FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Singurul lucru pe care Șumudică a spus că i l-a cerut lui Șucu la negocieri: „Nu-mi pot cumpăra o asemenea casă”

Articol de , , - Publicat miercuri, 21 august 2024 11:43 / Actualizat miercuri, 21 august 2024 13:42

La conferința de presă de prezentare la Rapid, Marius Șumudică (53 de ani) a dezvăluit că i-a cerut doar un lucru patronului Dan Șucu la negocieri: să îl lase să dea o tură prin curtea casei lui.

După ce Marius Șumudică a fost prezentat oficial ca noul antrenor de la Rapid. Dan Șucu a organizat azi și o conferință de presă alături de tehnician.

Diana și Dan Șucu
Diana Șucu, soția lui Dan Șucu
Diana Șucu, soția lui Dan Șucu
+45 FOTO

Singurul lucru cerut de Șumudică lui Dan Șucu la negocieri

În cadrul conferinței de presă, Șumudică a declarat că i-a cerut un singur lucru patronului: să îl lase să dea o tură prin curtea casei lui. Antrenorul a adăugat că profesional i-a cerut doar încredere lui Șucu.

Singurul lucru pe care Șumudică a spus că i l-a cerut lui Șucu la negocieri: „Nu-mi pot cumpăra o asemenea casă”
Foto: Ionuț Iordache/ GSP

„I-am cerut un singur lucru domnului Șucu. Să mă plimb prin curtea casei dânsului. M-am plimbat puțin prin curtea domnului Șucu și am realizat că e cea mai frumoasă casă. Atât i-am cerut, să mă plimb puțin prin curtea casei lui. Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu. A fost ca o glumă.

Profesional, i-am cerut doar încredere domnului Șucu. M-a surprins cu o întrebare. Care sunt temerile mele în momentul în care aș veni la Rapid? Eu nu am mai auzit asta. Practic, de aceea am închis negocierea în 5 minute. N-am avut nicio temere, că altfel nu mai eram aici”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Cred că Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
Stranieri
„Cred că Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Special
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Superliga
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (40)
Shogun01
Shogun01  •  22 August 2024, 15:05
Postat de 81mada pe 21 August 2024, 12:29

Ninel e specialist la bagat limba n ureche…

Sunt convins ca Sucu nu s-a sters...ii place!

c0ncret
c0ncret  •  22 August 2024, 09:22
Postat de talpaiadului pe 21 August 2024, 23:22

N-am nevoie de FB pentru a intelege ce ai spus in comentariul de mai sus. Dar a cui e vina daca Sucu a cumparat Rapidul fara sa stie in ce s-a bagat? E vina lui Corsicanu cumva sau e doar vina lui Sucu? Iar daca Sucu se potrivea ca nuca-n perete la Rapid, trebuia sa-l mai aduca si pe Lennon, sa fie doua nuci in acelasi perete sau cum? Eu sper ca Sucu nu a fost invins, ci ca si-a dat seama ca a gresit in privinta lui Sumi-gol, care se potriveste ca o manusa la Rapid, atat ca antrenor cat mai ales ca om.

Si tu te potrivesti ca nuca in perete in sectiunea asta de comentarii, limba de lemn. Sumudica e un circar, nimic mai mult. A "sapat" 2 antrenori deja din studioul lui Ivanovici, ca sa aiba si el sansa sa faca pe-a antrenorul de suflet. Daca ar fi un loc in fotbalul romanesc unde s-ar potrivi acest circar, ar fi tocmai la circul din Berceni numit fcfcsb. Cu siguranta atunci protv-ul nu mai baga meciurile 10sb-ului pe Voyo, ar fi fost pentru prima data in istoria fotbalului cand antrenorul-patron s-ar lua la cearta cu antrenorul de pe banca chiar in timpul meciului.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  22 August 2024, 06:59

La cate poze ati pus, pare ca tura lui shumudick prin curtea shucului o include si pe madam’ shucu. Sau…?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează