FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lecţii pentru Rădoi: "Insistă cu el! E peste toţi mijlocaşii pe care îi are Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2015 22:24

Ilie Dumitrescu, fost antrenor şi jucător la Steaua, l-a sfătuit pe Mirel Rădoi, tehnicianul roş-albaştrilor, să îl folosească mai des pe Vlad Mihalcea, 16 ani.

"Eu cred că Mihalcea este un jucător de mare perspectivă. Va face performanţă la Steaua. Eu l-aş folosi mai mult. El are nevoie de mai multe minute, de încredere. 

Acest copil are nevoie de susţinere, pentru a creşte. Are calitate peste toţi mijlocaşii Stelei. La un moment dat va ajunge să decidă şi meciurile", a spus Dumitrescu la DigiSport.

Mihalcea a fost adus în această vară de Steaua şi a jucat în şase partide, dintre care în una singură a fost titular.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Superliga
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Transfer de ultim moment în Superliga! » A semnat și a fost prezentat de noul club
Superliga
Transfer de ultim moment în Superliga! » A semnat și a fost prezentat de noul club
Leonard Doroftei a vorbit despre prietenia cu interlopul Fane Spoitoru: „A fost un om deosebit”
Stiri extrasport
Leonard Doroftei a vorbit despre prietenia cu interlopul Fane Spoitoru: „A fost un om deosebit”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (11)
portardelegenda
portardelegenda  •  21 Octombrie 2015, 12:59

ca sa bagi un pustan inlupta pentru titlu trebuie sa -linstruiesti foarte bine , saiba o baza solida tehnica tactica si fizica. E ca si cum trimiti la razboi un soldat caruia trebuie sa-i dai toate armele. Nu cred ca Radoi are deja aceasta calitate asa cum nu cred ca ce-i de la Brasov l-au instruit suficient pentru a putea sa-i ajute pe Steaua in acest moment. Da , peste 2-3 ani daca nu o ia razna e foarte posibil sa aiba capacitatea sa decida un meci dar in acest moment daca te prinde o echipa la o faza fixa cu Mihalcea cu sarcini defensive te curata sigur asa ca riscul e mai mare decat probabilitatea ca el sa-ti decida un joc . Iar gigi nu vrea experimente ci BANI

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Octombrie 2015, 12:40

romulanul are dreptate. copilul ala e teribil de bun. daca i se da credit il va folosi cu succes in centrul istoric. nu va avea nici o ezitare sa consume tot creditul acordat, mai ales ca are un profesor de nadejde in tudorie. sunt printre singurii capabili sa danseze pe mese la 5 dimi si sa-si snopeasca gagicile cu sau fara credite.)

196964837302128
Marcel Puscas  •  21 Octombrie 2015, 10:12

Sint total de acord cu Ilie.Nu inteleg, de unde vine teama cluburilor si a antrenorilor, de-a promova tinerii !?Mai ales ca, nici o echipa, nu poate la ora asta face fata cerintelor fotbalului international. Ma refer la prezentele in CL.Si-atunci,de ce nu se promoveaza tineretul autohton ? Asta inseamna lipsa de strategie,dezinteres pt viitorul clubului si ,in consecinta,pt interesul fotbalului national !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează