FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Șumudică a pus mâna pe telefon! Fostul jucător de la Dinamo, dorit de Rapid: „Suntem dispuși să-l cedăm”

Marius Șumudică, foto: Facebook FC Rapid 1923
Marius Șumudică, foto: Facebook FC Rapid 1923

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2024 12:21 / Actualizat miercuri, 28 august 2024 17:57

Marius Șumudică (53 de ani), antrenorul lui Rapid, pregătește în detaliu următoarele transferuri. Tehnicianul vrea să aducă imediat un fundaș central în Giulești, iar primul vizat este Denis Ciobotariu (26 de ani), apărătorul lui Sepsi.

Șumudică i-a solicitat conducerii transferul lui Ciobotariu, iar Viorel Moldovan a luat deja legătura cu oficialii lui Sepsi, și răspunsul a venit instant. Denis Ciobotariu nu este de vânzare în acest moment, însă fundașul central de la Sepsi ar putea ajunge la Rapid în iarnă. Anunțul a fost făcut de Attila Hadnagy, directorul general de la Sepsi, pentru Fanatik.

Rapid îl vrea pe Denis Ciobotariu: „M-a sunat Viorel Moldovan”

Giuleștenii au un start ezitant de sezon. Sunt pe locul 7 în Superliga, cu 8 puncte după primele 7 meciuri. Defensiva a avut de suferit în aceste etape. Rapid a primit 9 goluri, iar Șumudică vrea să-și betoneze apărarea cu fiul lui Liviu Ciobotariu.

Chiar dacă Sepsi nu este dispusă să renunțe la Denis Ciobotariu acum, fundașul are toate șansele să ajungă la Rapid în iarnă.

„M-a sunat Viorel Moldovan și m-a întrebat care sunt condițiile în care ei îl pot lua pe Denis. I-am spus că acum nu negociem, jucătorul nu e de vânzare. Suntem dispuși să i-l cedăm Rapidului la iarnă.

Dacă va mai exista interes atunci, putem relua discuții și negocieri”, a declarat Attila Hadnagy pentru sursa citată.

Marius Șumudică a pus mâna pe telefon! Fostul jucător de la Dinamo, dorit de Rapid: „Suntem dispuși să-l cedăm”
Denis Ciobotariu, foto: Imago Images

Denis Ciobotariu a fost om de bază pentru Sepsi în acest sezon. Apărătorul de 26 de ani a fost integralist în toate cele 7 meciuri de până acum. El a înscris un gol, în meciul pe care Sepsi l-a câștigat pe terenul Gloriei Buzău, în etapa 2, scor 2-1.

Ciobotariu a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Chindia Târgoviște, Dinamo, CFR Cluj, Voluntari și Sepsi. La Rapid ar putea concura pe post cu Cristian Ignat, Cristian Săpunaru și Alexandru Pașcanu.

Filip Blazek (26 de ani) a fost criticat de Marius Șumudică înainte ca acesta să revină pe banca Rapidului, iar șansele ca slovacul să continue în Giulești sunt minime.

Știți care este jucătorul pe care îl aduceam la Rapid dacă eram antrenor? Ciobotariu, de la Sepsi, era primul transfer pe care îl făceam.
Joacă fundaș central în 4, joacă fundaș central în 3 și fundaș dreapta când ai nevoie de el. Costa doar 300.000 de euro, faceți o comparație cu jucătorii pe care s-au cheltuit bani la Rapid. L-am avut la CFR Cluj, a jucat cu mine în toate meciurile de cupele europene, la fel și la Sepsi.

Are inimă, e și profesionist. Cred că e jucător de echipa națională, fără probleme. Are tot ce îi trebuie, tinerețe și experiență.

- Marius Șumudică, înainte de a deveni antrenorul Rapidului, pentru Fanatik

1 milion de euroe cota lui Denis Ciobotariu, potrivit Transfermarkt

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (16)
Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  28 August 2024, 23:55

Si Denis a raspuns: Vin daca vine si tata antrenor... LOL!!!

lefter_popescu
lefter_popescu  •  28 August 2024, 23:31
Postat de unurtr pe 28 August 2024, 13:30

Titlu: ”Marius Șumudică a pus mâna pe telefon! ” Conținut ”Viorel Moldovan a luat deja legătura cu oficialii lui Sepsi,” ”M-a sunat Viorel Moldovan”, Viorel Moldovan a făcut totul... No Comment. Aș avea ceva de comentat, dar dacă zic, mă cenzurează GSP, așa că mai bine nu zic nimic...

Amice, atât știu ; atâta pot. Dacă se interesa Gigi Valiza de jucător era ca și luat, ba și cu banii în contul celor de la Sepsi chiar dacă nea Gigi este pe drojdie ( neplatind încă transferul lui Stefanescu) și ii tot amână. Pt Rapid , domnii ziariști încurcă marfa cu ambalajul ca doar și gura lor trebuie " sa mananca" ceva.

creeperno534
creeperno534  •  28 August 2024, 22:38

Lolec si Bolec

Vezi toate comentariile (16)
Comentează