FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Marian Iancu știe cine va lua titlul: „Nu o poate opri nimeni, e indestructibilă” + „El e cel mai bun fotbalist din Liga 1. Un fenomen!”

Marian Iancu, în platoul Gazetei Sporturilor
Marian Iancu, în platoul Gazetei Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 13:46 / Actualizat miercuri, 28 august 2024 15:18

Marian Iancu, 59 de ani, fostul patron al Politehnicii Timișoara, a fost invitat, azi, la GSP Live și a declarat că favorită la titlu este, în opinia lui, CFR Cluj.

La un meci de grupele Conference League (1-0 cu Pafos în play-off), CFR se clasează pe locul 5 în campionat. Cu un joc mai puțin disputat, „feroviarii” au acumulat 10 puncte în 6 etape.

VIDEO. Marian Iancu: „Nimeni nu o poate opri pe CFR Cluj”

CFR Cluj e de departe favorita la titlu. E ca un bulgăre de zăpadă, pornit de sus, din munte, care coboară și devine indestructibil.

E aceeași echipă cu care ne-a obișnuit Dan Petrescu, tot mai grea, tot mai apăsătoare, adună puncte din nimic. N-o poate opri nimeni. La cum arată acum dinamica Ligii 1, CFR vine tare pe turnantă”, a declarat Iancu, la GSP Live.

VIDEO. Marian Iancu: „Tachtsidis, cel mai bun jucător din Liga 1”

Fostul finanțator din fotbalul românesc crede că CFR are și cel mai bun jucător din campionat: mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis.

Tachtsidis e pe locul 1, apoi urmează 200 de locuri goale. Dacă CFR va continua să-l motiveze, să-l respecte și să-l țină în ghete, e ceva de nedescris!

Fotbalistic, trebuie predat - cum stă, cum se așază să primească mingea, cât de informat e, cum finalizează, cum dă viteză jocului. E un fenomen! Nu știu cum a ajuns în România. Sigur, ca orice fotbalist cu calitate, are derapajele lui extrasportive”, a mai spus Iancu.

Marian Iancu știe cine va lua titlul: „Nu o poate opri nimeni, e indestructibilă” + „El e cel mai bun fotbalist din Liga 1. Un fenomen!”
Panagiotis Tachtsidis / foto: Imago Images

Fost jucător la AEK Atena, Genoa sau Roma, Tachtsidis a venit în urmă cu un an în România. Grecul a intrat în conflict cu Mutu, dar a devenit om de bază în echipa lui Dan Petrescu. În total, Panagiotis a reușit 8 goluri și 5 assisturi la CFR (45 de meciuri oficiale).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (25)
talpaiadului
talpaiadului  •  28 August 2024, 15:14
Postat de since1907 pe 28 August 2024, 00:33

Rapid sansa a doua ?! Descultii aia? Poate fav nr 4 sau 5. Cu sanse reale se bat la campionat doar CFR, FCSB si CSU.

Daca nu venea Dan Petrescu la CFR, ati fi fost la ora actuala mai desculti decat Rapidul, cu aceiasi fotbalisti pe care ii aveti in prezent. Pronosticul meu este ca Rapidul se va bate cu sanse reale la titlu, daca Sumudica va ramane la echipa si va beneficia de sustinere si rabdare din partea lui Sucu.

Dobermannul
Dobermannul  •  28 August 2024, 13:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

costeltudor
costeltudor  •  28 August 2024, 08:14

Dlor. gazetari , oare acest PUȘCĂRIAȘ este singura persoana care se pricepe la fotbal ?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează