FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Marius Niculae așteaptă transferuri la Dinamo: „Sunt șanse mici să rămână în Liga 1 altfel”

Marius Niculae
Marius Niculae

Articol de , - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 14:00 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 15:27

Marius Niculae (42 de ani), fost atacant important în istoria lui Dinamo, a vorbit despre situația actuală a „câinilor”, care nu reușesc să facă transferuri. 

Prezent la expoziția „Naționala Culturală”, eveniment organizat cu ocazia Zilelor Culturii Naționale, fostul atacant a analizat situația lui Dinamo și îi sfătuiește pe conducătorii din „Ștefan cel Mare” să aducă cât mai repede jucători de valoare pentru a salva echipa de la retrogradare. 

VIDEO Marius Niculae: „Dinamo are nevoie de jucători care să facă diferența”

„Nu s-a terminat campania de transferuri din declarațiile celor de acolo. Sper acest lucru, că vor mai aduce jucători. Ca și suporter al echipei Dinamo sper că se vor vor mai face transferuri. 

Dinamo are nevoie de jucători care să facă diferența. Mă uitam la echipele din față care s-au întărit cu jucători de valoare de la echipe naționale, e un lucru bun. 

Transferuri s-au făcut, cele care se luptă la campionat au investit cel mai mult, Dinamo se află însă la opusul clasamentului și are nevoie de transferuri mai cu greutate. 

Sunt șanse mici să rămână în Liga 1 cu lotul actual. Chiar dacă ai câștigat omogenitate la echipă, am văzut cu toții, nu trebuie să fii mare expert, că Dinamo are nevoie de întăriri”, a declarat Marius Niculae. 

Dinamo vrea în continuare jucători

Dinamo a perfectat doar un singur transfer până în acest moment. Este vorba despre fundașul central nord-macedonean Darko Velkovski. „Câinii” sunt apoape i de aducerea portarului Eduard Pap, iar administratorul special Andrei Nicolescu anunță noi transferuri.

„Eu am spus că îmi doresc două transferuri în cantonament. Am reușit doar unul... Noi avem avem 3-4 ținte, dar e greu să negociem cu ele în această perioadă. Mai avem 3-4 transferuri de făcut. 

Suntem în negocieri, totul ține de detalii. E posibil și să plece jucători, vom vedea ce va fi”, a declarat Andrei Nicolescu la revenirea din cantonamentul din Antalya. 

VIDEO Concluziile lui Kopic după cantonamentul lui Dinamo în Antalya

Citește și alte știri din Liga 1: 

La un pas de dramă » Momentele cumplite prin care a trecut jucătorul celor de la FCSB: „Dacă nu veneai azi la doctor, ți-am fi tăiat piciorul!”
FCSB
La un pas de dramă » Momentele cumplite prin care a trecut jucătorul celor de la FCSB: „Dacă nu veneai azi la doctor, ți-am fi tăiat piciorul!”
Dinamoviștii, puși să-și aleagă melodia preferată în Antalya » Doi au preferat manelele lui Costel Biju și Leo de la Kuweit: „În orice șmecherie sunt primul, nu stau la rând”
DINAMO
Dinamoviștii, puși să-și aleagă melodia preferată în Antalya » Doi au preferat manelele lui Costel Biju și Leo de la Kuweit: „În orice șmecherie sunt primul, nu stau la rând”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  15 Ianuarie 2024, 22:43

Ai personalitate dubla?

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  15 Ianuarie 2024, 15:04

Nici nu vrem să rămână în această ligă!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close