FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FC BOTOȘANI

Liviu Ciobotariu, despre debutul cu dreptul la Botoșani: „Am avut și șansă”

Liviu Ciobotariu, foto: captură de ecran Prima Sport
Liviu Ciobotariu, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2024 21:35 / Actualizat duminica, 28 iulie 2024 22:02

Farul - FC Botoșani 0-1. Liviu Ciobotariu (53 de ani) a revenit cu noroc în Superliga pentru formația moldoveană. Tehnicianul a oferit prima reacție după întâiul succes obținut de Botoșani în noul sezon de Superliga.

Ciobotariu a revenit la formația moldoveană în urmă cu trei zile. L-a înlocuit pe Bogdan Andone (49 de ani), demis de Valeriu Iftime după primele două eșecuri din acest sezon. FC Botoșani a învins-o în deplasare pe Farul grație reușitei semnate de Ștefan Bodișteanu (21 de ani) în minutul 48.

La finalul meciului, tehnicianul a recunoscut faptul că norocul a fost de partea echipei sale, mai ales în contextul în care Adams Friday (21 de ani) a fost eliminat direct în minutul 56, după o intervenție criminală la Gustavo Marins (21 de ani).

Liviu Ciobotariu, după Farul - FC Botoșani 0-1: „Am lucrat foarte puțin”

„Eu am venit de 3 zile, am lucrat foarte puțin, însă vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au avut inimă astăzi. Nu este ușor să câștigi la Farul Constanța, am spus de la începutul jocului. Farul e o echipă cu multă calitate individuală, colectivă, jucători foarte tehnici cu trasee bine stabilite.

Am fost foarte bine organizați, am avut și șansă, dar face parte din joc.”, a declarat Liviu Ciobotariu, la Prima Sport.

Pentru Botoșani a fost primul succes din acest sezon. De cealaltă parte, Farul a obținut un singur punct în primele trei etape din Superliga. Pentru Botoșani urmează duelul cu FCSB de pe teren propriu, în timp ce Farul va primi vizita celor de la Poli Iași.

Am venit să luăm punct sau puncte, a fost o victorie de sacrificiu. Am lucrat cu dânsul (n.r. - Liviu Ciobotariu) și în trecut, starea de spirit s-a schimbat.
A schimbat sistemul, câteva idei de joc, mare lucru în trei zile n-a putut să schimbe. E victoria tuturor și ne bucurăm pentru că am obținut-o. Ne așteaptă un sezon lung și greu, o luăm meci cu meci.
E o bucurie foarte mare, eram singura echipă fără victorie, trebuie să ne bucurăm în seara asta, dar de mâine la muncă. Ne așteaptă un meci foarte greu cu FCSB, trebuie să obținem punct sau puncte.
Mă bucur că am ținut poarta intactă, așa mi-am propus înainte de meci.

- Eduard Pap, portarul celor de la FC Botoșani

Meritam să mai joc, chiar dacă toată lumea crede că nu dau 100%. Mi-am dorit să demonstrez că mai pot. Sunt de 5 ani la echipa asta, n-am vrut să plec pe ușa din dos din cauza altor factori. Nu vreau să comentez, se știe cel mai bine cine a fost înainte.
M-am bucurat foarte mult, a avut puține zile Ciobi. Ne-am închegat, am făcut echipă bună azi. Am câștigat 3 puncte importante pentru noi. Ne așteaptă un meci cu campioana sâmbătă. Sper să obținem punct sau puncte.

- Alin Șeroni, fundaș FC Botoșani

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dan Șucu și Gică Hagi au bătut palma! Rapid, primul mare transfer pentru Șumudică
Superliga
Dan Șucu și Gică Hagi au bătut palma! Rapid, primul mare transfer pentru Șumudică
„Să ne faceți statuie!” » 26 de ani mai târziu, dorința lui Gică Hagi a fost îndeplinită! Monumentul a fost inaugurat astăzi
Nationala
„Să ne faceți statuie!” » 26 de ani mai târziu, dorința lui Gică Hagi a fost îndeplinită! Monumentul a fost inaugurat astăzi
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (1)
grid
grid  •  28 Iulie 2024, 23:16

Pap vorbește fără să gândească. Mai erau alte șase echipe fără victorie, între care Rapid, FCSB și Farul - care nici nu are măcar un gol înscris.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează