FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 2-0

VIDEO / EXCLUSIV Propunere în direct: „L-am readuce de la FCSB, oricând. Acolo nu joacă unde trebuie”

David Miculescu, dreapta, încă nu a confirmat la FCSB
David Miculescu, dreapta, încă nu a confirmat la FCSB

Articol de , - Publicat luni, 02 septembrie 2024 13:04 / Actualizat luni, 02 septembrie 2024 13:20

Alexandru Meszar, conducătorul celor de la UTA, a intervenit în direct la GSP Live după înfrângerea suferită de arădeni în runda #8 din SuperLiga, 0-2 cu FCSB.

Meszar nu consideră că echipa lui a făcut un meci foarte slab pe „Arcul de Triumf”, dar taxează lipsa de concentrare a elevilor lui Mircea Rednic.

VIDEO. Alexandru Meszar, după FCSB - UTA 2-0: „Nu ai voie să iei gol la faze fixe dacă ești concentrat 100%”

„A fost un meci frumos. N-am jucat rău, trebuia să marcăm și noi, pentru că înainte să primim gol am avut ocaziile noastre, care s-au răzbunat. Având în vedere că am jucat cu campioana României, a fost un meci OK. FCSB n-a avut situații până la marcarea golului. Echipa noastră a revenit ulterior, am avut ocazii și în repriza secundă.

M-a nemulțumit ce m-a nemulțumit și jocurile trecute: lipsa de concentrare, tratarea ocaziilor și primirea golurilor la faze fixe. Nu ai voie să iei gol din fază fixă dacă ești concentrat 100% la ce se întâmplă pe teren”, a declarat Meszar, la GSP Live.

UTA caută atacant: „Și nu-i exclus să mai plece jucători”

Chestionat despre posibilitatea ca UTA să aducă un atacant în perioada următoare, obiectiv despre care a vorbit și antrenorul Mircea Rednic, Meszar a spus că și-ar dori chiar mai mulți jucători și a precizat că e posibil ca arădenii să se despartă de anumiți fotbaliști în perioada următoare. Sunt luați în vizor și cei transferați în această vară de UTA.

„Eu cred că toată lumea caută atacant. Nu ne lipsește numai nouă, multe echipe n-au atacanți. Suntem în discuții cu mai mulți, trebuie să analizăm foarte bine, fiind ultimul transfer. Suntem dispuși să facem și eforturi financiare. Ideal e să fie român, dar nu cred că avem un român pe piață pe care l-am putea aduce la UTA.

Eu vă spun sincer - aș dori 2-3 jucători noi. Nu mai e loc, dar e loc de plecare. E loc de schimb. Da, e posibil să mai plece jucători de la noi. În permanent ne dorim ceva mai bun. Nu e exclus să plece și dintre cei care au venit vara asta. Dacă ești aici de o lună, de două, de ce să nu facem o rocadă pentru a îmbunătăți lotul? Nu e exclus”, a precizat conducătorul arădenilor.

Propunere în direct: „L-am readuce de la FCSB, oricând. Acolo nu joacă unde trebuie”
Mircea Rednic și Alexandru Meszar

„Oricând l-am readuce pe Miculescu la FCSB”

Întrebat mai în glumă, mai în serios dacă se gândește la „repatrierea” lui David Miculescu de la FCSB, Alexandru Meszar a comentat astfel: „Oricând l-am readuce, dar e un fotbalist important pentru FCSB, chiar dacă nu marchează. Și ieri a intrat foarte bine. Toate schimbările de la FCSB au adus un plus, în primul rând Miculescu. Miculescu a plecat de pe un post de la UTA, unde era marcator, iar la FCSB a jucat pe alte posturi. În plus, nu a avut continuitate. Unui jucător tânăr îi trebuie continuitate”.

Propunere în direct: „L-am readuce de la FCSB, oricând. Acolo nu joacă unde trebuie”
1,7 milioane de euro plătea FCSB pentru Miculescu în 2022. La roș-albaștri, David a înscris 14 goluri în 104 meciuri

Anul trecut, ne-am clasat pe 7, deci vrem un pic mai mult în acest sezon. Dacă e dificil să ajungem în play-off? E realizabil

- Alexandru Meszar, conducător UTA

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (2)
Florin100
Florin100  •  02 Septembrie 2024, 14:52

De ce nu-l luati de la Steaua pe atacantul Chipirliu? A fost golgeterul Ligii a II-a si cred ca ar fi printre cei mai buni atacanti in Liga 1.

teleleu_ionel
teleleu_ionel  •  02 Septembrie 2024, 13:23

Cred ca va rugati sa nu vi-l trimita Becali inapoi pe Miculescu, cu "defect de furnitura" :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează