FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Chemat de galerie la Rapid, Marius Șumudică a reacționat: „Vă spun ceva în premieră! Am limba ascuțită, nu mă abțin”

foto: Ionuț Iordache (GSP) +10   FOTO
foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat marti, 06 august 2024 11:14 / Actualizat marti, 06 august 2024 11:24

Marius Șumudică (53 de ani), antrenor liber de contract în acest moment, a reacționat la câteva ore distanță de la Rapid - Sepsi, scor 2-2, din runda cu numărul 3 a Superligii. Tehnicianul a fost prezent în Giulești, iar galeria i-a strigat numele la finalul partidei.

Chiar dacă de multe ori a declarat că visează să antreneze la Rapid, echipa lui de suflet, Marius Șumudică spune că nu ar fi dispus să preia banca tehnică a giuleștenilor în acest moment. Spune că la club e un haos total.

Marius Șumudică, reacție după ce suporterii Rapidului i-au strigat numele: „Nu am niciun interes”

+5 FOTO

„O să spun ceea ce văd, dar mai cu perdea, ca să nu mai deranjez pe nimeni. Atenție, nu am niciun interes. Și la ceea cea am văzut aseară, nici nu aș avea vreun interes. Lumea e nemulțumită, l-am văzut pe patron când a plecat de la meci, era foarte supărat, cum e și normal.

Nu este un moment prielnic pentru ca un antrenor să își desfășoare activitatea. Nici când au venit Hamburg sau Hertha Berlin nu au avut 72 la sută posesie. Nu am mai văzut-o pe Rapid dominată în halul ăsta. Și Sepsi a pierdut jucători, iar tu, Rapid, ai adus.

Nimeni nu a mai avut o asemenea posesie pe Giulești, este enorm. Au luat un punct, s-a terminat 2-2. E frustrant că au acumulat doar 3 puncte din 12, dar mai e timp. Obiectivul e să prinzi play-off-ul, apoi să te bați pentru primele 3 locuri. Cred că meciul a fost un accident”, a spus Marius Șumudică, potrivit Fanatik.

Marius Șumudică critică strategia lui Neil Lennon: „Este cea mai mare prostie pe care am auzit-o pe pământ”

Șumudică e de părere că Lennon nu folosește fotbaliștii pe pozițiile pe care ar trebui: „Nu vreau să comentez, pentru că de doi 3 ani tot vorbesc și sunt privit ca un om care vrea să bage bățul prin gard și mai bine mă abțin. Dacă vrei să vorbesc despre ce am văzut ieri pe teren, pot să o fac din perspectiva unui om care are atâția ani în fotbal. Din 21 de ani de carieră, cam 5 ani am jucat sistemul ăsta.

De când a venit domnul Lennon, și cred că are ceva timp, cred că a avut destul timp să își dea seama ce direcție trebuie să îi dea echipei în sistemul de joc. Nu să faci tu jucătorii să joace ce vrei tu.

În momentul în care joci cu 3 fundași centrali, niciodată nu poți să spui că tu trebuie să împingi amândoi fundașii centrali să construiască jocul. N-am înțeles de ce l-a trecut pe Manea central. Este cea mai mare prostie pe care am auzit-o pe pământ, să plece amândoi fundașii centrali în același timp”, a reacționat Șumudică.

Vă spun ceva în premieră. Nu pot să mă abțin, am limba ascuțită. Îmi făceam planuri, ce jucători aș lua. Sunt pe cineva din clubul rapid, îl sun și pe jucător. Era un fundaș central. Zice că are clauză de 300.000 de euro. Știți cine e? Denis Ciobotariu, de la Sepsi! Era primul jucător pe care îl aduceam. Impecabil și ieri a fost. Joacă într-o apărare cu 4 fundași, cu 3 fundași centrali
- Marius Șumudică

Șumudică a spus că îl cunoaște pe Diogo Mendes, mijlocașul care urmează să semneze cu Rapid, și dă de înțeles că acesta nu este potrivit pentru gruparea giuleșteană: „A venit de la Maritimo, echipă la care am jucat 3 ani. Știu mai multe despre el, dar mă abțin. O să îl vedeți. Știți ce salariu avea băiatul ăsta la Maritimo? Haideți să vă zic, 5.500 pe lună. Acolo nu sunt salarii mai mari de 10.000 nici în prima ligă”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Oaspeții au egalat
Nationala
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Oaspeții au egalat
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani
Superliga
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (13)
enigmaticul
enigmaticul  •  06 August 2024, 16:02

Ce să facă ”ferfelea” ăsta la Rapid?? Ce, nu-l cunoașteți cine este ? Nu-i cunoașteți caracterul?

portardelegenda
portardelegenda  •  06 August 2024, 15:22

Sumi se ,,abține " dar vorbește . Pe principiul : ,,eu nu zic dar vreau sa spun" . Curat murdar coane Șumudică. Bă ce caractere de ....t avem prin peisajul fotbalului nostru. Ți se face sc .. bă

TraianX
TraianX  •  06 August 2024, 14:22

A uitat circarul de sumudica , cand a repetat de mai multe ori, ca RAPIDUL e mort pentru el. Cracter O.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close