FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - POLI IAȘI

Marius Măldărășanu, după ce Hermannstadt a scris istorie în Superligă: „A fost o săptămână frumoasă”

Marius Măldărășanu/ foto:  Ionuț Iordache (GSP)
Marius Măldărășanu/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2024 21:13 / Actualizat sambata, 31 august 2024 22:37

Marius Măldărășanu (49 de ani), antrenorul de la Hermannstadt, a vorbit la finalul partidei cu Poli Iași câștigată de echipa sa cu 6-2.

Meciul dintre Hermannstadt și Poli Iași, din etapa cu numărul 8 a Superligii, s-a încheiat cu scorul de 6-2. Sibienii au reușit scorul campionatului în această partidă.

Reacția lui Marius Măldărășanu la finalul meciului

Marius Măldărășanu a fost foarte fericit la finalul meciului pentru prestația echipei sale și vrea să continue așa.

Această victorie este cea mai mare a echipei sibiene în istoria clubului.

„Mă bucur că au jucat ofensiv, a fost o mulțumire pentru suporteri să dăm atâtea goluri. Chiar dacă am luat două goluri, am jucat, am încercat sa facem spectacol, le mulțumesc pentru o săptămână senzațională.

Acum urmează o pauză în care trebuie să ne pregătim bine. Am schimbat sistemul, acum o lună erau tensiuni, presiuni, atmosferă urâtă, trebuia să schimbam ceva. Trăirile nu erau plăcute. Nu vreau să mai trec prin așa ceva.

Mă bucur pentru cei care au intrat, este un meci istoric, prima data când am dat 6 goluri, am făcut un pas important, 3 puncte importante.

Multora le pare rău că vine întreruperea, dar pentru noi vin 3 zile de pauză, urmează să lucrăm omogenitatea, sunt mulți jucători noi. După un astfel de scor te gândești că mai puteam băga și alți jucători, dar e meritul tuturor, suntem un grup, asta vreau, toți cei care intră să joace bine.

Sunt adeptul rotației, mi-aș dori să joc rotativ cu mai mulți jucători pe aceleași posturi. A fost o săptămână frumoasă, vreau să avem continuitate. Pentru cei de la Poli Iași a fost un accident, nu cred că se va mai întâmpla, am vorbit și cu Tony la final”, a declarat Marius Măldărășanu.

Declarația lui Silviu Balaure după victoria cu Poli Iași

„Aveam nevoie de această victorie pentru a face o săptămână perfectă. Ne bucurăm foarte mult. La început multă lume poate ne critica jocul, nu le plăcea cum jucam.

Acum ne-am obișnuit și noi, relațiile noastre sunt mai bune și echipa e la alt nivel. Mă bucur că am reușit să marchez, să ajut echipa să câștige.

Aveam nevoie de cele 3 puncte și mă bucur că am reușit să le luăm. Nu contează cine marchează, important e să câștigăm cât mai multe meciuri și să facem o figură frumoasă în campionat”, a declarat Silviu Balaure la finalul meciului.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează