FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

Marius Șumudică a răbufnit după FCSB - Rapid: „O imbecilitate” » Cum a comentat conflictul cu Charalambous: „I-am făcut semn”

Marius Șumudică +14   FOTO
Marius Șumudică

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2024, 00:08 / Actualizat luni, 28 octombrie 2024 00:10

FCSB - Rapid 0-0. Marius Șumudică (53 de ani), tehnicianul oaspeților, a oferit prima reacție după remiza înregistrată de giuleșteni în derby. Acesta a fost mulțumit și a explicat ce s-a întâmplat la finalul meciului, atunci când a avut un conflict cu Elias Charalambous (44 de ani), antrenorul oaspeților. A răbufnit în conferința de presă atunci când i s-a amintit de Neil Lennon (53 de ani), fostul tehnician al giuleștenilor.

Întrebat de reporterul GSP ce părere are de faptul că lumea zice că ar trebui să-i mulțumească lui Lennon pentru faptul că Rapid joacă acum într-un sistem cu 3 fundași centrali, Șumudică a răspuns scurt: „O imbecilitate”.

Apoi a comentat desfășurarea partidei. Și-a felicitat jucătorii și a considerat faptul că rezultatul înregistrat pe Arena Națională este unul echitabil. În urma acestui rezultat, Rapid este pe 10, cu 17 puncte după 14 meciuri.

Marius Șumudică a făcut recital după derby-ul Rapid - FCSB / foto: Ionuț Iordache (GSP)
Marius Șumudică a făcut recital după derby-ul Rapid - FCSB / foto: Ionuț Iordache (GSP)
+9 FOTO

Marius Șumudică, după FCSB - Rapid: „N-am văzut în viața mea așa ceva”

Antrenorul a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi, cel mai felicitat fiind Aaron Boupendza (28 de ani), vârful gabonez cotat de site-ul Transfermarkt la 5 milioane de euro.

„Am întâlnit o echipă foarte bună. Se vede că au jucători de calitate. Știam ce mă așteaptă, am pregătit meciul ca să nu avem niciun fel de problemă din punct de vedere tactic. Am stat bine, am închis spațiile, FCSB n-a avut ocazii decât din afara careului.

10 concluzii după FCSB - Rapid
FCSB - RAPID 0-0
10 concluzii după FCSB - Rapid

Siegrist a prins o zi bună, a scos foarte multe baloane. Nu și-au creat nicio ocazie mare cei de la FCSB. Îmi felicit jucătorii, de când am schimbat sistemul nu am primit gol. Și noi am avut situații de a marca. Galeria Rapidului și-a făcut astăzi datoria, nu e ușor să faci față unor suporteri care sunt în număr mai mare decât tine.

Am încercat să-l blocăm pe Olaru, mă așteptam la mai mult din punct de vedere ofensiv. Consider că e un rezultat echitabil, e un 0-0 care ne apropie de play-off. Meciul cu Botoșani e vital și trebuie să-l câștigăm. Nu voi face nicio schimbare, voi juca cu cea mai bună echipă”, a declarat Șumudică, la Prima Sport.

Marius Șumudică, despre conflictul cu Elias Charalambous: „A fost colegul meu de cameră”

La finalul derby-ului dintre FCSB și Rapid, terminat la egalitate, scor 0-0, Marius Șumudică și Elias Charalambous, tehnicienii celor două formații, au avut un clinci în drumul spre vestiare.

Imediat după ultimul fluier al lui Istvan Kovacs, „Șumi-gol” s-a dus glonț spre tunel, reproșându-i ceva lui Charalambous, așa cum au surprins fotoreporterii GSP.

„A fost colegul meu de cameră (n.r. - Elias Charalambous). Este un tip dedicat, care muncește foarte mult. Am fixat o întâlnire cu el, vom ieși la o masă cu familiile. Îi cunosc familia, am jucat la Omonia împreună, mi-a fost și jucător. El era dezamăgit pe fondul că se aștepta să câștige.

La sfârșit și eu am fost admonestat de unii suporteri. I-am făcut semn să tacă, iar el a crezut că am făcut alt gest. A venit după la mine și i-am explicat ce s-a întâmplat. Rămâne prietenul meu, îl respect foarte mult, știu câtă pasiune pune.

A fost o presiune enormă pe mine. Ce însemna dacă pierdeam meciul ăsta după ce câștigase ultimele derby-uri cu FCSB? În momentul în care construiești o casă pleci de la subsol, de la temelie, nu de la etajul 4. Dumnezeu îți dă 0-0, dacă poți să ții de el e bine, dacă poți să mai iei 2 puncte e iar bine.

Kait și-a dorit foarte mult să joace, a făcut injecție înainte de meci. Boupendza și-a dat viața pe teren, n-am văzut în viața mea așa ceva, să fii activ, să respingi baloanele, să fii prezent la toate acțiunile”, a adăugat antrenorul Rapidului.

GALERIE FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din FCSB - Rapid

+45 FOTO

Clasamentul la zi din Superliga

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rapid, ofertă publică pentru titularul naționalei: „Îl vrem la iarnă! Ar juca într-un picior aici”
Superliga
Rapid, ofertă publică pentru titularul naționalei: „Îl vrem la iarnă! Ar juca într-un picior aici”
Dezgustător! Derapajul morbid al galeriei roș-albastre » Toate mesajele afișate de galerii la derby-ul FCSB - Rapid
Superliga
Dezgustător! Derapajul morbid al galeriei roș-albastre » Toate mesajele afișate de galerii la derby-ul FCSB - Rapid
Conflict între Șumudică și Charalambous la finalul derby-ului dintre FCSB și Rapid » Ce s-a întâmplat în drum spre vestiare
Superliga
Conflict între Șumudică și Charalambous la finalul derby-ului dintre FCSB și Rapid » Ce s-a întâmplat în drum spre vestiare

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează