FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 0-1

FOTO + VIDEO » 100% Reghe » Antrenorul Stelei ajunge la două victorii din două meciuri după 1-0 cu Viitorul

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2015 22:28

Steaua s-a impus cu dificultate pe terenul celor de la Viitorul, 1-0, și se apropie de primele locuri din clasament.

Viitorul Steaua 0-1 (Hamroun '3 VIDEO)
Cartonaș roșu: Papp 60'
Vezi aici cum s-a desfășurat meciul

Steaua a început perfect meciul. În minutul trei, Varela a dat o pasă lună excelentă pentru Hamroun, iar mijlocașul a marcat cu un șut perfect la colțul lung.

După acest gol, Viitorul a alergat după egalare, iar Filip a trimis mingea în bară, de la marginea careului.

În a doua repriză, elevii lui Gică Hagi au continuat să atace, dar nu au avut forța să marcheze, ratînd multe ocazii. Steaua a încercat să dea lovitura pe contraatac, dar Tade a ratat singur cu portarul.

După eliminarea lui Papp, din minutul 60, Steaua a cedat inițiativa jocului. În ultimele 10 minute, Viitorul a ratat ocazii foarte mari, prin Cristi Ganea, Chițu și Iani Hagi.

După această victorie, Steaua acumulează 37 și rămîne pe locul cinci, la două puncte de Pandurii și la opt puncte de liderul Astra. Viitorul rămîne pe locul doi, cu 40 de puncte.

Meciul a fost unul tensionat, iar Viitorul a cerut penalty la un henț a lui Hamroun. Vezi detalii.

Viitorul: Buzbuchi - Benzar, Hodorogea, Mitrea, Boli - Achim, Nedelcu, L. Filip - Nicoliță, Cernat, Aganovici
Rezerve: Rîmniceanu, Țîru, R. Marin, I.Hagi, Ganea, Iacob, Chițu

Steaua: Niță - Papp, Varela, Toșca, Guilherme - Muniru, Filip, Breeveld - Ad. Popa, Tade, Hamroun
Rezerve: Cojocaru - Carp, Tudorie, Alcenat, Tahar, Tîrnovan, Enceanu

Reghe a decis ca pentru acest meci să utilizeze sistemul 4-3-3, deși etapa trecută a jucat în 4-1-4-1. Gică Hagi nu va putea conta pe Florin Tănase care s-a accidentat la ultimul antrenament. 

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (796)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  15 Decembrie 2015, 08:50

victorie fara glorie...

zecs93
zecs93  •  15 Decembrie 2015, 01:41
Postat de mariuss72 pe 14 Decembrie 2015, 23:23

Bai Ioane, eu nu ma lamentez cu comentarii despre arbitraj cum o faci tu de zeci de ori in timpul unui meci. Fiecare avem doza noastra de subiectivism, dar s-o dai neagra cind e alba toata ziua, asta inseamna ca esti prost rau...vezi ce ti-a spus in seara asta un amic fecesebist de-al tau.

Lasa-i bro in pace, ai vazut ca ni-se construieste ''D''Arena vb lui bianco in stefan cel mare, o bijuterie de stadion, l-am vazut si eu din pozele pe care le-au captat fotoreporterii, chiar arata ca un stadion facut la arabi, doamne ajuta !!! Va avea 36.000 de locuri fara pista, va fi plin meci de meci, Abonamentele se vor vinde ca painea calda, ca la Borussia Dortmund !!!

zecs93
zecs93  •  15 Decembrie 2015, 01:39

Sa vedeti continuarea Blatiadei in meciu de cupa, noroc ca un meci dureaza 90 de min ca altfel cine stie la cate faze mai asistam :))))))))) Jugurta HORMON ala putea sa i-a mingea si in brate ca AthosTudor nu ar fi dat penalty niciodata, decat daca cadea popa sau alt fcspist in careu celalalt :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) atunci dadea si 3 rosii :)))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (796)
Comentează