FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTARE

Liga Profesionistă anunță că CFR va fi depunctată după înjumătățirea punctelor, dar oficialii clujeni reacționează dur: "Era o rubrică, «Din puţul gândirii»... acolo se încadrează decizia"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 17:40

Iuliu Mureșan a reacționat în urma anunțului făcut de purtătorul de cuvânt al LPF, conform căruia CFR Cluj va fi depunctată după înjumătățirea punctelor acumulate în sezonul regulat.

"Cred că acel domn de la Ligă s-a pripit puţin să dea acea declaraţie. Iar se întâmplă lucruri ciudate. Există şi precedentul campionatului trecut când s-a început cu depunctarea. 

De ce să spui că schimbi regula după sezonul regular?! Hotărârile în urma cărora eşti depunctat sunt definitive şi executorii, deci se aplică înaintea începerii sezonului. Dacă se întâmpla acest lucru, probabil că vom merge la TAS. S-ar da peste cap totul. Era o rubrică în revista Caţavencu: «Din puţul gândirii». Cam acolo se încadrează acestă decizie", a spus Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

CFR Cluj se află în acest moment pe locul 4 în Liga 1, cu 20 de puncte după 14 etape.

"Noi înjumătățim punctele tuturor echipelor pentru play-off și play-out. Penalizarea se va aplica abia apoi, ea merge până la capăt. CFR ar avea jumătate din punctele câștigate pe teren, minus acea penalizare de 6 puncte." Marius Mitran, purtător de cuvânt LPF

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (20)
948327571867742
Molnar Attila  •  01 Noiembrie 2016, 11:32

E clar ca -LIGA-si alti, vor ca sa dispara din canpionat CFR -CLUJ, Care a facut 10 puncte in liga canionilor.Asta nu se poate ierta. E trist, umilitor, revoltator.

sakamoto
sakamoto  •  30 Octombrie 2016, 00:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luis
luis  •  29 Octombrie 2016, 22:45

Ba, tu-ti dai seama? Suntem la jumatatea camponatului si astia habar n-au cum se aplica penalizarile. Asa ceva....nu mai exista nicaieri si spune totul despre nivelul la care se afla fotbalul romanesc. Amatorism total!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează