FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Șumudică a răspuns clar când a întrebat pe cine va susține în meciul dintre FCSB și PAOK-ul lui Răzvan Lucescu: „Așa sunt construit”

Marius Șumudică, antrenorul de la Rapid
Marius Șumudică, antrenorul de la Rapid

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2024 20:36 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2024 21:24

La conferința de presă premergătoare partidei dintre Rapid și U Cluj, programată luni, 16 septembrie, de la 21:00, în runda #9 din Superliga, Marius Șumudică (53 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost întrebat dacă îi va susține pe cei de la FCSB în meciurile din Europa League.

Marius Șumudică a răspuns clar la întrebare: se va uita la meciurile FCSB-ului, dar nu poate să fie suporterul unei echipe rivale nici măcar în aceste meciuri.

FCSB se va deplasa pe terenul celor de la PAOK, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, pe 3 octombrie. Șumudică a spus că în acel meci va susține echipa prietenului său Răzvan.

Marius Șumudică îl susține pe Răzvan Lucescu în PAOK - FCSB: „E fratele meu”

„Este un subiect care nu mă interesează. O să mă uit și eu la meciuri. Mai departe, nu pot fi suporter. Eu pot fi doar suporterul Rapidului și al echipei naționale. Mai departe, le doresc baftă tuturor celor care sunt în cupele europene.

Nu am niciun fel de aversiune, dar nu o să pot niciodată să fiu susținător al unor rivali. Nu pot, nu există! Așa sunt construit. Răzvan Lucescsu a fost colegul meu de cameră, am fost secundul lui. La Sportul am fost colegi de cameră 5 ani.

Îl voi susține până în pânzele albe, e Răzvan. E fratele meu, e băiatul lui Nea Mircea”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare meciului.

Cu cât se apropie ora meciului, cu atât cresc emoțiile. Mă întorc în Giulești, acasă, sper să fie de bun augur. Avem nevoie de rezultat, de tot ceea ce înseamnă dorință, agresivitate, motivație. Fac ceea ce ține de mine ca echipa să arate bine. Sunt mulțumit de modul cum s-au pregătit jucătorii. Întâlnim liderul, nu sunt întâmplător acolo. Jucătorii văd că sunt mulțumiți de ceea ce lucrăm, mingea este în terenul lor.
- Marius Șumudică, înainte de Rapid - U Cluj

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Liga Campionilor
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
A inspirat o generație, dar n-a fost un sfânt! Două episoade controversate cu Salvatore „Toto” Schillaci, decedat astăzi la 59 de ani
Campionate
A inspirat o generație, dar n-a fost un sfânt! Două episoade controversate cu Salvatore „Toto” Schillaci, decedat astăzi la 59 de ani
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”
Jocurile Olimpice
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (7)
Dr.Hoock
Dr.Hoock  •  15 Septembrie 2024, 11:13

Sumudica spune cinstit ceea ce ipocritii de fcsbisti nu recunosc: că s-au bucurat de fiecare infrangere a Rapidului sau a CFR-ULUI in Europa! Ca să nu le mai amintesc prefăcuților de ironiile cu Elfsborg sau Knattspyrnufelag!

bajescu
bajescu  •  15 Septembrie 2024, 10:41

La cat de inteligen este, nu ii trece prin cap ca orice succes al unei echipe rivale ii profita si lui, pentru ca imbunatateste coeficientul tarii, de care va profita si Rapid. Sau poate nu isi face iluzii ca Rapidul ajunge in cupele europene sau ca el va fi antrenorul echipei la acel moment.

vasile_69
vasile_69  •  15 Septembrie 2024, 10:30

Bai terminati cu prostii de genu "echipe staliniste"...Bravo Stelei, lui Dinamo si Craiovei ca au facut asemenea performante in Europa ! Ce faceau celelelalte echipe cu un jucator maxim doi peste media campionatului nostru ? R:Nimic ! Revenind la "Sumudica are puta mica", n ai ce sa i ceri ! Ar fi bine sa plece definitiv in Grecia...poate il cazeaza Razvan Lucescu in magazia lui de lemne !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează