FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - VOINŢA SIBIU 0-0

Marius Lăcătuş: "Am ratat victoria pentru că n-am ales cele mai bune soluţii în momentele-cheie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 22:10

Antrenorul echipei FCM Tîrgu Mureş, Marius Lăcătuş, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu Voinţa Sibiu, scor 0-0, că elevii săi au făcut o primă repriză modestă, dar formaţia sa merita să cîştige acest joc.

"În prima repriză nu am reuşit să punem în pericol poarta adversă aproape deloc, am avut o primă repriză mediocră, o repriză în care le-am dat posibilitatea adversarilor să joace ce şi-au dorit ei. A doua repriză a fost mai bună, am ajuns în situaţii destul de bune de a marca. Din păcate, soluţia care s-a ales la finalizare nu a fost cea mai bună.

După aspectul jocului şi ocaziile pe care le-am avut în a doua repriză, trei-patru situaţii foarte bune, poate meritam cele trei puncte. Dar sper ca pe viitor în momentele-cheie, cînd ajung în faţa porţii, jucătorii să aleagă soluţia cea mai bună şi să ne bucurăm că am reuşit să înscriem goluri, care să ne aducă puncte cît mai multe în clasament decît ce am acumulat în cele două etape care s-au disputat pînă acum", a spus Marius Lăcătuş.

Prea tehnici pentru zăpadă
Tehnicianul a afirmat că, din pricina zăpezii, jucătorii foarte tehnici pe care îi are la echipă nu au putut face cel mai bun joc. "Dar aceasta a fost vremea şi pentru noi şi pentru ei. Din păcate nu am reuşit să acumulăm cele trei puncte şi nu este deloc bine în ceea ce priveşte moralul jucătorilor şi tot ceea ce înseamnă linişte pentru a putea pregăti următoarele jocuri. Sper să trecem peste acest lucru şi să obţinem prima victorie la următorul meci pe care îl avem în campionat", a precizat Lăcătuş.

Sursă: Mediafax

FCM Tîrgu Mureş a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu Voinţa Sibiu, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
sibianul.canadian
sibianul.canadian  •  16 Martie 2012, 02:55

Sibiu si a atins scopul cel putin un punct si a luptat frumos pentru acest punct Ambele echipe vizau victoria dar pana la urma rezultatul a fost echitabil Inainte Sibiu!!!!

goldenboy008
goldenboy008  •  14 Martie 2012, 15:34

Marius, tu nu esti antrenor...sigur retrogradam. Apoi tu nu vezi cum da ghionea cu capul.......

banciuu
banciuu  •  12 Martie 2012, 03:23
Postat de dum_flori pe 11 Martie 2012, 23:51

Eu cred ca nu a-ti ales solutia niciodata , de mult nu am mai vazut sa se joace un adevarat meci , nu exista un viitor in fotbalul nostru daca nu "gasum cele mai bune solutii in momentele cheie"!

marius tot respectu dar esti departe de a fii un antrenor de valoare..doar numele te ajuta ca valoare de antrenor e inexistenta..ca fotbalist GENIAL ca antrenor MEDIOCRU spre SLAB

Vezi toate comentariile (4)
Comentează