FCSB. Vrem banii rapid, la sfârșitul săptămânii este termenul-limită pentru plata TVA

- Laszlo Dioszegi, patron Sepsi, pentru Fanatik.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”
Superliga
„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Superliga
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Organizatorii Asia Fest, răspuns pentru MM Stoica în problema Arenei Naționale » Propunere neașteptată pentru FCSB
Superliga
Organizatorii Asia Fest, răspuns pentru MM Stoica în problema Arenei Naționale » Propunere neașteptată pentru FCSB

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (66)
Jason
Jason  •  30 August 2024, 00:02
Postat de CiprianBirtea_84 pe 20 August 2024, 15:42

Și i-a și încurcat deja. Mă gândeam că s-ar putea să-l încurce pe Gigi după faza cu Ștefănescu.

de ce? ca oricum isi primeste bani. a explicat becali ca a avut probleme din cauza ca nu au ajuns banii pe coman. isi dau si aia seama ca nu a fost cu rea intentie.

kuba.clovn.pe.youtube
kuba.clovn.pe.youtube  •  20 August 2024, 22:27
Postat de Hcm27 pe 20 August 2024, 21:57

Dacă construiești tu un stadion cu atâta locuri, fi sigur ca s-ar umple la aceste meciuri.Si, bineînțeles, sa vezi fotbal, nu circul galeriilor

sa fie macar capacitate maxima in Ghencea mai intai si zic pe bune nu cifra gigiste gen 18k=28k si dupaia sa visam la 80k. Nici arena nationala nu a fost full dar greu cand ai meleoane suporteri pe net intr-un oras de 10x cat Craiova.

Hcm27
Hcm27  •  20 August 2024, 21:57
Postat de kuba.clovn.pe.youtube pe 20 August 2024, 21:34

Doar 30k?? Ma asteptam la 80k cel putin :)) ca doar sunt din pix si e "meleoane" de fcsbisti :)))

Dacă construiești tu un stadion cu atâta locuri, fi sigur ca s-ar umple la aceste meciuri.Si, bineînțeles, sa vezi fotbal, nu circul galeriilor

Vezi toate comentariile (66)
Comentează