FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR

FOTO SFIDĂTOR: schimbat în prelungiri, Louis Munteanu l-a smucit pe Panin și l-a ignorat pe Dan Petrescu!

Schimbat în prelungiri, Louis Munteanu l-a smucit pe Panin și ignorat pe Dan Petrescu! +13   FOTO
Schimbat în prelungiri, Louis Munteanu l-a smucit pe Panin și ignorat pe Dan Petrescu!

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2024 23:16 / Actualizat sambata, 19 octombrie 2024 23:40

Louis Munteanu, 22 de ani, nu a înghițit faptul că Dan Petrescu l-a scos de pe teren în prelungirile partidei cu Petrolul, scor final 0-0, după ce-l aruncase în luptă între reprize.

La Ploiești, contra Petrolului, Dan Petrescu a început cu Michael titular pe poziția de atacant central. Louis Munteanu, excelent cu câteva zile în urmă la naționala U21, a fost lăsat pe bancă, cu „Bursucul” explicând înaintea meciului: „Cred că au petrecut puțin după meci [la națională] și nu știu dacă și-a revenit. A făcut doar jumătate de oră antrenament ieri, sper să intre și să ne ajute în repriza a doua”.

Într-adevăr, Petrescu a mizat pe nouarul lui în repriza secundă. L-a introdus pe teren pe Munteanu imediat după pauză, apoi a decis să-l scoată în prelungiri, minutul 90+4, locul fiindu-i luat de „închizătorul” Andrei Artean.

SFIDĂTOR: schimbat în prelungiri, Louis Munteanu l-a smucit pe Panin și l-a ignorat pe Dan Petrescu!

Faptul că nu a încheiat partida pe teren nu i-a picat deloc bine lui Munteanu. El a boscorodit în timp ce părăsea terenul, l-a smucit pe Cristi Panin la marginea terenului, în timp ce delegatul încerca să-l îmbuneze, apoi s-a așezat nervos pe bancă, ignorându-l total pe Dan Petrescu!

+8 FOTO

Scenele inedite au continuat, pentru că la câteva zeci de secunde distanță camerele au revenit la banca lui CFR, unde Petrescu, așezat pe vine, încerca să dialogheze cu jucătorul lui. Nu părea că argumentele „Bursucului” aveau efect, Munteanu privea în altă direcție, în continuare nervos.

De altfel, el a dus pe bancă o stare de nervozitate care începuse pe gazon, în minutul 74, atunci când „centralul” Marcel Bîrsan i-a arătat cartonașul galben pentru proteste. Lui Munteanu nu i-a picat deloc bine decizia arbitrului, dar se poate declara norocos că nu a fost eliminat, având în vedere reacția avută ulterior.

Dan Petrescu: „Îl înțeleg că e supărat, dar data viitoare ar trebui să fie mai atent”

La flash-interviu, Dan Petrescu a fost întrebat despre ieșirea nervoasă a lui Munteanu. Iată poziția antrenorului:

S-a supărat la schimbare. E normal să te superi, e încă tânăr și a venit după o calificare.

L-am văzut că șchioapătă puțin și sincer am crezut că e accidentat. Plus că nu joacă următorul meci. De asta l-am schimbat. Nimic altceva. Îl înțeleg că e supărat, dar cred că data viitoare ar trebui să fie mai atent.

Până în ziua de astăzi nu am avut nicio problemă cu el. A fost extraordinar la antrenamente și meciuri. E normal să fie supărat, că a intrat la pauză, dar nu am ce spune mai mult. O să vorbesc cu el când ne potolim, acum a fost la cald.


E un băiat excelent, care s-a antrenat și a vrut să joace de la început, dar eu știam că nu o să poată.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”
Superliga
În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”
Gyor a suferit a doua cea mai drastică înfrângere din istorie în Liga Campionilor la handbal feminin
Handbal
Gyor a suferit a doua cea mai drastică înfrângere din istorie în Liga Campionilor la handbal feminin
Patronul din Superliga confirmă despărțirea de antrenor: „Când am văzut asta, era să scap telefonul din mână!” + Culisele iminentului „divorț”
Superliga
Patronul din Superliga confirmă despărțirea de antrenor: „Când am văzut asta, era să scap telefonul din mână!” + Culisele iminentului „divorț”

5 declarații ȘOC ale lui Constantin Anghelache, securistul „Eftimie Gelu”, cel care a adus Amigo în România: „Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții”

„Preluarea Stelei a fost o șmecherie!” » „Cârcotașul” Mihai Găinușă, dezvăluiri în GSP: „Când l-am văzut pe Zmărăndescu, m-am gândit: «Gata, asta e, îmi rupe o mână»”


Comentarii (3)
Erji
Erji  •  19 Octombrie 2024, 23:47

se pare ca Louis e urmasul lui Alibec, chefliu cu nevricale, nascut talent, pensionat speranta !

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  19 Octombrie 2024, 23:43

Imi rezoneaza cuvintele lui Hagi, al carui creatie e acest individ; "Louis viseaza golurile pe care le va da. Le vede cu cateva faze inainte"... Nu stiu daca bazat pe aceste vorbe lumea a inceput sa arunce cu bani dupa acet personaj, dar n-am vazut nimic din ce spunea Hagi. Pe plan uman, desigur cae inca neformat, dar e clar ca se afla pe un drum care nu-l va duce decat catre usa din spate a istoriei fotbalistice. E prematur sa spun ca are un caracter infect, dar daca era mai copt cu cativa ani, asta ar fi fost concluzia mea. Are timp sa se redreseze, daca nu cumva i s-a urcat la cap... Urat ce am vazut azi; foarte urat! Petresc a procedat impecabil scotandu-l, ba trebuia scos char dupa faza in discutie.

rav410wrc
rav410wrc  •  19 Octombrie 2024, 23:28

Fructe de padure asta, dintr-un ignorat total la Fiorentina, se crede mare vedeta-n mamaLiga !? :))) De fapt nu e decat un ignorant !! ;)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează