FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV / VIDEO Marian Iancu i-a desființat pe Dan Șucu și Moldovan: „Un nimeni! Prea multă prostie adunată la Rapid! Mai e un singur profesionist acolo”

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 12:38 / Actualizat marti, 27 august 2024 15:47

Marian Iancu, fost patron al Politehnicii Timișoara și cunoscut suporter al Rapidului, s-a dezlănțuit la GSP Live la adresa lui Dan Șucu și a întregii conduceri a giuleștenilor. „Prea multă prostie s-a adunat în jurul Rapidului” a fost concluzia lui.

Iancu a răbufnit din cauza plecării golgheterului Albion Rrahmani la Sparta Praga pentru 5 milioane de euro și 15% dintr-un viitor transfer. El l-a numit pe Dan Șucu obsedat de bani și a afirmat despre acesta că nu este în stare să înțeleagă că, în principal, rezultatele sportive sunt cele care aduc banii la un club de fotbal.

Marian Iancu l-a desființat și pe Viorel Moldovan, președintele Rapidului, despre care a spus că este „un nimeni”, deoarece nu a reușit să îl convingă pe Dan Șucu să nu îl cedeze pe Albion Rrahmani.

VIDEO » Marian Iancu l-a făcut praf pe Dan Șucu: „În jurul Rapidului s-a adunat multă prostie”

„Viorel Moldovan e nimeni. Dintr-un mare jucător, mi-a fost și jucător, știu ce valoare a avut. A fost fantastic, un jucător de mare calitate, foarte serios.

Să ajungi pe post de mobilă în livingul domnului Șucu... aceasta a fost declarația mea. În sensul în care să nu îi poți explica tu ca atacant ce înseamnă ca o echipă să se așeze în spatele unui marcator care aduce plus-valoare pe teren în jurul lui.

Mai ales când ai obiectiv să te califici în cupele europene, obligatoriu trebuie să dai gol. În momentul în care nu dai un gol mai mult decât adversarul, nu scoți nici măcar media de două puncte la finalul campionatului pentru a atinge un obiectiv înalt.

(n.r.- dacă Viorel Moldovan a fost de acord cu plecarea lui Rrahmani) Cu atât mai rău, atunci nici măcar mobilă nu e. E complet nemobilat acolo sus, pe casă, unde trebuie să fie mobilat. Nu pot să cred, eu cred că nu a fost de acord, dar nu a avut niciun cuvânt de spus în fața domnului Șucu, care este obsedat de bani, este obsedat de creștere zero. Să nu aibă deficit, să capete imagine financiară.

Dar el nu înțelege că dacă ai imagine financiară și nu ai imagine sportivă, nu poți să atragi în piața de capital. În piața de capital trebuie să atragi prin ambele. În principal rezultatele trebuie să atragă bani, nu lipsa rezultatelor să atragă bani. Este un nonsens!

L-am auzit și pe Angelescu că se poate, l-am auzit și pe Niculae. Mă gândesc că prea multă prostie s-a adunat în jurul Rapidului. Scuzați-mă, folosesc cuvinte ca să mă înțeleagă”, a declarat Marian Iancu, în exclusivitate pentru GSP Live.

Marian Iancu: „Singurul profesionist care se află în aceste momente la Rapid este Marius Șumudică”

„S-a văzut trendul echipei, s-au speriat. Și eu am avut o ieșire publică în toată presa sportivă, care a devenit virală. Am arătat cine este cu adevărat Șucu. A reacționat toată presa la unison, s-a speriat, nu mai zic de suporteri. Și atunci a acceptat să aducă un profesionist.

Singurul profesionist care se află în aceste momente la Rapid este Marius Șumudică. La primul meci a așezat logic echipa, că n-a avut timp de altceva. A așezat fiecare jucător pe postul lui și le-a dat încredere. Eu nu cred în buna-credință a lui Șucu la aducerea lui Șumudică. Eu cred că e de rea-credință în continuare. Nu cred că îl va ajuta și că va face investiții. Șucu se va dovedi pervers în relația cu Șumudică. Nu va investi decât mediatic în Ianis Hagi și Andrei Ivan. Vreau dovezi să văd că Șumudică nu va fi lăsat să își rupă gâtul”, a mai spus Marian Iancu, la GSP Live.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (48)
mafa
mafa  •  29 August 2024, 19:53
Postat de lefter_popescu pe 27 August 2024, 18:46

Amice , dacă ar baga din buzunarul lui un milion de euro anual , ca sponsor sau chiar ca acționar ar fi putut sa-si exprime opiniile în mod oficial și nu , în genunchi, pe la coltul străzii.

Amice, daca ai castiga la loto ai fi bogat...așa rămâi cum ești.

gado
gado  •  28 August 2024, 10:30

"Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri" ! Cam asa si cu "stimabilul" fost patron al Poli Tm .. A facut puscarie pentru ca a facut ceea "ce trebuie", ca un om destept ce este. El este singurul destept din fotbal si de aceea poate sa aprecieze cati prosti sunt adunati la Rapid .. Se declara "mare rapidist" dar nu ezita sa atace echipa cu orice ocazie. Asa incerca unii sa se faca remarcati si aiba putina publicitate.. sa nu-i uite lumea. Vedem ca le stie pe toate, da verdicte, da sfaturi, dar nu se implica in nici un fel financiar la echipa fanion a Timisoarei .. si in general la nici o echipa .. doar vorbeste. "Smecheri" de tipul asta sunt multi in fotbal, e de ajuns sa citesti presa sportiva si gasesti tot felul de "cunoscatori" ai fenomenului, care apar in articole destul de subtiri calitativ, unde isi dau cu parerea despre toate si despre toti. Dl Sucu a preluat Rapid oficial "la vedere" si nu in spatele usilor inchise .. A avut cateva ezitari, dar a dovedit ca stie sa se adapteze situatiei existente. Este drept ca incearca sa sara niste etape in constructia unei echipe, dar cred ca "acest" Sumudica de astazi, care stie sa-si cenzureze iesirile si declaratiile, este in stare sa realizeze ce ne dorim cu totii : campionatul. Nu cred ca in acest an, dar in urmatorul campionat, acest lucru mi se pare realizabil. Cu o conditie : Sumudica sa ramana cel de acum ! FZR !

Asiam2015
Asiam2015  •  27 August 2024, 20:22

Să le fie rușine reporterilor care au scris și au aprobat acest articol să se publice,cum puteți să publicați măcar un cuvânt al unui om care a distrus economia unui judet întreg,scoateți frumosul din orice declarație urâtă și veți avea mai mult succes și presa are partea ei infracțională publicând toți infractorii

Vezi toate comentariile (48)
Comentează