FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL 1-1

Marius Niculae în război cu N'Doye: "Eu nu vorbesc, să vorbească omu' negru" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00

Supărat după semieşecul de pe teren propriu, 1-1 cu Ceahlăul Piatra Neamţ, atacantul "cîinilor" Marius Niculae a refuzat să facă declaraţii la finalul partidei, dîndu-i cuvîntul colegului său Ousmane N'Ddoye, după escapadele căruia conducerea lui Dinamo a decis să îi ţină în cantonament pe jucători după meciuri, la hotel Phoenicia.

Conducerea a luat această decizie pentru a-i împiedica pe fotbalişti să mai iasă în cluburi după meciuri. Duminică dimineaţa, dinamoviştii vor face o şedinţă de recuperare, apoi vor merge acasă, iar luni vor reveni la antrenamente.

"Eu nu vorbesc, să vorbească omu' negru", a fost reacţia lui "Săgeată", cînd a fost solicitat de jurnalişti să dea declaraţii despre meci, făcînd referire clară la colegul său N'Doye.

Niculae şi N'Doye s-au "duelat" în declaraţii în ultima săptămînă. Senegalezul declarase: " Marius Niculae este căpitanul meu pe teren, dar nu este şi căpitanul vieţii mele. În particular, e treaba mea ce fac".

Toţi jucătorii lui Dinamo dezaprobă comportamentul lui Ousmane N'Doye. Acesta a fost amendat cu 2.000 de euro, dar a fost titularizat contra Ceahlăului.

Şi Florin Bratu a reacţionat la escapada senegalezului, care a dus la decizia conducerii de a-i reţine în cantonament după meciuri pe jucători: "N'Doye trebuie să se găndească la el şi la echipă, nu e bine ce face, nu e normal să stăm cu toţii în cantonament, dar ne supunem deciziei clubului".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Prima victimă a lui Nelu Varga, după eliminarea rușinoasă! CFR Cluj l-a dat afară pe „pasatorul desăvârșit” adus în iunie
Superliga
Prima victimă a lui Nelu Varga, după eliminarea rușinoasă! CFR Cluj l-a dat afară pe „pasatorul desăvârșit” adus în iunie
Dependentă! » Pierderi uriașe pentru FCSB, prin plecarea lui Darius Olaru
Superliga
Dependentă! » Pierderi uriașe pentru FCSB, prin plecarea lui Darius Olaru
Runda #5 din Liga 2 » Metaloglobus a reușit rezultatul zilei! Clasamentul actualizat
Liga 2
Runda #5 din Liga 2 » Metaloglobus a reușit rezultatul zilei! Clasamentul actualizat

Manchester United, PAOK Salonic sau Rangers » Cine sunt cele 8 adversare ale FCSB în Europa League

Mitriță, înapoi! Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu » Noul selecționer șochează!


Comentarii (38)
 •  07 Martie 2010, 14:43

sa fim seriosi...marius nicolae nu are fata nici de inverness-scotia,cat se tine de puternic dar se tavaleleste pe jos de zici ca-i posedat de diavol.nu stie nici simula....este un circar ieftin la fel ca ceilalti dinamovisti

 •  07 Martie 2010, 11:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

prietene ai grija ce zici pe acolo... nu mai debita prostii pt ca te ajung ;)

 •  07 Martie 2010, 11:03

sinteti toti penibili de la jucatori la actionari- echipa nu are de ani buni aparare si nimeni nu aduce fundasi de valoare-se pierd milioane de euro k sa i tineti pe goian si moti...ii tineti pe zicu si adrian criste k sa i faceti pe plac lui becali care distruge dinamo k sa i faca pe plac varului de la steua - la turcu nu am pretentii omul e bun la bidinea dar se pare ca borcea s a apropiat periculos de steaua -de ce i ati dat pe paun si l ganea? va taiati singuri craca

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close