FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

VIDEO Mehmet Topal, prima conferință ca antrenor la Petrolul: „De o săptămână nu dorm, fotbalul de aici e mai tehnic decât în Turcia”. Ce obiectiv are în primul sezon

Mehmet Topal, prezentat oficial drept noul antrenor de la Petrolul
Mehmet Topal, prezentat oficial drept noul antrenor de la Petrolul

Articol de , , - Publicat luni, 10 iunie 2024 18:44 / Actualizat luni, 10 iunie 2024 21:13

Mehmet Topal, noul antrenor de la Petrolul, a susținut prima conferință de presă la Ploiești. Fostul mare mijlocaș turc a semnat pe 3 ani și va fi ajutat de antrenorul secund Kaynar Cafer Oguz.

Topal a susținut prima conferință ca antrenor al Petrolului în compania lui Claudiu Tudor, președintele clubului. Mehmet a vorbit în turcă la conferință, iar declarațiile au fost traduse în limba română de către un traducător.

Turcii au dat prima lovitură la Petrolul! Transfer important de la Universitatea Craiova
MERCATO
Turcii au dat prima lovitură la Petrolul! Transfer important de la Universitatea Craiova

Mehmet Topal, prima conferință la Petrolul: „De o săptămână nu am dormit”

„E o mare onoare pentru noi să fim aici. Știm că am venit la o echipă mare. În viață am lucrat cu antrenori buni, cu nume importante. Asta face parte din experiența mea. Când jucam fotbal încercam mereu să fiu la cel mai înalt nivel, așa voi face și ca antrenor.

Eu și echipa mea vom da tot ce putem pentru echipa asta care are un secol de existență. Românii și turcii nu diferă mult, sunt sigur că vom avea o relație bună aici. Nu prea am urmărit liga din România, precum pe cele mari din Europa, dar știu în mare parte despre ce e vorba.

Am avut puțin timp de analiză înainte să vin aici. N-am avut mult timp să analizăm. De o săptămână nu prea dormim, ne-am pregătit să știm unde venim. Fotbalul românesc e mai tehnic decât cel turc. Vom fi o echipă care aleargă mult și care luptă pe teren. Acesta este obiectivul nostru.

Targetul nostru de sezonul acesta e să jucăm în play-off. În 3 ani, încercăm să luăm titlul, să fim campioni. Nu am jucat nicăieri fără un obiectiv. Nu am avut contact cu oameni fără obiective în viață”, a declarat Mehmet Topal.

Mehmet Topal: „Suporterii Petrolului să fie liniștiți!”

Topal a ținut să-i asigure pe suporteri că nu se va vedea faptul că se află la prima experiență ca antrenor principal.

„E foarte important ca jucătorii să reacționeze bine la ceea ce cerem. Facem tot ce putem să ne dezvoltăm și noi, să-i dezvoltăm și pe jucători. Eu am făcut ce mi-a spus inima și am venit aici. Sunt un om sentimental, care ascultă de ce-i spune inima. Am venit aici cu inima, am încredere că vom fi fericiți aici. Suporterii să fie liniștiți, știu bine ce trebuie să fac! Voi face tot ce depinde de mine aici.

Am văzut deja aproape toate meciurile Petrolului, am studiat ce jucători avem. Dacă încep un lucru, mă pregătesc înainte. Nu mă bag fără să știu înainte. Dacă o să vorbesc despre jocul de anul trecut, aș fi nerespectuos față de antrenorii de anul trecut. Vreau să jucăm frumos, să se distreze și fanii. Nu vreau să jucăm urât și doar să câștigăm”, a mai declarat antrenorul turc.

Vreau să învăț limba română, să fiu cât mai apropiat de jucători. Nu o să plec de la Petrolul prea repede, doar după ce ies campion

- Mehmet Topal, antrenor Petrolul

VIDEO. Mehmet Topal explică de ce a refuzat să fie în staff-ul lui Mourinho la Fenerbahce pentru a veni la Petrolul: „Mi-am ascultat inima”

Citește și:

„O dăm la pace?! Nici la barbut nu se face așa!” » Florinel Coman a respins întrebarea de la flash-interviu
Nationala
„O dăm la pace?! Nici la barbut nu se face așa!” » Florinel Coman a respins întrebarea de la flash-interviu
Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Euro 2024
Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți
Euro 2024
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (2)
Mandpv
Mandpv  •  12 Iunie 2024, 16:25

Tu ,al carei "mari "echipe esti suporter??Ca daca esti de-al berbecalului,hopa,ca are un singur campionat, dinamovist??nici cu astia nu e clar, ca doar aproape toate cupele si campionatele militienilor au fost negociate prin birourile generalilor de militie si secu..alta echipa "mare "???

laur33
laur33  •  11 Iunie 2024, 13:22

Cica "Stim ca am venit la o echipa mare". Adevarul e ca Petrolul e.... ce sa mai... top :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează