FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marian Iancu îl distruge pe Dan Șucu: „Un patron de rumeguș, face bișniță! Îl detest!”

Marian Iancu, în studio-ul GSP +44   FOTO
Marian Iancu, în studio-ul GSP

Articol de - Publicat luni, 19 august 2024 13:35 / Actualizat luni, 19 august 2024 14:52

Marian Iancu, 59 ani, fost finanțator al Politehnicii Timișoara în ultima perioadă de glorie a clubului de pe Bega, l-a criticat în termeni extrem de duri pe Dan Șucu, patronul Rapidului.

Fostul „boss” al trupei viola a criticat strategia de transferuri a lui Șucu, numindu-l „patron de rumeguș”, acuzându-l totodată de „bișniță”, făcând referire la sumele consistente pe care Șucu le-a încasat pe jucători, de când se află la cârma clubului în alb și vișiniu. A mers până la a afirma chiar că „îl detestă” pe omul de afaceri, raportându-se la calitatea sa de fan al Rapidului.

Marian Iancu: „Șucu este un patron din rumeguș, nu unul de esență tare”

„Nu îmi vine să cred că Dan Șucu face deliberat aceleași greșeli de mai bine de doi ani. În mod evident, este un modus operandi, m-am convins de asta. Șucu este un patron din rumeguș, nu unul de esență tare.

Atât poate, atât face. Bișniță neaoșă cu eticheta de piață de capital. Îl înțeleg ca fost președinte de club cu suporteri mulți, însă îl detest ca fan alb-vișiniu. Nu a învățat nimic din dezastrul de anul trecut numit Dugandzic. Se repetă copy-paste cu Krasniqi, Funsho și cu Rrahmani. Continuă minciuna iluzorie, legată de mari obiective pe plan sportiv, prin comunicate publice ipocrite, ridicate la nivel de talent managerial”, a spus Marian Iancu, potrivit Orange Sport.

Iancu a continuat atacul virulent la adresa lui Șucu, criticându-i și pe oamenii din organigrama clubului, pe care îi numește fără fond, lipsiți de empatie sau de conceptul de „rapidism”.

Rapid - Dinamo, Cristi Săpunaru/ foto: Ionuț Iordache (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Ionuț Iordache (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)
+39 FOTO

„A reușit să strâmbe centenarul de dragul corporatist al banilor, s-a înconjurat de avataruri și imprimante, genul Viorel Moldovan, Marian Mihail sau Daniel Sandu, forme fără fond și drept de dispoziție.

Din organigrama clubului lipsesc premeditat empatia, rapidismul, starea de spirit și atașament, dar și frustrarea predată din generație în generație în cursul sutei de ani a istoriei, din care s-a și născut sloganul «Singuri împotriva tuturor». Rapidul e captiv financiar unui stil corporatist sec, incolor și inodor. Este vorba de bani, nu de emoție. Nu mai promiteți rezultate sportive, domnule Șucu, promiteți doar respect, asta ar fi de ajuns în Giulești!”, a mai spus Marian Iancu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (33)
costeltudor
costeltudor  •  20 August 2024, 06:43

Așa zisii , sunt principalii vinovați în această situație ! Este inacceptabil ca un specimen care a făcut mulți ani de pușcărie pt. furt și excrocherie , să fie luat în seamă de presa din România !

Aframovici
Aframovici  •  19 August 2024, 18:08
Postat de bunicu pe 19 August 2024, 16:23

Nu e numi hoț e un pușcăriaș sa dea care este băgat în seamă de gsp.

Cum zicea cineva, "Nu poate niciodata cineva ca Domnul Iancu sa ii dea lectii de cum se fac afacerile Domnului Sucu"

BindenDanDat
BindenDanDat  •  19 August 2024, 17:52
Postat de legionarul_64rapid pe 19 August 2024, 14:45

Deci unul care a făcut ce a făcut și a stat închis ani buni pentru escrocherii îl detestă pe unul care s-a chinuit să construiască o afacere cinstită și nu a furat nimic de la nimeni ! Vă dați seama in ce societate trăim dacă acest individ apare peste tot și este băgat în față cu declarații , iar celălalt nici măcar nu este întrebat ce părere are despre declarațiile acelui fost infractor !!!

Hai, sa nu exageram… “Nu a furat nimic de la nimeni”?? Caută, si vei găsi.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează