FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FARUL

A făcut acuzații grave în direct la TV după ce nu a primit penalty: „Arbitrul a venit cu un obiectiv clar”

Mihai Bălașa a răbufnit după UTA - Farul 1-1 +30   FOTO
Mihai Bălașa a răbufnit după UTA - Farul 1-1

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 00:24 / Actualizat marti, 27 august 2024 00:33

UTA Arad - Farul Constanța 1-1. Mihai Bălașa (29 de ani), fundașul central al constănțenilor, a acuzat dur arbitrajul lui Marcel Bîrsan, după remiza înregistrată pe terenul arădenilor. Acesta a făcut acuzații grave în direct și a explicat faptul că arbitrul a venit cu un obiectiv clar.

În minutul 57, Farul a cerut două penalty-uri. Bălașa a căzut după un duel cu Hrezdac, chiar în fața „centralului”. Faza a continuat, apărarea arădenilor a respins, iar balonul a ajuns la Ganea.

Fundașul stânga a trimis o pasă lungă, Gustavo a sărit alături de un adversar și a acuzat că a fost lovit în cap cu brațul. Arbitrul Marcel Bîrsan nu a dat nimic, nu a fost nici atenționat din camera VAR. Mihai Bălașa a avut o reacție extrem de dură la finalul partidei și a făcut câteva acuzații grave la flash-interviu.

Mihai Bălașa a răbufnit după UTA - Farul 1-1: „Din păcate, aceștia sunt domnii arbitri”

„Cred că în seara asta meritam mult mai mult. Am dominat jocul, am avut ocazii. Am prestat un fotbal bun, dar din păcate domnul arbitru și domnii de la VAR nu știu ce au făcut. Nu știu ce vrea domnul Bîrsan, îți spune să pleci dacă îi spui ceva.

+25 FOTO

Am fost luat în brațe în careu, m-am zbătut să ajung la minge, dar nu am putut. Mai mult de atât nu știu ce vrea arbitrul. Mi-a zis să plec, dar, din păcate, aceștia sunt domnii arbitri de la noi din țară. Nu știu ce se urmărește, dar în seara asta a venit cu un obiectiv clar aici.

Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj, nu putem să continuăm așa. Cred că UTA a avut o singură fază de poartă mai periculoasă. Noi am ratat foarte mult, pe viitor o să ne intre mingea în poartă. Ne așteptam să avem mai multe puncte până acum, dar, din păcate, asta este.

Mergem înainte și sperăm să creștem de la meci la meci”, a declarat Mihai Bălașa, la Prima Sport.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf și pilaf!”
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (6)
mafa
mafa  •  27 August 2024, 11:50

Omeniile pe care le fac finul cu nașul le iese pe nas !!!...Karmaaaaa.

elgabri
elgabri  •  27 August 2024, 10:52

Cei pe care i a ajutat mafia CCA + Deaconu sa intre anul trecut in play off se plang ca sunt furati, asa e cand te obisnuesti cu hotiile iti intra in sange !!

donqhote
donqhote  •  27 August 2024, 09:22

inca un hagism: "Nu stiu ce vrea domnul arbitru, iti spune sa pleci daca ii zici ceva". Pai chiar asta vrea: sa pleci. Treaba arbitrului este alta, nu sa se converseze cu toti frustratii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează