FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL Marius Ștefănescu a fost prezentat de FCSB » Număr inedit pe tricou, nu a mai contat la roș-albaștri de 5 ani

Marius Ștefănescu a semnat cu FCSB, foto: Facebook FCSB
Marius Ștefănescu a semnat cu FCSB, foto: Facebook FCSB

Articol de - Publicat vineri, 14 iunie 2024 15:11 / Actualizat vineri, 14 iunie 2024 15:51

Marius Ștefănescu (25 de ani) este noul jucător al celor de la FCSB! Campioana României a anunțat mutarea prin intermediul rețelelor de socializare.

Gigi Becali (65 de ani), patronul echipei, anunțase mutarea joi, iar aceasta a fost oficializată vineri. Jucătorul va merge în cantonamentul echipei din Olanda și va purta tricoul cu numărul 15.

Momcilovici a fost ultimul jucător important care a purtat numărul 15 la FCSB, în sezonul 2019/2020.

Marius Ștefănescu a semnat contractul cu FCSB

Bine ai venit, Marius Ștefănescu!
FCSB anunță transferul lui Marius Ștefănescu, jucător provenit de la Sepsi OSK.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul și se va alătura lotului în cantonamentul echipei din Țările de Jos. Marius, care a evoluat în 191 de partide și a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

- comunicat FCSB

Marius Ștefănescu a fost prezentat de FCSB » Număr inedit pe tricou, nu a mai contat la roș-albaștri de 5 ani
Marius Ștefănescu, prezentat la FCSB, foto: Facebook FCSB

Patronul echipei a anunțat joi faptul că a plătit 1,3 milioane de euro pentru a-l aduce pe Ștefănescu de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Jumătate din această sumă, 655.00 de euro, va reveni covăsnenilor. Cealaltă jumătate revine școlii de fotbal „Viitorul Mihai Georgescu” din Cluj-Napoca.

Acum câteva luni, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, anunța că Marius Ștefănescu nu va ajunge niciodată în curtea celor de la FCSB, asta în urma acuzațiilor lansate de Dan Șucu, finanțatorul celor de la Rapid. Acesta a precizat că noul fotbalist al campioanei României a luat „galben” intenționat înaintea unei partide cu actuala sa echipă, pentru a nu juca.

În cele din urmă, mutarea s-a realizat, iar jucătorul va îmbrăca tricoul roș-albaștrilor în sezoanele viitoare și va încerca să contribuie la calificarea echipei în cupele europene.

Campioana a semnat mai întâi cu David Kiki, apoi cu Daniel Popa, iar, vineri, clubul l-a prezentat pe Ștefănescu.

1.310.000 euro am plătit pentru Ștefănescu. E problema lor (n.r. - Dan Șucu și Victor Angelescu), fiecare comentează în felul lui ce vrea. Atunci a fost un comentariu urât, care nu se face.

- Gigi Becali, despre transferul lui Marius Ștefănescu

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu: „Marius Ștefănescu este un câștig imens pentru FCSB"

Citește și:

Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024 » Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Nationala
Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024 » Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (21)
sorin_marcela
sorin_marcela  •  15 Iunie 2024, 10:56
Postat de lefter_popescu pe 14 Iunie 2024, 20:26

Amice, iti reamintesc ca se strânge latul și Gigi Valiza va trebui ( în urma Apelului declarat de el) sa plătească cele 37 mil euro clubului Steaua București pt furtul de identitate ...pe care tu , cu mândrie ilfoveana îl tot ocolești. Trezeste-te amice! BFCS -ul tău din comuna Mogoșoaia are doar un titlu ...si ala câștigat cu ajutorul lui nea Ciolacu, FRF, Liga și al arbitrilor .

Amice, esti dus, rau de tot. Ti-am mai spus-o dar NU PRICEPI. Gigi, a cumparat STEAUA. Multi fosti pe la Steaua, s-au umplut de bani, mai putin intrul talpan. Chiar si tu, un ilustru NECUNOSCUT, de la caile ferate, stii aceste amanunte. NU VREI SA LE RECUNOSTI, e alta problema. Dar ADEVARUL asta este cunoscut. Dupa ce te speli pe cap, te astept pe aici.

mereugigist
mereugigist  •  14 Iunie 2024, 22:44
Postat de bunicu pe 14 Iunie 2024, 18:24

Vai de el nu știe unde sa băgat sau este norocul lui să ia niște bani de jucat se va vedea în teren când colegii cu salarii mai mici nu îl va băga în seamă și după primul meci slab va urma umilința de la șeful fermei ,cum au pățit cele mai tari vede care au fost pe aici cu zecile la unui a dat șeful bani numai să plece deci atenție Ștefănescule unde ai semnat câte contracte Becali primul îl face pe un an altul nu se înregistrează

Important e că a venit cu puncte timp de 5 ani , ce mai contează altceva?

dr.jivago
dr.jivago  •  14 Iunie 2024, 22:07

Vai, vai in ce se baga, " sireacu" Stefanescu , il caină sincer (sâc!), grijulii Stelei...Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia! Nu mai pot cu " dujmanii"...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează