FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Răsturnare incredibilă » L-a refuzat în ultima clipă pe Dorinel Munteanu și a semnat cu altă echipă din Superliga!

Marian Drăghiceanu, în tricoul Reșiței. Sursă foto: Facebook CSM Reșița
Marian Drăghiceanu, în tricoul Reșiței. Sursă foto: Facebook CSM Reșița

Articol de - Publicat joi, 20 iunie 2024 18:41 / Actualizat joi, 20 iunie 2024 19:05

Sepsi a oficializat astăzi a șasea mutare din mercato-ul estival: Marian Drăghiceanu, mijlocaș în vârstă de 24 ani de la CSM Reșita, trecut și pe la Rapid, dorit cu insistență la Oțelul. Chiar fosta sa echipă, CSM Reșița, anunțase că mijlocașul va ajunge la malul Dunării.

Mihajlo Neskovic, Stefan Hajdin, Marius Coman, Marcelo Freitas, David Siger sunt celelalte înregimentări ale covăsnenilor din această vară.

Fosta echipă l-a dat la Oțelul, Drăghiceanu a semnat cu Sepsi

Marian Drăghiceanu era foarte aproape de a semna cu Oțelul, însă echipa patronată de Laszlo Dioszegi a intrat pe fir, asigurându-și parafa jucătorului. Conform site-ului de specialitate transfermarkt, cota de piață a acestuia este de 275.000 euro.

Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, clubul nostru a ajuns la un acord și cu Marian Drăghiceanu, care ultima oară a jucat la CSM Reșița, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la FC Rapid.

Mijlocașul, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!
- Comunicat Sepsi

Zilele trecute, Drăghiceanu era ca și transferat la malul Dunării, însă se pare că mutarea a picat. Transferul la Oțelul Galați a fost anunțat, în mod oficial, chiar de CSM Reșita, fosta sa echipă!

„Deși și-a prelungit contractul cu clubul nostru, primind o ofertă de la Oțelul Galați, Marian Drăghiceanu a beneficiat de acordul clubului pentru un transfer la o echipă din Superligă! Îți mulțumim pentru tot, Drăghi, și îți dorim mult succes la noua echipă!”, anunțaseră cei de la Reșita în urmă cu o săptămână.

Drăghiceanu evolua la Reșita din 2021, după plecarea de la formația alb-vișinie. CSM Reșita a terminat pe prima poziție în Grupa A a play-out-ului ligii secunde, iar Drăghiceanu a fost piesă de bază, reușind 14 goluri în 23 meciuri, fiind printre golgheterii competiției. De-a lungul carierei, a mai evoluat pentru Dunărea Călărași și Ceahlăul Piatra Neamț.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (5)
Dodeliniho
Dodeliniho  •  20 Iunie 2024, 22:48
Postat de talpaiadului pe 20 Iunie 2024, 19:59

Otelul nu poate concura cu Sepsi nici din punct de vedere financiar, nici al conditiilor de pregatire, nici al credibilitatii si stabilitatii la nivel de club. Dorinel ar fi trebuit sa fie constient ca va fi greu sa aduca la Otelul fotbalisti care atrag atentia altor cluburi din prima liga si sa nu renunte usor la fotbalistii pe care s-a bazat anul trecut. Inainte de finalul campionatului, Dorinel a spus cu subiect si predicat ca el considera continuitatea a fi extrem de importanta in ceea ce priveste performanta echipei si ca isi doreste sa pastreze cat mai multi jucatori si in sezonul viitor, dar, dupa incheierea campionatului, a facut exact invers.

Nu poate cu adevărat. Nu poți concura cu o țară cum este Ungaria. Oricum vine dracu este acel jucător dacă juca în ligi inferioare să fie așa dorit

danutcornel
danutcornel  •  20 Iunie 2024, 20:23

numai gigi nu aduce nimic la fcsb

danciuad
danciuad  •  20 Iunie 2024, 20:05

Foarte interesant ... mai nou jucătorii au parafă :)))) Băi băieți, voi știți diferența dintre o metaforă cu sens și o forțare în atac la adresa limbii române? Doamne apără și păzește! ... parafa jucătorului ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează