FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pintilii a explicat de ce a vrut să plece de la FCSB: „Mi-e rușine să ies în oraș, nu pot să dau ochii cu oamenii!”

Mihai Pintilii, foto: captură de ecran OnlineSport.ro
Mihai Pintilii, foto: captură de ecran OnlineSport.ro

Articol de - Publicat joi, 12 septembrie 2024 16:27 / Actualizat joi, 12 septembrie 2024 16:52

Mihai Pintilii (39 de ani), antrenorul secund de la FCSB, a fost aproape să părăsească echipa la începutul sezonului. Gigi Becali (66 de ani) a dezvăluit în urmă cu o săptămână acest aspect, iar tehnicianul a abordat în premieră subiectul.

Pintilii a explicat faptul că a avut o discuție cu Gigi Becali și a luat în calcul o despărțire de FCSB. De vină ar fi fost rezultatele slabe din debutul sezonului.

Pintilii a explicat motivul pentru care a vrut să plece de la FCSB: „Îți vine să te lași”

„A fost o discuție la începutul campionatului, dar nu o dorință clară în legătură cu plecarea mea. A fost o discuție personală cu Gigi Becali, dar nu că aș fi plecat. Da, da! (n.r. - apăsat de rezultatele echipei) Din cauza asta. Atunci, mă gândeam că era mai bine să plec eu.

Acum cred că am și uitat despre discuția asta. A fost foarte repede tot ce s-a întâmplat, a fost ceva de moment. S-a rezolvat foarte repede. Mi-am dat un ultimatum. Ne-am calificat în Europa League, dar la început poate era nevoie de o schimbare.

Nu-mi convine, nu-mi place să fiu pe acest loc în clasament. Mi-e rușine să ies în oraș și nu pot să dau ochii cu oamenii. Trebuie să fim cel putin în primele 6 ca să fie liniște.

Apăsarea și stresul nu le pun la socoteală. Lucrurile din afară se văd foarte frumos, dar în interior e foarte mult stres, foarte multă bătaie de cap, e greu. Când venim din deplasare nu dormim deloc aproape, dar e și frumos. Când câștigi nu mai contează, când pierzi îți vine să te lași, să fugi”, a declarat Pintilii, pentru onlinesport.ro.

Eu nu știu așa ceva (n.r.- că voia să plece de la FCSB). Dacă era, el îmi spunea mie. El, Pintilii, nu că voia să plece. Era nemulțumit, adică așa îmi aduc aminte, și eu nu știam. De când i-am făcut contractul lui Charalambous. MM mi-a spus că e foarte supărat, că vrea să plece, că e desconsiderat că avea salariu 3.000 (n.r.- de euro). I-am dat telefon. «Mă, tu ești nebun? De ce nu zici?» I-am mărit, 10.000 sigur i-am dat. Charalambous are 15.000 sau 13.000.

I-am dat 200.000 de acum (n.r.- bonus pentru calificarea în Europa League). Și Pintilii a luat. Nu vorbesc nici limba engleză și nici limba greacă. Mă consult cu Pintilii și MM. Și dacă o învață, eu lucrez în stil modern. Transmit prin staff, prin conducători. Așa fac oamenii modern


- Gigi Becali, finanțator FCSB

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus
Liga Campionilor
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (22)
WelshW
WelshW  •  12 Septembrie 2024, 21:43
Postat de legio.sud pe 12 Septembrie 2024, 18:30

Vise plăcute !

vedem,*** a facut niste transferuri nashpa,v-au batut si aia din vitan barzesti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Barbanta
Barbanta  •  12 Septembrie 2024, 21:28

Mai balaure???? Dc iti este rusine???? Asta iti este valoarea ☝️ Și,când juca I fotbal...si,cand spui că,antrenezi???????????????????????????????? ASA SE INTAMPLĂ CAND AI TATIC???????????? CA TINE SUNT MULTIIII IN FOTBAL..SI,CEI CARE SUNT SLABI DE FIRE,CARACTER,SE LASA DE FOTBAL???? La o gramadă le-am dat peste nas???? Cu tot cu impresari,și TATICI lor...Nu mai vb la meciuri???? Dadeam câte 2,3,4, si☝️ La un moment dat..Porumboiu..Craciunescu..Igna..îi certa pe jucătorii de la echipă adversa???? Ce sa I fc,sa-l dau afară, să o bagati voi în poartă???????? Mereu spun☝️ DUMNEZEU SA-L IERTE PE " COSTICĂ STEFANESCU "????❤️???? DATORITĂ LUI AM PUTUT PLECA DE LA NISTE FOMISTI???????????? https://www.crainou.ro/2021/12/16/despre-o-carte-cu-totul-special/

dobrin
dobrin  •  12 Septembrie 2024, 20:47
Postat de Bogdan19. pe 12 Septembrie 2024, 17:27

Acum cu 10 mii, nu ii mai este rusine? Nu il mai apasa nimic?

Ii era rusine ca rade lumea de el ca are salariu mic. De rezultatele echipei n-are de ce sa-i fie rusine, ca oricum n-are nici o contributie, nici pozitiva si nici negativa.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează