FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

EXCLUSIV Ludogorets, ofertă pentru un fotbalist din Superligă! De ce depinde mutarea

Articol de - Publicat duminica, 08 septembrie 2024 17:00 / Actualizat duminica, 08 septembrie 2024 17:00

Cristian Ganea (32 de ani) este dorit în Bulgaria, de către campioana en-titre Ludogorets. Din informațiile GSP, au avut deja loc contacte între Farul și bulgari, dar Gică Hagi nu și-a dat încă acceptul.

Gică Hagi ezită să accepte oferta de la Ludogorets deoarece nu are un înlocuitor pe partea stângă a apărării.

Cristian Ganea este dorit de Ludogorets

Cristian Ganea ar avea în Bulgaria un salariu net superior celui de la Farul. Hagi este dispus să accepte oferta dacă va găsi un înlocuitor pe măsură și dacă suma primită îi va satisface pretențiile.

Din informațiile GSP, în contul transferului lui Constantin Grameni la Rapid vor intra și o serie de fotbaliști. Lotul Farului va primi întăriri, posibil chiar în zona considerată nevralgică.

Cristian Ganea s-a întors la Farul în luna ianuarie a acestui an, după ce a bifat doar 5 meciuri pentru FCSB în sezonul precedent. Ganea a evoluat în 18 meciuri în stagiunea trecută, reușind două goluri și două pase decisive.

În acest sezon Cristian Ganea a fost integralist în toate cele 8 etape, reușind două pase decisive.

Fotbalistul de flanc stâng a a evoluat de-a lungul carierei la Universitatea Craiova, CS Năvodari, FC Brașov, Viitorul, Athletic Bilbao, Numancia, Aris, Panathinaikos, FCSB și Farul.

400.000de euro este cota de piață a lui Cristian Ganea, potrivit transfermarkt

Hagi îl vrea pe David Kiki înapoi la Farul

Abia transferat în această vară de la Farul la FCSB, David Kiki a fost tras pe linie moartă de către Gigi Becali și a fost scos și de pe lista UEFA. Din informațiile GSP, după încheierea negocierilor cu Haruț, o altă variantă pentru Farul este să îl aducă înapoi la echipă pe David Kiki.

Problema care sta în calea transferului este tot cea financiară. Rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la un acord.

Ajuns la 30 de ani, David Kiki este cotat cu 1 milion de euro pe Transfermarkt. Până acum a mai jucat la echipele ASM Belfort, Chamois Niort, Stade Brestois, Red Star FC, Montana, Arda Kardzhali și Farul. Fotbalistul a evoluat la echipa lui Gică Hagi în perioada iulie 2022 - iulie 2024.

Kiki ar putea fi înlocuitor dorit de Hagi pentru Ganea.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (4)
marius1979
marius1979  •  08 Septembrie 2024, 18:58

Cat de neinformat să fii ca club să dai bani pe Ganea și un salar mare.

sdaniel1972
sdaniel1972  •  08 Septembrie 2024, 17:35

Ce tare ... vinzi pe 500000 cumperi inapoi acelasi pro... pe 50000, de zece ori mai putin, buna afacere. Asta este exemplul hagi, si sa plingi continuu... sa te vaiti si el si clubul, si pe pro ... stul de cumnatul... Dar daca ii asculti pe parintii copiilor din academie, ramineti socati..... Auci ce restrictii si conditii, cum pot fi verificate si de cine, DNA???

freddy
freddy  •  08 Septembrie 2024, 17:34

Farul nu e un club de fotbal. E o taraba unde toți jucătorii se vând, indiferent de momentul din fotbal și apoi sunt aduși inapoi în cel mai scump caz pe jumătate din cât au fost vânduți. O tristețe de afacere pentru fotbalul romanesc dar banoasa pentru proprietar. Care se vaita constant ca e sărac.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează